Şimdi Ara

Yetenek Yoksunu Burak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carter

Ben sevene bir şey mi dedim, var mı öyle bir mesajım veya adama hakaret mi ettim? Burada yönetici olmam futbolcular veya takım hakkında yorum yapamayacağım anlamına gelmiyor. Burak çirkef tavırlar sergiliyorsa elbet bunu belirtirim. Eğer siz de Burak'ı seviyorsanız sevmeyenlere saygı duyacaksınız. Taraftar olarak ilk önce şunu anlamalıyız. Oyuncular gelip geçer, Galatasaray baki kalır. Duygusallığa gerek yok.

Yahu senin tuttuğun takımın kazanması için canını dişine takıp mücadele eden bir adamı , penaltı pozisyonuna itiraz etti diye çirkefce tavırları var diye konu açıp gergin olan taraftarları kışkırtıyorsun , 2 gün sonra da Burak'a olan nefret gün be gün artıyor diye yorum yapıyorsun daha ne olsun ?

Yönetici olduğunun farkında ol , yorumlarına dikkat et biraz.

Kimse sana yorum yapma , eleştirme demiyor ki ? Tam aksine sürekli yorum yap , daha aktif ol. Ama tartışmaya açık konularda yorumlarına biraz daha özen göster veya sessiz kalmaya çalış.

Şimdi ben Burak'ı sevmek zorunda değilim diyorsun. Sev veya sevme beni ilgilendirmez. Ama böyle mesajlar yazıp karşındaki üyenin sana güvenmesini nasıl bekliyorsun ? Ben Fenerbahçeyi sevmek zorunda değilim , ben Emre'yi sevmek zorunda değilim. bunu ben yazarım ama sen yazamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Burak nefreti gün be gün artıyor.

Simdi birisi Burak'a hakaret etse ceza da vermezsin. Hosuna gittigini belli etme bari

Herkes buraki sevmek zorunda mi, buraka yapilan her elestiriyi hakaret olarak gormenizin bir sebebi var mi?

Sen sevmek zorunda degilsin, bende sevmek zorunda degilim. Bunu istedigimiz gibi yazariz. Ama yonetici ben sevmiyorum diyemez. Eger derse benim ona olan guvenim azalir. Acik acik tarafli aciklama yapacaksa ciksin yoneticilikten istedigi gibi yorumlarini yapsin.

• Robert Downey Jr. kullanıcısına yanıt
    Emriniz olur paşam. Bundan böyle buyurduğunuz gibi yorum yazarım. Burak sadece o maçta mı çirkeflik yaptı? Aynısını Eboue de yapıyor. Emek hırsızı diye adını ben mi çıkardım Burak'ın? Karabük tribünleri dakikalar boyunca Burak'a ne diye tezahürat yaptı? Benim gibi bir çok kişinin bu durumdan rahatsız olduğuna eminim. Galatasaray'da oynuyorsa Semih gibi olacak, öyle hakeme oynamayacak. Adam başkası gol attığında bu golü ben niye atmadım diye üzülüyor. Emeği çoktur ancak şu yabancı sınırlaması olmasa bir sezon daha tahammül edilmez.
  • Burak yerine milan baroş'un ilk geldiği sezondaki halleri olsaydı öf öf şu takıma ne olurdu
  • JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Hacı seni severim. Görüşlerine de saygı duyarım. Ama Sow'un bugün kaçırdığı gollerin açıklaması var mı Allah aşkına? Aynısını Burak yaptığında ne küfürler ediliyor ama Burak kaçırınca kazma oluyor. Sow'un bugün kaçırdığı pozisyonlarda üst düzey yetenek gerekmez. Ayak içini kullanan herkes o golleri atar. Bugün Sow uzun süredir atamadığı için üzülmedi zaten. Gollerin çok basit olduğunu kendi de biliyor. Sow kalitesindeki adam 6 ay sakatlıktan dönsün o golleri çok rahat atmalı.

Konunun bundan sonrası genel için.

