Şimdi Ara

Kadro ve Yekta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Antalya maci muthis gidiyor dakika 70 teki kadro ilk onbir olmali bence. Aramizdaki irlandalilar kirmizi karttan oldu diyecekler ama diğer maçlarda aynı şekilde, değişikliklerden sonra takim daha guclu hale geliyordu. Birde Icimizden biri gercek taraftar Yekta'nin onbirde oynayacak kadar yetenekli oldugunun kendisine anlatilmasi isi var. Iddiam o ki Yekta bu ligin en kaliteli ve teknik ayakli topcusu. Bir ozguven problemi yasadigi belli gereginden fazla basit oynadığı kanaatindeyim daha fazla sorumluluk almali fakat hocanın ve kamuoyunun unuttuğu oyuncu iken bu biraz zor gorunuyor. Kadroda kimse yoksa o zaman firsat buluyor ve bundan gocunmuyor halbu ki Hamitin ve Selcugun milli takimda yasadiklari ortada arkadaslarimiz bir sekilde kadroya giremediginde siskin egolari yuzunden milli gole sevinmeyebiliyorlar iste bazi futbolculari oynatan bu egolari. Sozun ozu kaybetmenin daha kolay kazanmanin zor oldugunu soyleyen Fatih TERIM'in bu oyuncuyu kazanmasini hatta Yektadaki yildiz oyuncu potansiyelini ortaya cikarmasini cani gonulden istiyorum.Bu konuda vefa ornegi gosterip LUCESCU'yu anmadan gecmeyelim. Yaziyi mac esnasinda kisa yazmak istemistim ama olmadi herkese iyi forumlar.
    amma hastasiymis dediginizi duyar gibiyim. Hayir ondan degil klasik turk abartmasi + yine klasik turk isi haklinin hakkini teslim etme durtusu diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim decoder bozuk galiba, sinyali alan birisi bana özet geçebilir mi?
    lucescu ne alaka
  • Hayir yayin fhd decoder alamadi. LUCESCU ne alaka demissin o donemi hatirlarsan bu anlattigim futbolcuyu kazanma konusunda cok iyi isler yapan bir hocaydi kendileri.

• yekta bence de bu ligin en yetenekli isimlerinden. özgüven sorununu aşarsa eğer engin, hamit falan hikaye kalır yanında.
  • Ben nedense Yekta'dan pek de ümitli değilim. İnşallah gerçekten iyi yerlere gelir.

• yekta futbolu biliyor, oyunu guzel okuyor, ve bulunmasi gereken yerde bulunuyor.

ama insiyatifi ele almasi gerektigi zaman, kayboluyor.

bence bir sene oyunu onun uzerine kuran bir takima kiralanmasi cok iyi olurdu. kendine guveni yerine gelirdi.

yinede calisiyor umartim bir gun yeteneginin daha fazla oldugunu kendine inandirir.

ama su an en fazla iyi bir yedek olur.
  • Yekta gerçekten çok yetenekli bir oyuncu geçen sezon tam takıma uyum sağladı,alıştı bu işi olcak dediğimiz an sakatlandı kendini tam olarak toparlayınca gerçekten takıma katkısı çok fazla olacaktır.3 kulvarda birden mücadele edeceğiz elbet yekta ya da ihtiyaç duyulan zamanlar olacak ve o zaman tam olarak performansını görebileceğiz...Renktaşlar bunu kabul etmiyor ama Bu takımın tek aksayan ve soru işaretleri barındıran ismi Hamit bence...Bakalım ben olmaz diyorum daha kaç maç sabredeceğiz inşallah yanılırım da 3 yıl peşinden koştuğumuz adam fos çıkmaz...Yekta çok kaliteli bir oyuncu boş adam değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lucescu döneminde Yekta vardıda biz mi bilmiyoruz?
  • Yekta Hagi döneminde alındı. Rumenleri karıştırmışın kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuksuzbira

yekta bence de bu ligin en yetenekli isimlerinden. özgüven sorununu aşarsa eğer engin, hamit falan hikaye kalır yanında.

+1905
    Bir oyuncunun ayağına top ancak bu kadar yakışabilir top ayağına yapışıyor adeta vücut hareketleri ,dönüşü, top sürüşü 10 numara bir oyuncu ..Hamite verilen şansın yarısı bu oyuncuya verilmeli ben de kesinlikle Hamit'ten felan daha faydalı olacağına inanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orijinalden alıntı: kopuksuzbira

yekta bence de bu ligin en yetenekli isimlerinden. özgüven sorununu aşarsa eğer engin, hamit falan hikaye kalır yanında.

+1905
    Bir oyuncunun ayağına top ancak bu kadar yakışabilir top ayağına yapışıyor adeta vücut hareketleri ,dönüşü, top sürüşü 10 numara bir oyuncu ..Hamite verilen şansın yarısı bu oyuncuya verilmeli ben de kesinlikle Hamit'ten felan daha faydalı olacağına inanıyorum...

Menajeri olsa bu kadar iyi övemez :) Bende aynı fikirdeyim sizinle
  • yekta sen misin ?
  • Yetka mustafa sarp ve barıştan daha kötü topçu. Ayhan ise yanında xavi kalır.
    Dünkü maçı izledim.
    Takımın tek sırıtan topçusu Çağlar ve Yetka'ydı.
    Top ayağına geldiğinde heyecanlanan, özgüveni düşük bir futbolcular olarak görüyorum.
    Belki kumaşı iyi fakat ben henüz o kumaşı göremedim demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion06

Yetka mustafa sarp ve barıştan daha kötü topçu. Ayhan ise yanında xavi kalır.
    Dünkü maçı izledim.
    Top ayağına geldiğinde heyecanlanan, özgüveni düşük bir futbolcular olarak görüyorum.

