Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
97.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan o kader yazılı kağıdı seçen kadında amma malmış he poşet zaten çift bölmeli sen hiç mi fark etmedin tek taraftan çekiyorsun
  • Ya beyler bakın ne fax,var ne wirelesss... bir arkadaşda demiş içeren birileri yazıyor sehpaya koyouyor yok gizli bölmesi var falan..Sehpa şov boyunca gözmüzün önünde nerden sokucaklar sehpaya onu ? ışınlama yolumu ?
  • Buna ne diyeceksiniz
    çin setti ve david copperfield
    http://www.youtube.com/watch?v=1_qOs26Op1Q
  • quote:

Orijinalden alıntı: vampiries1

Ya beyler bakın ne fax,var ne wirelesss... bir arkadaşda demiş içeren birileri yazıyor sehpaya koyouyor yok gizli bölmesi var falan..Sehpa şov boyunca gözmüzün önünde nerden sokucaklar sehpaya onu ? ışınlama yolumu ?

Dostum araf'ın en büyük hatalarından biri madem bu tip bir şov yapıcan

YAZI TİPLERİ aynı olsun

Araf'ın tahtaya yazdığı ve rulodan çıkan yazıları karşılaştırırsan FARKLI 2 kişi tarafından yazıldığı bariz şekilde aşikar.

Burada arkadaşlar o yazının oraya nasıl konduğunu tartışıyor.
  • not: alıntıdır

http://www.youtube.com/watch?v=8ptgnemllwi

gerçekten öğrenmek istiyorsanız özet istemeyin üşenmeyin okuyun, o kadar yazdım sizin için yazdım ..

şimdi öncelikle teorimden yola çıkıyorum. barbados, e11 ve 14:42 jürinin söyledikleri. e11 ve 14:42 yazıları panoya kendi eliyle yazdığı yazılar. dikkat edelim panodaki yazıda e11 deki 1'lerde çentik var ve 14:42(arada iki nokta) diye yazmış. videoda 12:40'ıncı dakikaya gelelim yazı aynen şu: e|| 14,52(1'lerde çentik yok ve 14'den sonra virgül var.) bu neyi kanıtlar? kutudaki kağıdı kendisinin yazmadığını kanıtlar. peki panoya yazıları yazarken ortada masa yoktu dimi? ve 08.35'inci dakikada ilk defa gözüküyor masa, yani panoya yazıları yazdıktan sonra. masayla nereye mi varıcam? şuraya varıcam : masanın yapısına bakarsak biraz kalın olduğunu görürüz. bişeylar çağırışıyor mu? jüri söylüyor, aref panoya yazıları yazıyor, arkadaki elemanlar görüyor veya duyuyor, kağıda yazıyor(aref'in kendi el yazısı değil demiştim) ve masanın bölmesine koyuyor(masa kalın o kağıt oraya girer). daha sonra kutuyu masanın üzerine koyuyor ve içinden kağıdı çıkarıyor. peki o kutunun normal bir kutu mu? hiç zannetmiyorum * kutunun altı açılıp kapanabiliyor(tabiki masanın yüzeyi de) ve rahatca elini atıp kağıdı alıyor ve milleti kendine hayran bırakıyor.

edit: bazı zekiler kutunun içinde alet var fln diyolar alet de buymuş -->*** . aref kutunun içinden yırtılan bişey çıkartıyo yırtıyo bakıyoruz kağıda kurdela bağlı. bu alet kurdelasını da mı takıyo? hadi ya?

