Şimdi Ara

Yetenek Yoksunu Burak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ne anlatmak istiyorum siz ne anlıyorsunuz. Sizin derdiniz rakip takımlara laf atmak. İlk önce biz, kendi takımımız içerisinde neler oluyor onları görelim. Burak sevgisinden maalesef gerçekleri göremiyorsunuz. :) Diğer rakip futbolculara laf atınca puan farkı mı kapanacak? Bazıları tribünlere oynamayıp biraz yürekten oynamış olsaydı bu puan farkı da olmazdı, adam iki metre önündeki topa vuramıyorsa bir sorun var demektir. Burak gidip yerine sağlam bir forvet geldiğinde ne demek istediğimi o zaman anlarsınız.O yüzden sizinle tartışmanın bir manası yok.Sezon sonu rüyadan uyanmanız dileğiyle.

Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor ve kimin nasıl hatırlandığını hepimiz biliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Ben ne anlatmak istiyorum siz ne anlıyorsunuz. Sizin derdiniz rakip takımlara laf atmak. İlk önce biz, kendi takımımız içerisinde neler oluyor onları görelim. Burak sevgisinden maalesef gerçekleri göremiyorsunuz. :) Diğer rakip futbolculara laf atınca puan farkı mı kapanacak? Bazıları tribünlere oynamayıp biraz yürekten oynamış olsaydı bu puan farkı da olmazdı, adam iki metre önündeki topa vuramıyorsa bir sorun var demektir. Burak gidip yerine sağlam bir forvet geldiğinde ne demek istediğimi o zaman anlarsınız.O yüzden sizinle tartışmanın bir manası yok.Sezon sonu rüyadan uyanmanız dileğiyle.

Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor ve kimin nasıl hatırlandığını hepimiz biliyoruz.

Hala Burak sevgisi diyor , hala yadıklarımı verdiğim örnekleri anlamıyor. Rakip takımı övüyorum , onlara laf atıyorsun diyor. Biz de bazı hataları görmemezlikten gelip destek verelim diyorum , puan farkı diyor. E yuh yani resmen vakit kaybısın.

• Bir Fenerbahçeli olarak yorum yapayım dedim.

Forvet adamın işi gol atmaktır. Beleşçi tabir ettiğimiz Mario jardel vardı mesela..Adamın istatistiklerini bulun bakın mesela..3 şuttan birini yazardı muhakkak..Ama jardel pozisyon almasını bilen,golü koklayan bir oyuncuydu..Bunun dışında takıma katkısı pek olmazdı.
    Sadece görevini yapardı..

Burak ise maalesef başka karakterden kaybediyor..7-8 şuttan birini ancak atabiliyor..Onun dışında kalan zamanlarda ceza sahasında veya çevresinde kendini atarak faul-penaltı alma peşinde..
    Tamam penaltı alınır ama nasıl? Defans oyuncusunu zorlarsın ve bir darbede kendini yere bırakırsın.Ama burak bu işin tabiri caizse mokunu çıkardı..

Tokatspor ile oynadığınız kupa maçında bile yaptı bunu..Şimdi bu emek hırsızlığı değilde nedir? Tokatspor dediğiniz takımın oyuncularının yılda kazandığı parayı burak bir gecede yemekte yiyordur.Bazıları almıyor bile.Hakmı bu şimdi?
    Nerden biliyorsun derseniz orada oynayan bir gencin babasını yakınen tanıyorum.

• Hocam merhaba, ben Robert Downey Jr. arkadaşımızın da, sizin de ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum. Aslında hepimiz Burak'ın nasıl bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Geçmişte yediği naneler, Beşiktaş maçında aldırdığı haksız penaltı, kendini çoğu maç yere bırakıp, bu sene çok gol kaçırması insanları bu sene Burak'tan illallah diyecek seviyeye getirdi.