Gözünüzü seveyim şu futbolcularımızı eleştirirken biraz adaletli davranın. Kimse sizden herkesi övmenizi istemiyor ama acımasız da olmayın. Konu Burak olduğu için Burak ile ilgili konuşayım.

Öncelikle Burak'ın geçen seneki oyunda rolü neydi?

Geçen sezon Burak daha merkez, bitirici bir santrafor rolündeydi. Gerek Drogba'dan önce gerek sonra bu durum değişmedi. Böyle olunca Burak'ın oyundaki temel görevi gol atmaktı ki bunu da 32 gol atarak sağladı. O yüzden Burak geçen sene pres yapan bir role sahip olmadı. Bu yüzden de koşu mesafeleri, pas istasyonlarına katılma durumu daha azdı.

Bu sezon için Burak'tan beklenenler neydi?

Fatih Terim ile başlayan Mancini devam eden değişimde Burak'ın rolü de değişti. Geçtiğimiz sezon merkezde oynayan Burak bu sezon daha çok pas istasyonlarına katılması, pres yapılması istenen bir forvetti. Tıpkı Elmander, Necati gibi. Hatta Fatih Terim geçen sezonun sonunda bir açıklama yapmıştı onunla ilgili farklı planlarım var diye. Daha çok koşacak demişti. Ha bunu düşünürken Burak'ın yeteneklerini de düşünmek gerekti. Burak maalesef teknik konusunda eksik bir futbolcu.

Bu sezon Burak neler yapıyor?

Bu sezon Burak geçtiğimiz sezona göre bambaşka bir profil çiziyor. Şimdi bu sezon yaşadığı değişimle Burak sadece topu önüne isteyen forvet olmaktan çıkıp, topu hem önüne hem sırtı dönük şekilde isteyen bir forvet haline getirilmeye çalışılmıştır. Geçtiğimiz sezon rakip ceza sahası civarında dolanan Burak bu sezon orta sahaya kadar gelip pas istasyonlarına katılıyor. Rakip savunmaya pres yapıyor. Koşuyor, çabalıyor. Bunların yanı sıra sadece atan değil attıran forvet haline de geldi Burak. Ligde asist lideri 10 asist yapmışken Burak 7 asist yapıyorsa (13 gol 7 asist Transfermarkt) bu o futbolcunun sezonun o anına kadar azımsanmayacak bir asist katkısı yaptığını gösterir. Hele bir önceki sezon bencil diye adlandırılıyorsa. Tabi tüm bunları yaparken gol sayısı da düşmüştür.

Son olarak Burak'tan ne istediğinize karar vermeniz gerek. Burak Drogba gibi komple bir forvet değil. Ona ya pres yap topu kazandır diyeceksiniz. Ya da gol at diyeceksiniz. İkisini de isterseniz Burak bu konuda yetersiz kalır.

Benim bu sezon için Burak'ta gözlemlediğim değişimler bunlar. Tekrar tekrar söylüyorum. Bir futbolcuyu eleştirirken acımasızlık yapmayın. Artılarını da yazın eksilerini de.

• Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Fenerin maçını izleyemedim, zaten Sow gibi olsunda istemiyorum, sadece her zaman attığı golleri tekrardan atabilsin. Zaten o golleri atarsa kimse Burak için birşey diyemez çünkü golcünün görevi gol atmaktır. Ama 3 sınıf topçuların (Futbolcu bile demiyorum bak ) atabileceği o kadar kolay golleri kaçırabiliyor ki aklım dilim damağım almıyor. Böyle olunca da tepkiler normaldir bence, olmasıda gerekir.
  • Orijinalden alıntı: JessieJ

Forvet dediğin adam hertürlü gol atabilmeli ! Konuda Sow muhabbeti geçmiş ama Sow golün her türlüsünü atabilen birisi, sakatlıktan yeni çıktı ve uzun süre gol atamamış olması normaldir. Aşağıda ki top kontrolünü Burak'tan beklemiyorum (Schalke golünü koyacaklar istisnalar kaideyi bozmaz ) Burak ona yerden gelen topu ayağında tutsun yeter, Galatasaray taraftarı da zaten ondan 3 kişi geçsin rabona yapsın makas atsın felan diye beklemiyor, ayağına gelen çok basit pozisyonları gole çevirsin zaten kimse ses etmez.