daha net ve başka bir açıklama yapayım. ilk önce rtv'de söylediği sözlere bakalım. "ama umarım ben bugün güzel bişey istediğim şeyi yapabilicem, ve -kader- buna izin verir." kader... bir şey çağırıştırıyor dimi? aref gazeteyi hülya'ya arkaya atması için veriyor, hülya atıyor, seyirci tutuyor yırtıyor yani komutları uyguluyor ve sahneye çıkıyor. işte herşey burada. sahneye çıkan kız gazeteleri parçaladı dimi? 09.07'nci saniyede poşetin içine atıyor. 09.12'de dediği laf şu : "şimdi gözlerinizi kapatıp, sağ elinizi uzatıp, "burayi kariştirip" bir tanesinden almanızı istiyorum." kızdan gözlerini kapatmasını istiyor çünkü elini neye sokacağını görmemesini istiyor. uzaktan bakınca bildiğin şeffaf poşet dimi? gerçekten öyle mi? "burayı karıştırıp" dediği anda elini poşete atıyor ve bir parça gazete kağıdı bırakıyor. "ama aref'in gazete kağidini biraktiği şeffaf dosya, kizin gazete kağitlarini biraktiği şeffaf dosya değil, her şey burada bitiyor." aynı şeffaf dosya olduğunu anlamasın diye de kıza gözlerinizi kapatıp asla açmayın diyor. aynı şeffaf dosya olduğunu nerden mi anlıyorum? "09.21 den 09.25'e kadar olan kısma çok dikkatli bakalım. kız şeffaf dosyayı karıştırırken gazete parçacıkları oynuyor mu? "kesinlikle ama kesinlikle oynamiyor" bu ne demek? farklı bir şeffaf dosyaya elini atıyor ve aref'in koyduğu gazete kağıdını alıyor demek. bunu anlamak çok zor değil. bundan sonrası çorap söküğü gibi geliyor zaten. gazetede ne yazdığını tabiki bilemem ama her ne yazıyorsa "kader" kelmesi en çarpıcı kelime olmalı, yoksa aref büyük bir riski göze almış olurdu. sonrasında iş oyunculukla devam ediyor, video giriyor ve herkes yok bu çocuğun süper güçleri var felan diye düşünmeye başlıyor.

olay bundan ibaret. videodaki oturma sahnesi ise tamamen adamın yeteneği. ben denedim, çanağı kırıyodum

• ya bende buna hayret ediyorum arkadaş :D he adam insanların düşüncesini değiştirebiliyo ama hala orda 1. olmaya kazınıyo demi :D adam her insana her istediğini yaptırır istese. Gelir sana donunu indir der indirirsin. Sadece göz yanılması. Adamın yaptığı olaya herkes agd olup sonrada bok atmaya çalışmalar oluyo uyuz oluyorum. Sihirbazlık olayında gördüğüm en klas numaraydı şu son yaptığı olay. Adam kesme biçme uçma kaçma sıçma gibi birşey değil bu. Adam bariz kafa patlatmış ve çok ince düşünmüş. Sihirbaz dediğin insan brain fuck yapar agd olursun ne olduğunu o an anlayamazsın. Amaçta budur sen durup videoyu 50 defa izleyip sonrada bak burda böyle bak şurda şöyle falan şaka gibi komedi ya :D Resmen herkes kendini komik duruma düşürüyor. Arkadaş sen çık yap o zaman madem öyle atıp tutuyorsun. Sen sıfırdan hiç yokken böyle birşeyi düşün analiz et. Olabilecek ihtimalleri hesapla. Sonra deki al ben daha iyisini yaptım alkışlayalım. Ama bok atmak olacak şey değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

yok canım tabi ki sehpa hileleli değil aref seçilmiş kişi böyle özel güçleri var e heralde hileli olacak arkadaşlar ne sanıyosunuz başka ne olması gerekiyor adamın kendisini peygamber ilan etmesini mi bekliyosunuz bu adam ilizyonist seyredenlerede kendini ayakta alkışlatıyosa bu adam işinin bir numarası bence de o programda kesinlikle 1. olmayı hakediyor

01:35 ten sonra anlattıkları buradaki olayı açıklıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TrueBlack

Amaçta budur sen durup videoyu 50 defa izleyip sonrada bak burda böyle bak şurda şöyle falan şaka gibi komedi ya

Dostum bu videoyu lütfen 50 defa izle ve nasıl olduğunu anlat bize

100 defada izlesen hiçbir fikir yürütemeyeceksin

http://www.youtube.com/watch?v=HxOjIls9pP4
  • quote:

