Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Hadi tamam hileli kutu varda peki jurinin
    quote:

Barbados, E11 ve 14:42

Diyeceğini nereden biliyor

Hadi anladık kutu hileli Dvd-Rwde mi hileli
  • quote:

quote:

konuyu okumadığın ne kadar belli. Hepsi anlatıldı önceki sayfalara bak.
  • kutunun bağlı olduğu ip dikkat ederseniz özellikle perdenin yanında.ipi çözmeye gidince ordan biri yazılı olan kağıdı arefe veriyor ceketinin kolunun içine koyuyor.kutuyu açıncada kolunun içindeki kağıdı çıkarıyor.
  • Adam işi bitirdi şampiyon olacak biz hala konuşuyoruz. Ne dersek diyelim izleyip keyif almaya bakalım arkadaşlar gerisi boş.
  • http://www.wellingtonent.com/products/predict.html

bu linke bakarak kutu hilesinin anlarisiniz konu kitlensin :D
  • Beyler herif 500 Bin TLyi cukkaladı çoktan

Siz de hala tartışıyonuz hea ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

not: alıntıdır

http://www.youtube.com/watch?v=8ptgnemllwi

gerçekten öğrenmek istiyorsanız özet istemeyin üşenmeyin okuyun, o kadar yazdım sizin için yazdım ..

şimdi öncelikle teorimden yola çıkıyorum. barbados, e11 ve 14:42 jürinin söyledikleri. e11 ve 14:42 yazıları panoya kendi eliyle yazdığı yazılar. dikkat edelim panodaki yazıda e11 deki 1'lerde çentik var ve 14:42(arada iki nokta) diye yazmış. videoda 12:40'ıncı dakikaya gelelim yazı aynen şu: e|| 14,52(1'lerde çentik yok ve 14'den sonra virgül var.) bu neyi kanıtlar? kutudaki kağıdı kendisinin yazmadığını kanıtlar. peki panoya yazıları yazarken ortada masa yoktu dimi? ve 08.35'inci dakikada ilk defa gözüküyor masa, yani panoya yazıları yazdıktan sonra. masayla nereye mi varıcam? şuraya varıcam : masanın yapısına bakarsak biraz kalın olduğunu görürüz. bişeylar çağırışıyor mu? jüri söylüyor, aref panoya yazıları yazıyor, arkadaki elemanlar görüyor veya duyuyor, kağıda yazıyor(aref'in kendi el yazısı değil demiştim) ve masanın bölmesine koyuyor(masa kalın o kağıt oraya girer). daha sonra kutuyu masanın üzerine koyuyor ve içinden kağıdı çıkarıyor. peki o kutunun normal bir kutu mu? hiç zannetmiyorum * kutunun altı açılıp kapanabiliyor(tabiki masanın yüzeyi de) ve rahatca elini atıp kağıdı alıyor ve milleti kendine hayran bırakıyor.

edit: bazı zekiler kutunun içinde alet var fln diyolar alet de buymuş -->*** . aref kutunun içinden yırtılan bişey çıkartıyo yırtıyo bakıyoruz kağıda kurdela bağlı. bu alet kurdelasını da mı takıyo? hadi ya?

