Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İskambil hilesi oldukça basit bir hile, 7:19'dan itibaren dikkatlice sağ elini izlerseniz, destenin altından eliyle kağıdı çevirdiğini görürsünüz.
  • Arkadaslar yazılanların bir kısmını okudum. Bir seyler yazmadan geçemeyeceğim.

Aref Ghafouri ODTU den arkadaşımdır. Bir çok ortamda da beraber bulunduk kendisiyle. Bir çok gösterisini de izledim. İyi araştırdıysanız bilirsiniz Cepa AVM'de de gösterileri oldu.

Şimdi birçok hileden vs bahsediyorsunuz öncelikle şunu söylemem lazım ki bu gibi gösterilerin hepsinin altında bir hile vardır gibi bir yaklaşımınız var. Size de hak veriyorum ben de tanımıyor olsam öyle düşünürdüm.

İlk tanıştığım gün 2010 senesi ODTU Bahar Şenlikleri zamanıydı. Elimde bir deste kağıt vardı ve çocuk elini bile değdirmedi sadece ben dokunuyorum o kağıtlara. Bir kağıt seçtirdi bana aradan o kağıda iyice baktırdı ve araya bir yere koydum o kağıdı sonra iki elimde desteyi iyice kapattım. Aref sadece yanımda ellerime bakarak elimde kağıtların oynamasını sağladı ve elimi açtığımda en üstteki kağıdın ne olduğuna baktığımda o seçip araya koyduğum kağıdın en üste geldiğini gördüm.
    Onu da geçtim yan yana ayakta duruyorken bana havada bir boşluğa kafamdan bir kağıt tutup yansitmamı söyledi. Rengini düşün, sayısını düşün işaretini düşün diyip durdu. Kafamda tekrarladım tam hatırlamıyorum ama mesela kupa 8 kupa 8 kırmızı diye tekrarlıyordum kafamda. Bir süre sonra bana döndü ve kupa 8 mi? dedi.
    Eğer cepadaki gösterilerini de izlerseniz bunun sadece bir illüzyon olmadığını anlarsınız. Zihin gücü denilen bir şey var ve bu adam bunu kullanmayı çok güzel öğrenmiş. Tabiki sayılarla ilgili olan bölümde veya bir başkasında hileleri de vardır. Kaşık bükerken mıknatıslar da olabilir neden olmasın. Ama kolunuza mıknatıs bir bileklik takıp o gösteriye çıkıp siz o kaşığı bükemedikçe bu adamın emeğine saygısızlık göstermeyin lütfen.

• mıknatısla kaşık mı bükülür saçmalıyosunuz resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: L1zArd
    Arkadaslar yazılanların bir kısmını okudum. Bir seyler yazmadan geçemeyeceğim.

Aref Ghafouri ODTU den arkadaşımdır. Bir çok ortamda da beraber bulunduk kendisiyle. Bir çok gösterisini de izledim. İyi araştırdıysanız bilirsiniz Cepa AVM'de de gösterileri oldu.

Şimdi birçok hileden vs bahsediyorsunuz öncelikle şunu söylemem lazım ki bu gibi gösterilerin hepsinin altında bir hile vardır gibi bir yaklaşımınız var. Size de hak veriyorum ben de tanımıyor olsam öyle düşünürdüm.

İlk tanıştığım gün 2010 senesi ODTU Bahar Şenlikleri zamanıydı. Elimde bir deste kağıt vardı ve çocuk elini bile değdirmedi sadece ben dokunuyorum o kağıtlara. Bir kağıt seçtirdi bana aradan o kağıda iyice baktırdı ve araya bir yere koydum o kağıdı sonra iki elimde desteyi iyice kapattım. Aref sadece yanımda ellerime bakarak elimde kağıtların oynamasını sağladı ve elimi açtığımda en üstteki kağıdın ne olduğuna baktığımda o seçip araya koyduğum kağıdın en üste geldiğini gördüm.
    Onu da geçtim yan yana ayakta duruyorken bana havada bir boşluğa kafamdan bir kağıt tutup yansitmamı söyledi. Rengini düşün, sayısını düşün işaretini düşün diyip durdu. Kafamda tekrarladım tam hatırlamıyorum ama mesela kupa 8 kupa 8 kırmızı diye tekrarlıyordum kafamda. Bir süre sonra bana döndü ve kupa 8 mi? dedi.
    Eğer cepadaki gösterilerini de izlerseniz bunun sadece bir illüzyon olmadığını anlarsınız. Zihin gücü denilen bir şey var ve bu adam bunu kullanmayı çok güzel öğrenmiş. Tabiki sayılarla ilgili olan bölümde veya bir başkasında hileleri de vardır. Kaşık bükerken mıknatıslar da olabilir neden olmasın. Ama kolunuza mıknatıs bir bileklik takıp o gösteriye çıkıp siz o kaşığı bükemedikçe bu adamın emeğine saygısızlık göstermeyin lütfen.

sesli korktum

• Baştan söylim ben de iranlıyım ama bunun milliyetçilik ile alakası yok baştan söylim !