Orijinalden alıntı: drag1o

Bugün ki show'u güzeldi gerçekten, şuan uploadda yüklenince seyredebilirsiniz.

yenilendi :)
  • arkadaşlar adamın yaptığı ilizyon bence çok güzel yapıyor yaptığı şeylerde oynama var o ayrı mesele en basitinden naylon dosyadaki kağıtları karıştırınca kağıtların oynamaması gibi anlamadığım şey acunun neden bukadar hayretler içinde kaldığı adam sanki bilmiyor numaraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Amaçta budur sen durup videoyu 50 defa izleyip sonrada bak burda böyle bak şurda şöyle falan şaka gibi komedi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

not: alıntıdır

http://www.youtube.com/watch?v=8ptgnemllwi

gerçekten öğrenmek istiyorsanız özet istemeyin üşenmeyin okuyun, o kadar yazdım sizin için yazdım ..

şimdi öncelikle teorimden yola çıkıyorum. barbados, e11 ve 14:42 jürinin söyledikleri. e11 ve 14:42 yazıları panoya kendi eliyle yazdığı yazılar. dikkat edelim panodaki yazıda e11 deki 1'lerde çentik var ve 14:42(arada iki nokta) diye yazmış. videoda 12:40'ıncı dakikaya gelelim yazı aynen şu: e|| 14,52(1'lerde çentik yok ve 14'den sonra virgül var.) bu neyi kanıtlar? kutudaki kağıdı kendisinin yazmadığını kanıtlar. peki panoya yazıları yazarken ortada masa yoktu dimi? ve 08.35'inci dakikada ilk defa gözüküyor masa, yani panoya yazıları yazdıktan sonra. masayla nereye mi varıcam? şuraya varıcam : masanın yapısına bakarsak biraz kalın olduğunu görürüz. bişeylar çağırışıyor mu? jüri söylüyor, aref panoya yazıları yazıyor, arkadaki elemanlar görüyor veya duyuyor, kağıda yazıyor(aref'in kendi el yazısı değil demiştim) ve masanın bölmesine koyuyor(masa kalın o kağıt oraya girer). daha sonra kutuyu masanın üzerine koyuyor ve içinden kağıdı çıkarıyor. peki o kutunun normal bir kutu mu? hiç zannetmiyorum * kutunun altı açılıp kapanabiliyor(tabiki masanın yüzeyi de) ve rahatca elini atıp kağıdı alıyor ve milleti kendine hayran bırakıyor.

edit: bazı zekiler kutunun içinde alet var fln diyolar alet de buymuş -->*** . aref kutunun içinden yırtılan bişey çıkartıyo yırtıyo bakıyoruz kağıda kurdela bağlı. bu alet kurdelasını da mı takıyo? hadi ya?

daha net ve başka bir açıklama yapayım. ilk önce rtv'de söylediği sözlere bakalım. "ama umarım ben bugün güzel bişey istediğim şeyi yapabilicem, ve -kader- buna izin verir." kader... bir şey çağırıştırıyor dimi? aref gazeteyi hülya'ya arkaya atması için veriyor, hülya atıyor, seyirci tutuyor yırtıyor yani komutları uyguluyor ve sahneye çıkıyor. işte herşey burada. sahneye çıkan kız gazeteleri parçaladı dimi? 09.07'nci saniyede poşetin içine atıyor. 09.12'de dediği laf şu : "şimdi gözlerinizi kapatıp, sağ elinizi uzatıp, "burayi kariştirip" bir tanesinden almanızı istiyorum." kızdan gözlerini kapatmasını istiyor çünkü elini neye sokacağını görmemesini istiyor. uzaktan bakınca bildiğin şeffaf poşet dimi? gerçekten öyle mi? "burayı karıştırıp" dediği anda elini poşete atıyor ve bir parça gazete kağıdı bırakıyor. "ama aref'in gazete kağidini biraktiği şeffaf dosya, kizin gazete kağitlarini biraktiği şeffaf dosya değil, her şey burada bitiyor." aynı şeffaf dosya olduğunu anlamasın diye de kıza gözlerinizi kapatıp asla açmayın diyor. aynı şeffaf dosya olduğunu nerden mi anlıyorum? "09.21 den 09.25'e kadar olan kısma çok dikkatli bakalım. kız şeffaf dosyayı karıştırırken gazete parçacıkları oynuyor mu? "kesinlikle ama kesinlikle oynamiyor" bu ne demek? farklı bir şeffaf dosyaya elini atıyor ve aref'in koyduğu gazete kağıdını alıyor demek. bunu anlamak çok zor değil. bundan sonrası çorap söküğü gibi geliyor zaten. gazetede ne yazdığını tabiki bilemem ama her ne yazıyorsa "kader" kelmesi en çarpıcı kelime olmalı, yoksa aref büyük bir riski göze almış olurdu. sonrasında iş oyunculukla devam ediyor, video giriyor ve herkes yok bu çocuğun süper güçleri var felan diye düşünmeye başlıyor.