Bugün Sow'u da gördük.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Öncelikle Fenerin maçını izleyemedim, zaten Sow gibi olsunda istemiyorum, sadece her zaman attığı golleri tekrardan atabilsin. Zaten o golleri atarsa kimse Burak için birşey diyemez çünkü golcünün görevi gol atmaktır. Ama 3 sınıf topçuların (Futbolcu bile demiyorum bak ) atabileceği o kadar kolay golleri kaçırabiliyor ki aklım dilim damağım almıyor. Böyle olunca da tepkiler normaldir bence, olmasıda gerekir.

Hacı bak şimdi yukarıda da dedim. Burak'tan istenen şeyler hep farklı Geçen sezon gol atıyordu ama pres yapmıyor deniyordu. Bu sezon pres yapıyor gol atamıyor deniyor. Bazı futbolcular vardır her işi birlikte götüremez. Götürdüğü zaman Drogba, Ibrahimovic, Ronaldo (Kel), Eto'o oluyor. Burak'tan ne isteyeceğimize karar vermeliyiz. Eğer Burak'a biz senin işin sadece gol atmak dersek o sadece golü düşünür ve başarılı olur. Ama yok efendim biz ona sen gol atacaksın, üstüne hayvan gibi koşup, top taşıyıp pres yapacaksın dersek Burak'ın gol sayısında düşüş olur bu sezonki gibi. Olay tamamen bundan ibaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Hacı bak şimdi yukarıda da dedim. Burak'tan istenen şeyler hep farklı Geçen sezon gol atıyordu ama pres yapmıyor deniyordu. Bu sezon pres yapıyor gol atamıyor deniyor. Bazı futbolcular vardır her işi birlikte götüremez. Götürdüğü zaman Drogba, Ibrahimovic, Ronaldo (Kel), Eto'o oluyor. Burak'tan ne isteyeceğimize karar vermeliyiz. Eğer Burak'a biz senin işin sadece gol atmak dersek o sadece golü düşünür ve başarılı olur. Ama yok efendim biz ona sen gol atacaksın, üstüne hayvan gibi koşup, top taşıyıp pres yapacaksın dersek Burak'ın gol sayısında düşüş olur bu sezonki gibi. Olay tamamen bundan ibaret.

Bence o istekler gol atamamasından daha doğrusu basit golleri kaçırmasından sonra taraftarın "kafamda ki Galatasaray forveti şöyle olmalı" sorusunu sormasıyla çoğaldı. Bu seslerin çoğalmasının sebebi yine Burak'tır. Ben zaten Burak pres yapsın istemiyorum, yaptığı pres boş ve şuursuz koşular, zaten rakip ayağından topu çıkartmasa bu preslerin %90'ı faulle sonuçlanır ki rakip bunu yapınca genelde faul kazanıyor .

@Rai-gy

Ben Sow ile kıyaslarken hertürlü gol atabilecek potansiyelde olması ve top kontrolünden bahsettim.

• JessieJ J kullanıcısına yanıt
    İşte o yüzden eğer Burak'tan gerçek anlamda verim almak istiyorsak öncelikli hedefinin gol olduğuna inanmalıyız. Burak pres yaparsa performansı düşer. Ama sen ona çapraz koşularla savunmayı yıprat, pozisyona gir dersen o zaman gol atan Burak geri döner. Bak araştırma yapılsın. Burak'ın geçen seneki pozisyona girme sayısı ile bu seneki arasında en 1,5 kat fark vardır.