Şahsen daha öncelerde farklı konularda yazdığım gibi, ben Burak'ı severim, saygı duyarım. Bunun sebebi futbol kariyerine en iyi kulüplerden birinde başlayıp, en dibi görmesi, daha sonra hırsıyla,çabasıyla şu an Türkiye'nin en iyi kulübünde oynamasıdır.

Aynı zamanda Burak ile bir kez görüşme fırsatı buldum. Burak'ın cidden eskiye göre değiştiğini, bir yaradan korkusunun olduğunu söyleyebilirim. Ha gerçi yaradan korkusu var gibilerinin ne haltlar yediğini gazetelerden görüyoruz. Bu yüzden eskisi kadar kendini yere atmıyor, hatta hiç atmıyor bence. Fakat az bir müdahalede bile kendini yere bırakıp, penaltı bekliyor. Karabük maçında bunu gördük. Bu tamamen gol kaçırdıktan sonra müdahale gelirse yerde yatıp bu müdahaleden dolayı golü atamadığını söyleyen oyuncuya benziyor. Ya da sakatlıktan ötürü golü atamadığını izah eden oyuncuya benziyor.

Ben şunu söyleyebilirim ki, takımımızda Drogba tek başına yeterli bir forvet olmaktan bu sezon başında çıktı. Tek forvet olarak çok oynamadı. Ancak kapalı defanslara karşı zaaflarımız olduğunu siz de biliyorsunuz. E hali hazırda tam kanat oyuncusu olarak adlandırılabilen, hızlı bir oyuncu (Bruma hariç) takıma kazandırılmadı. Ha Hajrovic derseniz de, umarım yanılırım ancak Hajrovic bizim aradığımız futbolcu değil. Konuya geri dönersem; Drogba zaten sezon başından beri bitkin oynuyor, bir de tek forvet çıkarmaya kalksak, kanatların etkin olmadığı durumlarda atağa bile çıkamıyoruz. Bana kalsa ne şampiyonluk Burak yüzünden gitti, ne de Burak yüzünden tek maç kaybettik. Nedeni ise takım olarak kötü oynadığımız maçlarda, Burak'ta çok kötü. E Burak pozisyona giriyor kaçırıyor, Drogba pozisyona dahi giremeden maçı tamamlıyor. Şimdi hangisi daha suçlu? Benim nezdimde ikisi de suçlu değil. Deplasmanlarda doğru düzgün atağa çıkamayan takımda, Akhisar maçında 4-0 öne geçtikten sonra bile havasını kaybetmeyen, yöneticisinden, malzemecisine, teknik heyetine kadar herkes suçlu.
    Karabük maçında sahtekar Burak diyenlerle, Rize maçında Burak'a çakı atanların hiç bir farkı yok. Bu adam altı üstü futbol kuralları gereğince hakemden penaltı beklemiştir. Ha verilmese bile ikinci yarı maça çıkıp topunu oynamıştır. Bir insana sahtekar demek için geçmişten değil de bugünden söz etmek daha doğru. Real Madrid maçında verilmeyen penaltı, aynı zamanda hatırlayamadığım ve Burak'a verilmeyen penaltıların haddi hesabı yok. Hakemler, hayat, rakip takımlar geçmişte Burak'ın yaptıklarını böyle böyle çıkarıyor. Ancak bu ne Burak'a çakı atana hak vermeyi gerektirir, ne de kendi takımımızın oyuncusuna sahtekar diye yafta vurmayı. Bir oyuncudan nefret etmek, forumlarda ona sürekli giydirmek olmamalı. Lafım size değil, kendini Selçuk'a, Burak'a, Drogba'ya hakareti veya eleştiriyi amaç edinmiş insanlara söylüyorum bunu. Yarın Chelsea maçında 2 gol attıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi seviniyor. E madem olay GALATASARAY, e madem kulüp baki. Bu kulübün bakiliğini kılmak için bu adamları bağrımıza basıp, 1000 gol kaçırsa da 10000 gol kaçırsa da sahip çıkmak gerekir. Ha Galatasaray'dan gittikten sonra istediğimiz eleştiriyi, hakareti ederiz.