daha net ve başka bir açıklama yapayım. ilk önce rtv'de söylediği sözlere bakalım. "ama umarım ben bugün güzel bişey istediğim şeyi yapabilicem, ve -kader- buna izin verir." kader... bir şey çağırıştırıyor dimi? aref gazeteyi hülya'ya arkaya atması için veriyor, hülya atıyor, seyirci tutuyor yırtıyor yani komutları uyguluyor ve sahneye çıkıyor. işte herşey burada. sahneye çıkan kız gazeteleri parçaladı dimi? 09.07'nci saniyede poşetin içine atıyor. 09.12'de dediği laf şu : "şimdi gözlerinizi kapatıp, sağ elinizi uzatıp, "burayi kariştirip" bir tanesinden almanızı istiyorum." kızdan gözlerini kapatmasını istiyor çünkü elini neye sokacağını görmemesini istiyor. uzaktan bakınca bildiğin şeffaf poşet dimi? gerçekten öyle mi? "burayı karıştırıp" dediği anda elini poşete atıyor ve bir parça gazete kağıdı bırakıyor. "ama aref'in gazete kağidini biraktiği şeffaf dosya, kizin gazete kağitlarini biraktiği şeffaf dosya değil, her şey burada bitiyor." aynı şeffaf dosya olduğunu anlamasın diye de kıza gözlerinizi kapatıp asla açmayın diyor. aynı şeffaf dosya olduğunu nerden mi anlıyorum? "09.21 den 09.25'e kadar olan kısma çok dikkatli bakalım. kız şeffaf dosyayı karıştırırken gazete parçacıkları oynuyor mu? "kesinlikle ama kesinlikle oynamiyor" bu ne demek? farklı bir şeffaf dosyaya elini atıyor ve aref'in koyduğu gazete kağıdını alıyor demek. bunu anlamak çok zor değil. bundan sonrası çorap söküğü gibi geliyor zaten. gazetede ne yazdığını tabiki bilemem ama her ne yazıyorsa "kader" kelmesi en çarpıcı kelime olmalı, yoksa aref büyük bir riski göze almış olurdu. sonrasında iş oyunculukla devam ediyor, video giriyor ve herkes yok bu çocuğun süper güçleri var felan diye düşünmeye başlıyor.

olay bundan ibaret. videodaki oturma sahnesi ise tamamen adamın yeteneği. ben denedim, çanağı kırıyodum

Hayır yetenek değil mekanızma Buna benzer başka bir adam daha numaralar yapıyordu. Duvarda asılı duran adam.

Hilesi:

FIKRI DH DEN CALMIS

MIKNATISLI KAMYONET FIKRINE BENZETTIM, ELINDE MIKNATIS VAR

Biri paint yapsin anlayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: EaqLeEye

Ulan o kader yazılı kağıdı seçen kadında amma malmış he poşet zaten çift bölmeli sen hiç mi fark etmedin tek taraftan çekiyorsun

Gözlerini boşunamı kapattırıp sakın açma diyor

Eğer torba çift bölmeliyse ve diğer bölümde sadece kader yazan kağıt varsa elini soktuğunda anlamalıydı
    Kız cidden malmış

• http://www.milliyet.com.tr/aref-in-muthis-sirri-cozuldu/yasam/sondakika/21.02.2011/1355033/default.htm

alın gazeteden link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHparfümcü -- 21 Şubat 2011; 14:42:50 >
  • quote:

quote:

quote:

Çözünce noldu ki ne bu havanız onu da anlamıyorum.Çok biliyorsan git kendin yap o gösteriyi.

11 sayfa konu okumaya üşendim doğru
    Ya adamın inleri cinleri var filan demiyorum ben tabi ki ilüzyon yapıyor sonuçta insan
    Ama cidden bunu çözemedim

Bir de poşetin iki bölmeli olduğunu bi tarafta kendi yazdığı kağıt var demişler mantıklı(ben kendi önceden hazırlıdığı aynı şekilde 7 8 kağıt olabileceğini düşünüyorum)
    Kız önceden hazırlanmış kağıdı çekince şöyle bir diyalog geçiyor
    -Orda bir çok kelime yazıyor di mi?
    -Evet
    -İçlerinden birini seç.

Kader kelimesini seçmesini nasıl sağlıyor?

edit:Çözmek için saatlerini ayırıp 20 kere izliyen denyolara da Allah akıl fikir versin.
    Gidin kitap filan okuyun her b.ku çözmeye çalışmayın.Böyle hayattan zevk alamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 21 Şubat 2011; 15:24:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DHparfümcü

http://www.milliyet.com.tr/aref-in-muthis-sirri-cozuldu/yasam/sondakika/21.02.2011/1355033/default.htm

alın gazeteden link

Bizden veya herhangi bir forum/blog sitesinden gormedilerse ben de neyim.