Tekrar söylüyorum. Burak'tan ne istediğine özellikle Galatasaray taraftarı karar vermeli. Burak ya atacak, ya pres yapacak. Başka yolu yok :)
  • quote:

Emriniz olur paşam. Bundan böyle buyurduğunuz gibi yorum yazarım. Burak sadece o maçta mı çirkeflik yaptı? Aynısını Eboue de yapıyor. Emek hırsızı diye adını ben mi çıkardım Burak'ın? Karabük tribünleri dakikalar boyunca Burak'a ne diye tezahürat yaptı? Benim gibi bir çok kişinin bu durumdan rahatsız olduğuna eminim. Galatasaray'da oynuyorsa Semih gibi olacak, öyle hakeme oynamayacak. Adam başkası gol attığında bu golü ben niye atmadım diye üzülüyor. Emeği çoktur ancak şu yabancı sınırlaması olmasa bir sezon daha tahammül edilmez.

Yav bırakın şu tipik Burak düşmanı bahanelerini kardeşim. Başkası gol atınca sevinmiyormuş aman ne önemli bir detay tüh tüh verdiği zarara bakar mısın ?

İşte bunlar eleştiri değil , takıntı yapıp her yaptığının gözünüze batması. Bak bakalım başkası gol atınca neler yapıyormuş. Onlarcası var da bu kadar yeterlidir.

Yetenek Yoksunu Burak
     Yetenek Yoksunu Burak
     Yetenek Yoksunu Burak
     Yetenek Yoksunu Burak
     Yetenek Yoksunu Burak
     Yetenek Yoksunu Burak
     Yetenek Yoksunu Burak
     Yetenek Yoksunu Burak
     Yetenek Yoksunu Burak
     Yetenek Yoksunu Burak

Emek hırsızı lafını ben mi taktım diyorsun. Yok bir de sen taksaydın. Rakip taraftarın ne dediği bizi niye ilgilendiriyor ? Neden ciddiye alıyorsunuz her şeyi ? Çirkeflik yapıyormuş , yapmasa bile yapıyor diye iftira atıyorsunuz. Adam senin takımın penaltı kazansın diye tepki veriyor , ona bile kızıyorsunuz bu kadar olmaz.

Emre ve Volkan'a milli maç dahil her maç küfür ediyorlar. Bütün deplasmanlarda tepki gösteriyorlar , Fb taraftarı ne yapıyor ? İnadına destek veriyorlar. En çok bu oyuncuları seviyorlar.

Karabük maçında Burak'a yapılan tezahürat sırf Burak'a değil Galatasaray kulübüne de yapıldı aynı zamanda. Senin en önemli silahlarından birisinin moralini bozup baskı yapıyorlar sen hala ne diye tezahürat yaptılar diyorsun. Futbolunu ve formunu eleştirin ama saçma sapan bahanelerle kendinizi haklı göstermeye çalışmayın. Yabancı sınırı kalksın istediği yere gitsin umurumda olmaz. Ama bu takımın formasını giyiyorsa ve teknik direktör ona güvenip her maç oytanıyorsa saygı gösterip destek veririm. Sağdan soldan insanların gazına gelip çocukça bahanelerle eleştirmem..

Burak'ın takım arkadaşlarıyla sevinmesi bencil olmadığı anlamına gelmiyor. Maç içerisinde neler yaptığını gayet iyi görüyoruz. Kazanacaksa öyle penaltı kazanmasın bir zahmet, milletin ağzına sakız olmaktan iyidir. Ben takımımın haksız bir kararla kazanmasını neden isteyeyim? Ne iftirası? Burak'ın kendini yere attığını kendi gözlerimizle defalarca gördük. Adam daha yere düşmeden hakeme bakıyor. Üçüncü sınıf forvetin atabileceği golleri kaçırıyor, ardından gelip ya tribünlere sataşır ya da oyun içinde milletle tartışır. Velhasıl Burak miadını çoktan doldurdu. Umarım şu yabancı sınırlamasına bir çözüm bulunur da Burak'ı seneye izlemek zorunda kalmayız.

FB tarafında da o oyuncuları sevmeyenler var. O konuda endişelenmeyin.