Düşünün ki Chelsea maçında Burak'a, neredeyse açısı yokken, sol ayakla vurduğu ve zayıf giden şutuna bile küfür edenler oldu. Bunu statta yapıp, üstelik kendi stadımızda yapıp, oyuncunun performansını düşürmeye hakkımız yok. Galatasaray bakiyse, bu oyuncu gidene kadar sahip çıkmalıyız.

• Merhabalar hocam, ben oyuncuların zamanı geldiğinde gitmesinden yanayım. En basit örneği Drogba geldiğinde kim sevinmedi ki? O oyunuyla kim gitmesini isterdi? Ancak sezon sonu büyük bir ihtimalle gidecek. Burak da gidebilir, futbolcular gelip geçici. Bunları ilahlaştırmanın bir anlamı yok. Burak'a gelecek olursak geçmişte yapmış olduğu hareketlerin cezasını şimdi de çekiyor. Eleştirmeyelim bağrımıza basalım diyorsunuz ancak FT bile zamanında bu adamı kulübeye çekerek tepkisini gösterdi. Ben hakaret edilsin vs demiyorum lakin, futbolcuların yaptıklarını sineye çekip bunları görmezden gelmek de olmuyor. Hepimizin bildiği üzere büyük bir deplasman problemimiz var ve deplasmanlarda bir çok net fırsatı heba ediyoruz, cömertçe harcıyoruz. Hal böyle olunca beraberlik veya yenilgi kaçınılmaz oluyor. Yüzde yüzlük gol pozisyonlarını oyuncular değerlendirmeli. E haliyle bunlarda kaçınca ister istemez bir taraftar tepkisi oluşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: carter

Merhabalar hocam, ben oyuncuların zamanı geldiğinde gitmesinden yanayım. En basit örneği Drogba geldiğinde kim sevinmedi ki? O oyunuyla kim gitmesini isterdi? Ancak sezon sonu büyük bir ihtimalle gidecek. Burak da gidebilir, futbolcular gelip geçici. Bunları ilahlaştırmanın bir anlamı yok. Burak'a gelecek olursak geçmişte yapmış olduğu hareketlerin cezasını şimdi de çekiyor. Eleştirmeyelim bağrımıza basalım diyorsunuz ancak FT bile zamanında bu adamı kulübeye çekerek tepkisini gösterdi. Ben hakaret edilsin vs demiyorum lakin, futbolcuların yaptıklarını sineye çekip bunları görmezden gelmek de olmuyor. Hepimizin bildiği üzere büyük bir deplasman problemimiz var ve deplasmanlarda bir çok net fırsatı heba ediyoruz, cömertçe harcıyoruz. Hal böyle olunca beraberlik veya yenilgi kaçınılmaz oluyor. Yüzde yüzlük gol pozisyonlarını oyuncular değerlendirmeli. E haliyle bunlarda kaçınca ister istemez bir taraftar tepkisi oluşuyor.

Hocam zaten bizim bu halde olmamızın sebebi kadro yapılanmamızın doğru olmaması. Sabrinin 4 senedir bu takımdan gitmesi lazım. Ama takımdır, abidir, reistir, ruhtur denile denile bu adamı gönderemiyoruz.

Drogba gidebilir, Burak gidebilir. Gidene kadar destek vermek lazım.Sonrasında ne b.k yerlerse yesinler.

Mancini gelecek, takımı adam edecek istediğini yedeğe çekecek dedik. Adam Terim'den daha duygusal çıktı. Korkak mı demeliyiz?