Donanımhabere ve kendini Atilla Taş sananlara lafım !!! akıllı arkadaşlarım benim tabiki de hile yapıyor yok allah dı! aptal ama kendiniz zeki sananlara gelsin ...
    Neden bu kadar kıskandınız onu anlamıyorum . bende 3. hileyi anladım izlerken ilk 2 sini anlamadım ama anlamak için de araştırmadım !

Çünki olayın güzelliği zaten sizin o hayran ve şaşkınlığınız ben tabiki araştıtır bulurum o zaman ne espirisi kalır ! kendini akıllı sanıp evet işte DONANIMHABER dünyanın en baba sitesi çözdü zırvalıklar ile çoluk çocuk yazıları yazık valla ki ne yazık !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante`

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

toplamların o olduğunu nereden bilecez ? kağıdı göstermediler bile

Türk insanı.

Belki uykulu olup yeni kalktigimdandir ama, su lafin bana cok dokundu.

Senin anlatmak istedigini anladim ama ne demek Turk insani ya, sen ne insanisin ?
  • ne adamsınız ya heralde işin bi ince noktası var, 2 saat araştırıp öğrenip sonra da çok dandikmiş modunda gezmenin ne anlamı var ego mu tatmin ediyosunuz o an yarışmada yedirmek işin esprisi çocuk da yaptı bunu. hemen maskesini düşüreyim ayaklarını geçin ya
  • Bence 19519 hilesi çok basitti.Daha önceden o deftere kensi yazdığı topladığı ve sonucu 19519 çıkan sayıyı yazdı.O sayfayı alta sakladı.Sonra elemenlara yazdırdı.Bu kağıt üstte olan kağıt.Zaten hilesi belli oluyor kıza giderken bir ara yan dönüyor o elemanların yazdığı kağıdı ters çeviriyor.Kendisinin önceden yazdığı numaralar çıkıyor.Ve kıza gösteriyor.Kızda hemen toplayamıyor.Oldu bittiye getirip 19519 çıktı diyor.Sonra zarftaki kağıdı açıyor.Bu çok basitti.

Madem çok yetenekli taşınabilir küçük yazı tahtaları var.Bir tane getirip elemenlara sırayla alt alta istediği 4 rakamlı sayıları yazdırır.Sonra tahtanın hemen altında o sayıları toplardı.Sayıyı topladıktan sonra zarftaki kağıdını açardı.Bunu yapmadı.Çünkü o zaman istediği sayı imkansız çıkmazdı.
    Bence Acunun program izlensin dikkat çekilsin diye bu elemanla anlaştı.Çünkü hep aynı numaralar elemanlar değişiyor dans eden ,rep söyleyen liseliler çıkamaya başlamıştı.Program rutin ilerliyordu.Bir yerden anlaşıp bu çocuğu getirtti.Programda da onu öven sözler söyleyip durdu.Danışıklı dövüş yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavı -- 9 Ocak 2011; 11:59:09 >

• siz bukadar kişinin karşısına geçip bu numaraları değil adınızı söyleyemezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

kafasına çok takılan olursa prestij filmini izlemediyse izlesin sonucta illüzyon orda anlatıldığı gibi işliyor :)

off ben bunu 2 kere izledim ya çok da güzel film, sonu çok güzel bitti ama bazı yapılan şeylerde gerçekte o kadarda olamaz dedirtiyor

bu arada bazı arkadaşlar amma abarttınız felan demiş herkes neyin ne olduğunu merak ettiğinden bunun büyüdüğünü zannediyorum. herşeyin bir açıklaması olduğundan herkes ortaya birşey attı onu tartıştık tamam abartmaya gerek yok ama üzerine böyle yaklaşmaya ne lüzum var anlayamadım? altı üstü yaptığı ilizyonların nasıl yapıldığını anlamış olduk bunu bildikten sonra çıkıp yapacak halimiz yok gibime geliyor

• beyler neyi tartışıyosunuz anlamadım ki bu herifin hilesini çözünce adam sahtekar yeteneksiz biri mi olcak yani neye uğrasıyosunuz anlamadım
  • izlerken nasıl yapıldığını anlamayıp ağzı açık izleyenler internetten araştırdıktan sonra çok basit diyerek ne yapmaya çalışıyor acaba? yedin mi? yedinnn. afiyet olsun....
  • fragmanda kadın yerde yuvarlanıyor ama onuda göstermediler.

quote:

Orijinalden alıntı: BanaOlasılıkDeme

1:30 u açıp izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_VeJaR -- 9 Ocak 2011; 13:31:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Cinleri kullanarak gelecekten bilgi edinme de dinimizde mevcut..