İyi forumlar.
  • quote:

Burak'ın takım arkadaşlarıyla sevinmesi bencil olmadığı anlamına gelmiyor. Maç içerisinde neler yaptığını gayet iyi görüyoruz. Kazanacaksa öyle penaltı kazanmasın bir zahmet, milletin ağzına sakız olmaktan iyidir. Ben takımımın haksız bir kararla kazanmasını neden isteyeyim? Ne iftirası? Burak'ın kendini yere attığını kendi gözlerimizle defalarca gördük. Adam daha yere düşmeden hakeme bakıyor. Üçüncü sınıf forvetin atabileceği golleri kaçırıyor, ardından gelip ya tribünlere sataşır ya da oyun içinde milletle tartışır. Velhasıl Burak miadını çoktan doldurdu. Umarım şu yabancı sınırlamasına bir çözüm bulunur da Burak'ı seneye izlemek zorunda kalmayız.

FB tarafında da o oyuncuları sevmeyenler var. O konuda endişelenmeyin.

İyi forumlar.

Önceki mesajda Burak başkasının attığı gollere sevinmiyordu , şimdi iş seviniyor ama bencil'e döndü. Bahanemiz o kadar çok ki , biri bitse öteki başlıyor.

7 asistle takımın en çok asist yapan oyuncusu nasıl bencil oluyor ? Golcü adam etrafına pas mı dağıtacak , denemeden nasıl gol atacak bu adam ?

Caner 7 asiste geldiğinde Dünya'nın en iyi sol beki diye ortalığı yıktılar. İşi gol atmak olan bir oyuncu bu seviyeye gelince tık yok.
    Alper kendini yere atar penaltı kazandırır Fb taraftarı önemli olan 3 puan der , Burak kendini yere atar emek hırsızı olur.

Maç 0-0 iken Emenike sağında solunda bomboş oyuncular varken şut çekip auta atar , taraftar sesini çıkarmaz.
    Burak pozisyonu gole çevirmesine rağmen neden daha müsait olana vermedi de kendisi gol attı diye anlamsız bir şekilde aşağılanır.
    Niye kendisi gol attı diye adam mı eleştirilir şaka gibi resmen.

Sow üst üste bom boş pozisyonları amatörce harcayıp golleri kaçırır taraftar toplu halde destek verir , Burak gol attığı maçta bir pozisyon harcar kazma olur. Üçüncü sınıf forvetin atacağı golleri kaçırdı deriz.

Sow ağlar herkes üzülür , Burak'ın suratını yararlar hak etti diyen çıkar. Böyle tarftarlık görmedim , adama sevmiyorsan vicdansızlık yapma bari.

Bunları yazınca insanlar zannediyor ki , biz bu adamı süper teknik müthiş forvet olarak görüyoruz. yerine başkasının gelmesine tahammül edemiyoruz.
    Hakan Şükür ve Arif Erdem zamanında sosyal medya olsaydı , bu kafayla adamlara 30 unda futbolu bıraktırmaya çalışırdık.

Fb taraftarı herkese antipatik gelir ama adamların futbolcularına verdiği desteğin yarısı vermiyoruz.

• quote:

Maç içerisinde neler yaptığını gayet iyi görüyoruz. Kazanacaksa öyle penaltı kazanmasın bir zahmet, milletin ağzına sakız olmaktan iyidir.

Burak'ı ağzını sakız eden taraftar grubu, 2011-2012 sezonunda Eboue, 2012-2013 sezonunda Burak Yılmaz, 2013-2014 sezonunda ise Melo'yu ağızlarına sakız ettiler.Bu sezonlar yazdığım futbolculardan maksimum verim aldığımız sezonlar dikkatinizi çekerim.Galatasaray nefretiyle yanıp tutuşan taraftar gruplarını ciddiye almamanızı tavsiye ederim.Galatasaray ile alakalı bir mesaj yazarken bile nasıl taraflı ve nefret dolu yazdıklarını siz benden daha iyi bilirsiniz.Birde şöyle bir şey sorayım, Motta yada dost kulüplerinin futbolcusu Alper Potuk yere atladığında tek kelime etmişler mi?Onların Burak olayı tamamiyle kıskançlık, kendilerinde olsa kral diye elli tane konu açmışlardı.