Drogba yedeğe çekilmeli, Selçuk yedeğe çekilmeli. Bu adamlar artık galesizleşmiş, iyi oynamış kötü oynamış umurlarında değil. Ancak Burak'ın az biraz çabaladığını da görmek lazım bence. En azından Drogba'dan, Selçuk'tan daha fazla çabalıyor. Ortasaha oyuncusu olsa bu hırsından ötürü Melo gibi ilahlaştırırdık ama bu oyuncu maalesef forvet ve işi gol atmak. Bencilliğidir şudur budur bir kenara atıyorum. Burak kaçırdığı golleri atabilse şu an Suarez ile aynı golde olurdu ve Avrupa'nın transfer listesinde en üstlerde olurdu. Burak bunu yapabilecek bir oyuncu değil. Keşke her topu gol olsa, keşke biraz kafayı kaldırsa. Konunun ilk sayfasında yazdığım gibi bu tip forveti sezon başında Norwich'e gönderdik. Biraz uyum süreci versek, Drogba ile iyi iş yaparlardı diye umuyorum. Gidip Burdisso'yu alacağımıza, Dany'i takımda tutacağımıza, Elmander'i tutaydık daha iyiydi.

Deplasmanda bulduğun zaman atacaksın tamam da, Türkiye'nin üç büyük takımından birisin, senin takımında maç içinde, sadece Burak pozisyona giriyorsa oturup da bir düşünmek gerek.Ya da tek önemli pozisyon forvetinin kaçırdığı pozisyonsa, galibiyet gerçekten istiyor musun?

Deplasmandır falan fişman bunlar yalan dolan işler. Şu takımın içeride - dışarıda baskılı oynayıp yenemeyeceği takım yok.

Ben Burak gol kaçırınca tepki gösteriyorum. Ancak Karabük maçında kafa vuruşlarıyla ünlü, o kafa vuruşunun 20 katı zor pozisyonları gol yapmış bir adam topu dışarıya attı. Fakat Drogba değil, Burak konuşuluyor. Benim eleştirdiğim bir diğer nokta da bu. Selçuk kadar formsuz değil, isteksiz değil. 2 haftada bir olsa da gol atıyor ki bence 0.5 gol ortalaması hiç fena değil. Ama gel gelelim biz bu adamı beğenmiyoruz. Bir de üstüne maç boyunca sol açığa kilitliyoruz.
    Geçen sene Drogba pivot forvet, Burak bitirici forvetti ve cidden de nefis top oynuyorduk. Belediye maçını, Sivas maçını falan hatırlatayım hocam.
    Bunun dışında bence de Burak gitmeli, ama oraya buraya saldırarak, bu adamın emeklerini hiçe sayarak hakaret etmemeli. Yanlış anlamayın ben yazılarımda sizi alıntılasam bile genel konuşurum, bu yüzden üzerinize alınmamanızı rica ederim.

• Sabri de gitsin, görüşlerinize kesinlikle katılıyorum. İşte ben bunu anlatmak istiyorum takıma bir şeyler katamayan oyuncu nereye giderse gitsin. Galatasaray bu oyunculara zaten emeklerinin karşılığını yeterince veriyor, vermeye devam ediyor. Mancini'ye kızmak da yanlış, bu saçma sapan yabancı kuralı olduğu sürece birilerine tahammül etmek zorundayız gibi gözüküyor.

Burak böyle net pozisyonları kaçırmamalı umuruna mı değil, yoksa atamıyor mu artık anlamıyorum, Selçuk zaten bir boşvermişliktir gidiyor. Kesinlikle sadece Burak suçludur demiyorum. Bu takımda vadesi dolan oyuncular var onların yerine taze kanlar, yeni takviyeler yapmamız lazım. Galatasaray büyük oyuncuları transfer edebilecek güçte bir kulüp.

Geçen sezon Drogba da büyük bir patlama ile oynuyordu lakin şu an o görüntüsünden eser yok. Ben kendi adıma konuşayım kimsenin emeğini hiçe saymadım hakaret boyutuna varan eleştirilere de karşıyım. Hep belirtmişimdir, Burak'ın bu takımda emeği gerçekten çok. Bunu inkar eden veya görmezden gelen bir kişiyle zaten futbol konuşmanın bir mantığı yok.