olay bundan ibaret. videodaki oturma sahnesi ise tamamen adamın yeteneği. ben denedim, çanağı kırıyodum

Hayır yetenek değil mekanızma Buna benzer başka bir adam daha numaralar yapıyordu. Duvarda asılı duran adam.
     Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

Hilesi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 21 Şubat 2011; 13:19:02 >

• Bir Donanımhaber okuyanı olarak cevap çok kolay :))))
    Cevap kutudaki fax makinası... Çıkan kağıdın fax kağıdı olduğu aşikar... Wiresell (Bluetooth) fax makinası satılıyodur herhalde...
    Kader hakkında yorum yok ama :))

quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

• Çok iyiydi. Çamur atmaya gerek yok.
  • Havada oturma numarası çok basit, pantolonun içinde görünmez ince bir iskemle var ona oturuyor arefçik.
  • oturma sahnesini merak edenler

http://www.youtube.com/watch?v=uAalZ1GUKl0
  • Bunların hepsinin ilizyon olduğunu bilemeyecek bir durum yok zaten. Yıllar önce davip kapirfiılt geldiğinde millet yok gerçekten uçmuyor demişti. Cem yılmazda askere gitmeden önceki son gösterisinde bu mantık yanlış, ulan adam gerçekten uçsa peygamberliğini ilan ederdi gibisinden birşey söylemişti. Aynen öyle.

David k. zamanında milyonların gözü önünde trenleri yok edip kendini stüdyodan miami sahillerine ışınlıyordu. Bu gerçek değil sonuçta bir göz yanılması ama öyle izlemezsende gösterinin bi tadı olmaz.

Mesela bundan 7-8 sene önce NTVde bir belgesel yayınlanmıştı. Bir basketbol salonunda adam size oyuncunun elindeki topa odaklan diyor ve başlıyor oyuncu 5-10 dakika sürekli basket atmaya. Sonradan farkettinizmi diyor, farkettinizmi yarım saattir 500 kere topun önünden geçen goril kıyafetli adamı. İnanın bu belgeseli izleyen 7 milyar insanın 1i bile o an beynini topa odakladığı için goril kıyafetli adamı göremiyor. Sonra yavaş çekimde goril kıyafetli adamı gösterip işte topa odaklandığınız için göremediniz diyorlar. Bundada aynen böyle. Hileleri ilk izlediğinde o mantıkla izlemediğin için göremezsin yoksa david k. gösterisini seyret uçarkenki arkadaki ipi görebilirsin ama ben bunu demeseydim adam uçuyor derdin.

• Adam ilizyon yapıyor amacı orada bir çeşit hileyle milleti keklemek ki bunu başarıyla yaptı. Amacı gerçekten insan üstü güçlerle bişeyler yapması değil hileyle bunu millete yedirmek.
  • aga onu bunu geçtik :D dvdyi hangi marka cd-rwde yazdı
  • Hadi tamam hileli kutu varda peki jurinin
    quote:

Barbados, E11 ve 14:42

Diyeceğini nereden biliyor
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.