• Ömür törpüsü bu adam. 6 gol attığımız maçta da ilk golünü atamıyordu. Kalenin dibinden outa atıyordu nerdeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerine alabileceğin 2 forvet var, Mevlüt ve Deniz Yılmaz. Bunları da alabilir miyiz, ne kadara mal olur ve ne kadar yararlı olur bilemeyiz.
    Her yazdığım kelimeyi noktasına virgülüne kadar açıklamamı mı bekliyorsunuz? Daha ne kadar açık yazabilirim. Burak'ın bir çok golden sonra suratının nasıl düştüğünü görüyoruz. Adam bencil daha bunun ötesi yok. Tüm maçları takip ettiyseniz zaten bunu görürsünüz adam hep bana hep bana diyor. 7 asist yaptı diye kaçırdıklarını, vermediği pasları görmezden gelecek değiliz. Takım kazanamıyorsa bunların ne anlamı var? Sizin bahane diye gösterdikleriniz bu takımın gerçekleri, eleştiriye tahammülünüz yoksa siz de eleştirmeyeceksiniz. :)

Bizim derdimiz veya konumuz Fenerbahçe değil ki her seferinde kendimizi FB ile karşılaştıralım. İşte buradaki tartışmaların çoğu diğer rakip futbolculara, taraftarlara, takımlara laf atmakla başlıyor. Biz kendimize bakalım, başkalarının kendini yere atması bizim oyuncuların bu tarz hareketler yapmasını meşru kılmaz. İşte bu oyuncular eleştirilmediğinden dolayı şu an 8 puan gerideyiz ve şampiyon olamadığımızda bunların geri dönüşü olmayacak. Biz Hakanlardan, Ergünlerden, Bülentlerden, Hagilerden bahsedelim, tarih bu kulübü futbolcuların haksız yere aldığı faullerden, penaltılardan bahsederek hatırlamasın.

• @Rai-gy

Ben Burak'ın şu anda iyi oynamadığından ve bu hareketlere aynen devam etmesinden dolayı rahatsızlığımı dile getirdim. Bakın her seferinde söylüyorum. Burak bu takıma çok şey katmıştır, lakin vadesi dolan oyuncu da gitmeli. Duygusal davranmak kulübe zarar verir. Ünal Aysal Fatih Terim'i gönderdiğinde bu takımda duygusallığa yer olmadığını bizlere çok iyi bir şekilde gösterdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ TUĞRA ]

Umarım sene sonu yollanır.

Yerine paraya kıyıp daha üst düzey bir forvet alınır.

Galatasaray takımının forveti böyle olmamalı.

Top sürme yeteneği yok,

Çalım yeteneği zaten sıfır,

Alacağı toplarda bile rakibi çekip faul yapması,

Atılması gereken bir çok golü kaçırması,

Kontra ataklarda ayağına topu dolaştırması ve atağı bitirmesi,

Gibi bir çok eksiği olan bir futbolcunun bu takımda yeri yok olmamalıda.

Ama ne burak 2 sezondur gol kralı bu senede gol kralı olur. Gol kralı olmakla futbolcu olunmuyor.

Şahsen ben hersene gol kralı olacak burak yerine.

Her maç aynı performansı sergileyecek senede 10 veya 15 gol ortalamasında oynayabilecek, top sürebilen,adam eksiltebilen,takımı yavaşlatmayan seri bir forveti tercih ederim.

Konuyu kaydedip burak gol attıkdan sonra uplatmayı düşünen arkadaşlar olabilir. Fakat bilinki burak chelsea maçını bile tek başına kazansa görüş ve düşüncelerimi değiştirmez.

Eşeğe altın semer vursalar eşek yine aynı eşek misali burak hakkındaki görüş ve düşüncelerim değişmez.