• Burağğğğğğ geldiğinde demiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: brian heriot

quote:

Orijinalden alıntı: [ TUĞRA ]

Umarım sene sonu yollanır.

Yerine paraya kıyıp daha üst düzey bir forvet alınır.

Galatasaray takımının forveti böyle olmamalı.

Top sürme yeteneği yok,

Çalım yeteneği zaten sıfır,

Alacağı toplarda bile rakibi çekip faul yapması,

Atılması gereken bir çok golü kaçırması,

Kontra ataklarda ayağına topu dolaştırması ve atağı bitirmesi,

Gibi bir çok eksiği olan bir futbolcunun bu takımda yeri yok olmamalıda.

Ama ne burak 2 sezondur gol kralı bu senede gol kralı olur. Gol kralı olmakla futbolcu olunmuyor.

Şahsen ben hersene gol kralı olacak burak yerine.

Her maç aynı performansı sergileyecek senede 10 veya 15 gol ortalamasında oynayabilecek, top sürebilen,adam eksiltebilen,takımı yavaşlatmayan seri bir forveti tercih ederim.

Konuyu kaydedip burak gol attıkdan sonra uplatmayı düşünen arkadaşlar olabilir. Fakat bilinki burak chelsea maçını bile tek başına kazansa görüş ve düşüncelerimi değiştirmez.

Eşeğe altın semer vursalar eşek yine aynı eşek misali burak hakkındaki görüş ve düşüncelerim değişmez.

Bloklamak isteyenlerde liseli ergenler ve bebek gibi blok yazıp konuyu kirletmesin bloklayıp çıksınlar.

24:maç 13:gol 7:asist
    şu takımda daha iyi istatistik sahibi futbolcu varmı
    oynamadıgı maclarda sanki karsi takıma 3-4 tane atiyoruz amma konustunuz

Konuyu okumadan sallama.

Önce konuyu bir gözden geçir gol atması ve atmaması sorun deği diyorum ısrarla gol atıyor asist yapıyor yeaaaaa diye zırvalıyorsunuz.

Adam top süremiyor attığı gol ve asistler kadar atak öldürdüğü ve gol pozisyonları harcadığı var şu adamın attığı gollerle avutmayın kendinizi.

GALATASARAY seviyesinde bir forvet değil nokta.

• quote:

quote:

quote:

Top sürme yeteneği yok,

Ama ne burak 2 sezondur gol kralı bu senede gol kralı olur. Gol kralı olmakla futbolcu olunmuyor.

Her maç aynı performansı sergileyecek senede 10 veya 15 gol ortalamasında oynayabilecek, top sürebilen,adam eksiltebilen,takımı yavaşlatmayan seri bir forveti tercih ederim.

Konuyu kaydedip burak gol attıkdan sonra uplatmayı düşünen arkadaşlar olabilir. Fakat bilinki burak chelsea maçını bile tek başına kazansa görüş ve düşüncelerimi değiştirmez.

Eşeğe altın semer vursalar eşek yine aynı eşek misali burak hakkındaki görüş ve düşüncelerim değişmez.

Bloklamak isteyenlerde liseli ergenler ve bebek gibi blok yazıp konuyu kirletmesin bloklayıp çıksınlar.

Konuyu okumadan sallama.

Önce konuyu bir gözden geçir gol atması ve atmaması sorun deği diyorum ısrarla gol atıyor asist yapıyor yeaaaaa diye zırvalıyorsunuz.

Adam top süremiyor attığı gol ve asistler kadar atak öldürdüğü ve gol pozisyonları harcadığı var şu adamın attığı gollerle avutmayın kendinizi.