Asil sorun bunu Acun u duyurmak, tabi haberi yoksa, haberi varsa kagit karistirma gibi basit bir hata yapmazdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çözünce noldu ki ne bu havanız onu da anlamıyorum.Çok biliyorsan git kendin yap o gösteriyi.

Ya adamın inleri cinleri var filan demiyorum ben tabi ki ilüzyon yapıyor sonuçta insan

Bir de poşetin iki bölmeli olduğunu bi tarafta kendi yazdığı kağıt var demişler mantıklı(ben kendi önceden hazırlıdığı aynı şekilde 7 8 kağıt olabileceğini düşünüyorum)
    -Evet
    -İçlerinden birini seç.

Bence o kağıtta birçok kelime kelime vardır hepsi aynı renk ve boyuttadır.Kader yazar o ise farklı renkte yazılmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

quote:

quote:

quote:

-Evet
    -İçlerinden birini seç.

Bence o kağıtta birçok kelime kelime vardır hepsi aynı renk ve boyuttadır.Kader yazar o ise farklı renkte yazılmış olabilir.

Kız çok saf hemen farklı renk e atladı diyorsun yani
    Zeki biri denk gelse gidip te en küçük yazılanı seçse yapamayacaktı o zaman

• Yahu kız da Aref'in elemanı. Sahneye çıkarken çıktığında falan gram heyacan yok kızda. Bell ki tecrübesi var. İlk kez sahneye çıkan biri o kadar rahat olabilir mi?
    Her iddasına varım Acun'un kendi elemanı bu Aref. Cast ajanslarından buldular büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Adam işi bitirdi şampiyon olacak biz hala konuşuyoruz. Ne dersek diyelim izleyip keyif almaya bakalım arkadaşlar gerisi boş.

Katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

not: alıntıdır

http://www.youtube.com/watch?v=8ptgnemllwi

gerçekten öğrenmek istiyorsanız özet istemeyin üşenmeyin okuyun, o kadar yazdım sizin için yazdım ..

şimdi öncelikle teorimden yola çıkıyorum. barbados, e11 ve 14:42 jürinin söyledikleri. e11 ve 14:42 yazıları panoya kendi eliyle yazdığı yazılar. dikkat edelim panodaki yazıda e11 deki 1'lerde çentik var ve 14:42(arada iki nokta) diye yazmış. videoda 12:40'ıncı dakikaya gelelim yazı aynen şu: e|| 14,52(1'lerde çentik yok ve 14'den sonra virgül var.) bu neyi kanıtlar? kutudaki kağıdı kendisinin yazmadığını kanıtlar. peki panoya yazıları yazarken ortada masa yoktu dimi? ve 08.35'inci dakikada ilk defa gözüküyor masa, yani panoya yazıları yazdıktan sonra. masayla nereye mi varıcam? şuraya varıcam : masanın yapısına bakarsak biraz kalın olduğunu görürüz. bişeylar çağırışıyor mu? jüri söylüyor, aref panoya yazıları yazıyor, arkadaki elemanlar görüyor veya duyuyor, kağıda yazıyor(aref'in kendi el yazısı değil demiştim) ve masanın bölmesine koyuyor(masa kalın o kağıt oraya girer). daha sonra kutuyu masanın üzerine koyuyor ve içinden kağıdı çıkarıyor. peki o kutunun normal bir kutu mu? hiç zannetmiyorum * kutunun altı açılıp kapanabiliyor(tabiki masanın yüzeyi de) ve rahatca elini atıp kağıdı alıyor ve milleti kendine hayran bırakıyor.