Değil.
  • Arkadaslar o kadar incelemeye gerek yok.Hilesi cok acik.Sonucta ilizyonist son hilede son numaram diyor,yani gercek degil.
    1.Ilk önce kasik hilesine gelince kasik hilesini cok ilizyonist defalarca yapti.Ve hileside aciklandi.Ilk yapan o degil.
    2.Oraya cagirilan 2 erkek ve 2 bayan eleman zaten ilizyonistin elemanlari.Onlari Acun ve Hülya Avsar seciyor.2 tanesini Acun ,2 tanesinide Hülya Avsar.Videoya bakarsaniz 2 kisi sagdan 2 kiside soldan seciliyor.Acun 1 tane bayana 'Sen yesil kazakli`diye cagiriyor.Oda hemen arkasinda oturuyor,Hülya Avsarìn sectigi kiside kosarak nerdeyse cagrilmadan sahneye kosacak sapkali erkek eleman videoya bakin görün.Yani Acun ve Hülya Avsar ile bastan anlasilma yapilmis.Sonucta bu bir show ve ben sovumu istedigim gibi yaparim degilmi.Zaten Acun sürekli 'yok artik,Aciklayabilirmisin Ali abi' gibi tarafli hareketler yapti.
    3.Brad Pit hilesine gelince , kagitlarda artistler yaziyor dedi ama kimse kagitta hangi artistler yaziyor diye kimse görmedi.Yani hepsi Brad Pit yaziyordu.Kiz hangisini cekerse ceksin Brad Pit ti yani.Oda Brad pit kesmesini uzun zamandir evde calisip ögrenmistir.
    4.Son hilede ayni sekilde elemanlar kendinden olunca,zaten yazilmis rakamlarin üstüne yazmayan kalemle üstünden gecildi ve onlar yazilmis imaji verildi.Bu kadar basit.
    Netice itibariyla mantikli düsünürseniniz arkadaki elemanlar kendi elemanlari olunca bu numaralar cocuk oyuncagi.Tabi asil is cagirilan elemanlarin kendisinin olmadigini inandirmakti.Bunun icinde Acun ve Hülya kullanildi.Bosuna videonun saniyelerini inceleyip zaman harcamayin hile cok basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

quote:

Değil.

Bizim orda iranlı bir kadın var uçuyor. Yaşlı 76 yaşında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

quote:

Orijinalden alıntı: ~ KiLLFoRLiVe ~

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

9.28 e iyi bakın adam kağıdı değiştirip 19519 yazılı kağıdı kıza verdi.

İyice izlerseniz elindeki kağıdı cekedinin iç tarafındakiyle değiştiriyor.

Arkadas dogru söylüyor beyler 9.28 - 9.31 e bakarsanız elini cekedine attığını cok rahat görebilirsiniz tekrar tekrar bakmanızı öneririm

adamlara toplama işlemi yapıldıktan sonra kağıdı gösteriyor adamlar o sayıları yazmamış olsalar salak mı söylemeyecekler???

adamların orada kendi sayılarını görebilcekleri kadar bi süre vermiyor ki geçiştiriyor hemen tahminmce sadece toplamı gösterecek şekilde tutuyor zaten

• çok başarılıydı bence. ne saçmalıyorsunuz anlayamadım. heralde hile var hepsinde. önemli olan bizi ne kadar izletebildiği. izlerken hileyi anlayabilen varmı? çok az. sonradan araştırıp öğrenip aa ne kadar kolay ne kadar basit saçma sapan demenin hiç bir manası yok. kaşık bükme hariç diğer hilelerde basit el çabuklukları var tabiki. ama kaşık bükme telekineziyle olabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

quote:

Değil.

Arkadaş dinimizde mevcut derken böyle bir şeyin olabildiğini kastedmek istemiş sanırım. yoksa dinin getirdiği veya yap dediği bir şey değil. ama cinler den faydalanılarak böyle şeyler olabiliyor.

tabi bu yetenek programında yapılan tamamen hile ve yetenek işi. cinlerle alakası yok yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo.

quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

http://www.youtube.com/watch?v=1uBR6KpB8j8&feature=BF&list=MLGxdCwVVULXcJMlXk4KiSEBw9tTRPXTob&index=12

Bu ne lan actım direk kapadım ne bu

gözlerini kapatip 1-2 dk dinle

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.