Şimdi Ara

Çok büyük yetenek. (Sabri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• penaltıda topun başına geçince küfrettim, adam pas atamıyor, şut çekemiyor, orta açamıyor ama Galatasaray'da yıllardır oynuyor. Bence Galatasaray'a gelmiş en iyi hoca Feldkamp, bi o herif sabriden bi yol olmayacağını görüp kadro dışı bıraktı
  • Sabri bile milyarları götürüyor üstelik penaltı kaçırınca gülüyor. Biz de burada 1.500 TL lira belki maaş alırız. Böyle sistemin.
  • abi nasıl diyim böyle mahallenin delisi tipi var nasıl futbolcu lisansı vermişlerse artık

• ama sabri galatasaray aşığı s.s

sabri bi kere ruhunu koyuyo tmm mı s.s
  • Ama 15 senedir Galatasaray'da reyiz o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aksam aksam Mircea Lucescu'ya sövdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

aksam aksam Mircea Lucescu'ya sövdum.

:))

Feldkamp kadro dışı bıraktığında GS benim için bitmiştir gibi bir beyanatı vardı. HŞ abisi sağolsun yönetimle konuşarak affedilmesini sağladı. sanırsın çiftlik. o gün gitseydi belki şimdi bu adamın adını kimse bilmiyor olacaktı.
  • Yıllar sonra Sabri dendiğinde takımın en kritik toplarında ortaları auta atmasıyla hatırlayacağım... En önemlisi de cehennemde en çok Sabri'ye sövmekten dolayı azap çekeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

abi nasıl diyim böyle mahallenin delisi tipi var nasıl futbolcu lisansı vermişlerse artık

0:41 "Ne fener ne fener-bener ne de trabzon"

• taraftarın tepkisini en iyi bilen, hisseden oyuncunun bu kadar saçmalaması. neye garezin var sabri, söyle bize
  • Drogba 2 kez penaltıları dağlara taşlara vurunca ok, Sabri kaçırınca auvvvvv. Yazık lan size.
  • Barbar kullanıcısına yanıt
    Yani öyle birşey demişsinki Sabri yıllardır üst düzey futbol oynuyorda, millet sadece bu akşamki maçta penaltı kaçırınca kızdı. Hey Allah'ım yaa.
  • günün sabri özeti. savunmayın artık şu adamı. başlarım gs sevgisine..

• Sabriye 21 milyon euro para bayilmadik en azindan kötü mütü orta yapiyor, motoru yirtiyor istekli 2 tane Terim efendinin mega stari gibi enseye vurup yatmiyor.
  • reyize laf yok

benim aklimda hep bu golü kalacak .isteyen istediği kadar kazma desin bu kadar aşağılanmasına moralinin bozulmasına rağmen sahaya çıkabiliyor .ben yapamazdım
  • işte bu adam bizim belki 7 sülalemizin ömrü boyunca kazanamayacağı paraları 2 3 senede kazanıyo . adaletini seveyim be dünya
  • siz konuşmaya devam edin adam nelere biniyor

Çok büyük yetenek. (Sabri)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.