Ya adam top suruyor diye mac kazanmiyoruz gol atmali kardes
    Muslera -telles - melo sneijder -bruma seneye 5 yabanci olucak..
    Galatasaray seviyesi forvet saysana hem turk hem 5 milyon bonservisli oyle fm degil bu

• Allahım yarabbim ya
    Buraktan daha iyi Türk forvet var mı yok?
    Muslera Telles Melo Sneijder Stoper etti mi sana 5?
    Yeter ya yeter azcık mantıklı düşünün.
    Burak en iyi Türk forvettir ve bizi idare edecek kapasiteye de sahip. Üst düzey futbolcu değil ama zaten biz de üst düzey klüp değiliz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

Allahım yarabbim ya
    Burak en iyi Türk forvettir ve bizi idare edecek kapasiteye de sahip. Üst düzey futbolcu değil ama zaten biz de üst düzey klüp değiliz

Üst düzey klup olmadığımızı kabullenmişsen sana ve senin gibilere burak müstehak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Top sürme yeteneği yok,

Konuyu okumadan sallama.

Galatasaray seviyesi forvet saysana hem turk hem 5 milyon bonservisli oyle fm degil bu

Niye Türk diye ısrarlı ve sınırlısınızki kardeşim.

Seneye Drogba'nın gitme olasılığı çok yüksek.

Ondan boşalan yabancı yerine sağlam bir forvet alınıp burak yedeğe çekilebilir veya yollanabilir.

Zaten seneye büyük ihtimal kanatlı ve tek forvetli bir sistem düşünülüyor.

Bu taktikte oynayacak tek forvet zaten burak değil olmamalı sağlam tek forvet oynayabilen biri alındımı hem burakdan kurtulmuş oluruz hemde her maç saç baş yolmayız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

Allahım yarabbim ya

Üst düzey klup olmadığımızı kabullenmişsen sana ve senin gibilere burak müstehak.

galatasaray bayern münih le barcelonayla real madridle yarışabiliyor mu? Hayır. Demekki değil büyük klüp ama üst düzey değil, gerçekçi ol biraz...
    Burak'ı seviyorum zaten Drogbadan daha çok iş yapıyor en azından

• Buragin ne kadar kazma ne kadar Takıma zarari olduğunu seneye giderse ve yerine kaliteli bir forvet oyuncusu alınırsa o zaman anlayacaksınız.. Bu sene oynadığı çoğu maçta Galatasaray 10 kişi oynuyor.. Selçukta oynarsa 9'a iniyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen burak ta mbeleşçi forvet anca rakip defans çizgisinde beklesin bala mala top gelirse kaleye göndersin.yoksa iş bitiricilik kendi ağırlığını koyma filan yok.buak iyi oyuncu ama öyle üst düzey bir forvet değil fazla büyütmeyin gözünüzde
  • Burak savunma arkasına iyi koşu yapan ve top atıldığında değerlendiren iyi bir forvettir. Daha iyi Türk var mı yok? Eee neden ağlıyorsunuz yollansın diye?
  • Galatasaray diger takimlardan iyi oynuyor ama gol atamiyor. Burak gitmeli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Top sürme yeteneği yok,

Konuyu okumadan sallama.

Niye Türk diye ısrarlı ve sınırlısınızki kardeşim.

Seneye Drogba'nın gitme olasılığı çok yüksek.

Ondan boşalan yabancı yerine sağlam bir forvet alınıp burak yedeğe çekilebilir veya yollanabilir.

Zaten seneye büyük ihtimal kanatlı ve tek forvetli bir sistem düşünülüyor.

Bu taktikte oynayacak tek forvet zaten burak değil olmamalı sağlam tek forvet oynayabilen biri alındımı hem burakdan kurtulmuş oluruz hemde her maç saç baş yolmayız.

Hocam seneye sinir 5 olucak galiba neyse tartismamiza deymez iyi geceler

• cidden yetenek yoksunu, o clde ronaldoyu geçio gol kralı olduğu zaman satılmalıydı 8-9 a okuturlardı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.