Yekta tamam iyi oynamamış olabilir ama Mustafa Sarp diyosun Barış diyosun o kadarda değil.
  • adam çok ötü bir sakatlıktan çıktı maç eksiği çok fazla ft nin tuttuğu bi oyuncu iyi olacaktır mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion06

Yetka mustafa sarp ve barıştan daha kötü topçu. Ayhan ise yanında xavi kalır.
    Dünkü maçı izledim.

Adam sakatlıklardan belini doğrultamadı ki göresin.

Yekta'yı Kasımpaşa'da oynarken çok beğenirdim.Bize geldiği gibi sakatlandı.Anca rotasyon oyuncusu olur bundan sonra bizde.Kimin yerine oynayacak zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
    Adam sakatlıklardan belini doğrultamadı ki göresin.
    Yekta'yı Kasımpaşa'da oynarken çok beğenirdim.Bize geldiği gibi sakatlandı.Anca rotasyon oyuncusu olur bundan sonra bizde.Kimin yerine oynayacak zaten.

Evet haklısın sakatlık sebebiyle olabilir. Ama Kasımpaşa'daki halinden eser yok şimdi. Bence bizim açımızdan hatalı bir transfer oldu.
    Açıkçası söyle düşünüyorum. Bir çok futbolcunun zirve yaptığı dönem vardır. Mesela Mustafa Sarp bile ilk geldiğinde herkes cengaver süper adam hem libero hem gol atıyor diyordu. Daha sonra gerçekle yüzleştik ne yazık ki.
    Yekta içinde benzer şeyleri düşünüyorum. Kasımpaşa'da oynarken maksimumunu görmüştük.
    Bundan sonra en büyük başarısının ilk 18'e girmesi olacağını düşünüyorum.
    Çağlar içinde düşündüklerim birebir aynıdır.

Umarım yanılırım.

• 1 Ay önce söyledik hoca dinlemiyo ki kardeşim. Bu takımı Lucescu babaya ver öttürür valla. Yazık oluyor şu misilli kadroya...
    İyi futbol = saldır futbolu denklemini bize yutturmaya devam ediyor hoca. Ulan arkadaş mücadeleden zevk alıyorum ben mücadeleden,akıllı oyundan, zeka pırıltısından Allah allah eller gider aya biz halen yaya. Fifa 13 oyununu hazırlayanlar bile mücadelenin ve aklın oyuna hakim olması için çalışıyor bütün gayretlerini bu oldduğu anlaşılıyor oyunu oynarken ve Büyük ölçüde başarılı oldukları iiçin oyun fenomen oldu,son dönemde en yakın rakibinden 4 kat fazla sattı,bunu bir örnek olarak verdim.
    Of Of yahu yeniçeri mi bunlar hadi aslanım hadi koçum sen yaparsın sen edersin yay taktiğini uygula saldır düşmanı yerle bir et. Birak arkadaş şu maganda tavırları al etrafındaki maganda ekibini çık git türk futbolundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matetech

1 Ay önce söyledik hoca dinlemiyo ki kardeşim. Bu takımı Lucescu babaya ver öttürür valla. Yazık oluyor şu misilli kadroya...
    İyi futbol = saldır futbolu denklemini bize yutturmaya devam ediyor hoca. Ulan arkadaş mücadeleden zevk alıyorum ben mücadeleden,akıllı oyundan, zeka pırıltısından Allah allah eller gider aya biz halen yaya. Fifa 13 oyununu hazırlayanlar bile mücadelenin ve aklın oyuna hakim olması için çalışıyor bütün gayretlerini bu oldduğu anlaşılıyor oyunu oynarken ve Büyük ölçüde başarılı oldukları iiçin oyun fenomen oldu,son dönemde en yakın rakibinden 4 kat fazla sattı,bunu bir örnek olarak verdim.
    Of Of yahu yeniçeri mi bunlar hadi aslanım hadi koçum sen yaparsın sen edersin yay taktiğini uygula saldır düşmanı yerle bir et. Birak arkadaş şu maganda tavırları al etrafındaki maganda ekibini çık git türk futbolundan.

lucenin elindeki kadro ile fatih terim kumda oynardı devşirme nerde adam varsa lucenin elindeydi ozaman o kadroyla neler yaptı luceyi kimse yermesin o adam buyuk hocaydı perezler florquinler victoria larla sampiyonlar ligi ceyrek finali oynadı takım ki bir onceki seneden dogru duzgun adam kalmamıstı rüya kadro dediğimiz kadroyu haftaya cluj macında da gorcez bize yureğiyle oynayan adam lazım

• Yekta'ya kazma diyenler kasımpaşadaki maçlarını izlemeden konuşmuşlar herhalde bol keseden sallıyorlar, bence Melo'nun yerine Yekta denenmeli artık gerçekten bu adama forma verilmeli özgüven problemi aşılırsa Melo'dan formayı kapar, çünkü topla dripling yapabilen, top taşıyan götüren bir isim fazlası var eksiği yok formayı alırsa orta sahamız biraz daha sağlamlaşır gibime geliyor çünkü Melo yokları oynuyor artık ben ömrümde böyle çok pas hatası yapan top kaybeden birini görmedim spiker bile söylendi maç esnasında bu 10.pas hatası diye..

Yekta denenmeli inatla ve ısrarla diyorum umarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.