edit: bazı zekiler kutunun içinde alet var fln diyolar alet de buymuş -->*** . aref kutunun içinden yırtılan bişey çıkartıyo yırtıyo bakıyoruz kağıda kurdela bağlı. bu alet kurdelasını da mı takıyo? hadi ya?

daha net ve başka bir açıklama yapayım. ilk önce rtv'de söylediği sözlere bakalım. "ama umarım ben bugün güzel bişey istediğim şeyi yapabilicem, ve -kader- buna izin verir." kader... bir şey çağırıştırıyor dimi? aref gazeteyi hülya'ya arkaya atması için veriyor, hülya atıyor, seyirci tutuyor yırtıyor yani komutları uyguluyor ve sahneye çıkıyor. işte herşey burada. sahneye çıkan kız gazeteleri parçaladı dimi? 09.07'nci saniyede poşetin içine atıyor. 09.12'de dediği laf şu : "şimdi gözlerinizi kapatıp, sağ elinizi uzatıp, "burayi kariştirip" bir tanesinden almanızı istiyorum." kızdan gözlerini kapatmasını istiyor çünkü elini neye sokacağını görmemesini istiyor. uzaktan bakınca bildiğin şeffaf poşet dimi? gerçekten öyle mi? "burayı karıştırıp" dediği anda elini poşete atıyor ve bir parça gazete kağıdı bırakıyor. "ama aref'in gazete kağidini biraktiği şeffaf dosya, kizin gazete kağitlarini biraktiği şeffaf dosya değil, her şey burada bitiyor." aynı şeffaf dosya olduğunu anlamasın diye de kıza gözlerinizi kapatıp asla açmayın diyor. aynı şeffaf dosya olduğunu nerden mi anlıyorum? "09.21 den 09.25'e kadar olan kısma çok dikkatli bakalım. kız şeffaf dosyayı karıştırırken gazete parçacıkları oynuyor mu? "kesinlikle ama kesinlikle oynamiyor" bu ne demek? farklı bir şeffaf dosyaya elini atıyor ve aref'in koyduğu gazete kağıdını alıyor demek. bunu anlamak çok zor değil. bundan sonrası çorap söküğü gibi geliyor zaten. gazetede ne yazdığını tabiki bilemem ama her ne yazıyorsa "kader" kelmesi en çarpıcı kelime olmalı, yoksa aref büyük bir riski göze almış olurdu. sonrasında iş oyunculukla devam ediyor, video giriyor ve herkes yok bu çocuğun süper güçleri var felan diye düşünmeye başlıyor.

olay bundan ibaret. videodaki oturma sahnesi ise tamamen adamın yeteneği. ben denedim, çanağı kırıyodum

Okudum mantıklı ama video açılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Yahu kız da Aref'in elemanı. Sahneye çıkarken çıktığında falan gram heyacan yok kızda. Bell ki tecrübesi var. İlk kez sahneye çıkan biri o kadar rahat olabilir mi?
    Her iddasına varım Acun'un kendi elemanı bu Aref. Cast ajanslarından buldular büyük ihtimal.

Aynen katılıyorum, geçen gösterisinde yeşilli arkadaş diye özellikle çağırıyorlar. Sahnedeki iki kızda yeşil giysili, bu da mu tesadüf.
  • Arkadaşlar aref'in oyunu çözüldü

David'in oyununa ne kadar kafa yorsak çözülmeyefek gibi

http://www.youtube.com/watch?v=HxOjIls9pP4
  • çok bilenler sizde katılın programa çok biliyorsanız katılın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Yahu hilesini bulsanız ne olacak, hile yaptı diye yarışmadan diskalifiye mi edilecek?
    Sanki oradakiler bilmiyor mu bu işin nasıl yapılduğını? Jüri dahil hepsi oyunun içinde verdikleri destekten belli.

Ayrıca hilesi olmasa ne olacak, özel güçleri mi var, başımıza ilah mı olacak?
    O zaman David Copperfield tanrı desek anca keser?

Aynen öyle.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.