Bloklamak isteyenlerde liseli ergenler ve bebek gibi blok yazıp konuyu kirletmesin bloklayıp çıksınlar.

24:maç 13:gol 7:asist
    şu takımda daha iyi istatistik sahibi futbolcu varmı
    oynamadıgı maclarda sanki karsi takıma 3-4 tane atiyoruz amma konustunuz

• quote:

Her yazdığım kelimeyi noktasına virgülüne kadar açıklamamı mı bekliyorsunuz? Daha ne kadar açık yazabilirim. Burak'ın bir çok golden sonra suratının nasıl düştüğünü görüyoruz. Adam bencil daha bunun ötesi yok. Tüm maçları takip ettiyseniz zaten bunu görürsünüz adam hep bana hep bana diyor. 7 asist yaptı diye kaçırdıklarını, vermediği pasları görmezden gelecek değiliz. Takım kazanamıyorsa bunların ne anlamı var? Sizin bahane diye gösterdikleriniz bu takımın gerçekleri, eleştiriye tahammülünüz yoksa siz de eleştirmeyeceksiniz. :)

Bizim derdimiz veya konumuz Fenerbahçe değil ki her seferinde kendimizi FB ile karşılaştıralım. İşte buradaki tartışmaların çoğu diğer rakip futbolculara, taraftarlara, takımlara laf atmakla başlıyor. Biz kendimize bakalım, başkalarının kendini yere atması bizim oyuncuların bu tarz hareketler yapmasını meşru kılmaz. İşte bu oyuncular eleştirilmediğinden dolayı şu an 8 puan gerideyiz ve şampiyon olamadığımızda bunların geri dönüşü olmayacak. Biz Hakanlardan, Ergünlerden, Bülentlerden, Hagilerden bahsedelim, tarih bu kulübü futbolcuların haksız yere aldığı faullerden, penaltılardan bahsederek hatırlamasın.

Hala golden sonra suratı düşüyor diyor hey yarabbim eleştiriye bakın Burak bunu yaptığı için deplasmanlarda kazanamıyoruz sorunu bulduk tebrik ediyorum seni. Açıklama yapıyorum onu bile anlamıyorsun. 7 asisti yaptı diye kaçırdıklarını görmeyecek miymişiz , bu adam golcü sürekli deneyecek diyorum okumuyor musun ?

Bencil demene rağmen herkesten fazla gol attırmış diyorum , fotoğraflar paylaşıyorum hala aynı kafa.

Sana futbolcusuna sahip çıkan Fb taraftarından örnek verdim ki ne demek istediğimi anla diye , onu bile başka yerlere çekip çevirdin.

Fazla tartışmaya gerek yok sen düşman olmuşsun bir kere , eleştiri yaptığını zannediyorsun ama belden aşağı vuruyorsun.
    Futbolcunun yeteneklerini bırakıp karakterinden gol sevinçlerine kadar girdiniz.

Sen Hagi'yi , Arif'i Bülent'i efsane olarak hatırlıyorsun ama rakip taraftarlara sor bakalım nasıl hatırlıyorlar bu futbolcuları ? Bülente karaktersiz dediler yıllarca , Hagi için sahada hakem dövüp tüküren futbolcu dediler , saha içinde pislik yapıyor dediler. hırsız hırsız muhabbeti yaptılar. Arif'e emek hırsızı kendini atıyor dediler , Emre'ye katil dediler , Jardel'e karısını satıyor dediler , Hakan'a Şaban dediler ne oldu ? Ne kaybettik ? Çokta umurumuzda , öyle hatırlasalar ne olur hatırlamasalar ne olur sanki ? Tarih aldığımız puanları ve başarıları yazar.

Emre dedim ,Volkan dedim , Alper , Emenike , Sow örneği verdim onu bile anlamamazlıktan gelip kendi işimize bakalım diyorsun.
    Biz hep kendi işimize bakalım , adamlar puanları toplasın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.