Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de arefi bişey sanmıştım hepsinde hile hurda varmış
  • Kendi tarzımı yaratmak istiyorum diyor ama

bunun için kendi oyunlarını tasarlaması lazım.

İzlemek isteyenler:

http://video.milliyet.com.tr/Arefin-ustadi-Criss_1_48128.htm?auto=1
  • Telekinezi ile ciddi anlamda Ugrasan kimseler gelecege dair seyleri gorurler bu elemanda telekinezi yapmis ilk Turda.kelimeleri dusunmus olabilir ancak havaya Oturma numarasi garanti hile Chris Angelin su ustunden yurumesi gibi
  • Kutuyu anladım da CD olayı nasıl oldu bilen var mı?
  • Cd olayında bi durum yokki?

Kader çıkacağı için önceden hazırlamış çekmiş herşeyi,sonuçta güzel bir şov hazırladı ve merakla izledik,ellerine sağlık...

Cem Yılmazın dediği gibi,adam gerçekten uçuyor olsa gider Peygamberliğini ilan eder,buraya gelip biletle gösterimi yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar aref'in oyunu çözüldü

David'in oyununa ne kadar kafa yorsak çözülmeyefek gibi

http://www.youtube.com/watch?v=HxOjIls9pP4

Video yu tekrar izle 4:33 4:35 te sol eliyle yukarıya uzanırken sağ eliyle yazı yazdığı tahtayı tutuyor o sırada arkadan resmin çizili olduğu kağıdı alıyor.
  • Facebooktaki sayfasını şikayet edelim arkadaşlar.

Herkes burada birbirine kızmış. Aref'i savunanlara diyorum bu sözlerimi. Siz diyorsunuz ki ilizyonist. Ama Aref denilen şahıs bunu kendisi demiyor. Ben ilizyon yapıyorum demiyor.

VTR'sini izleyin. En başta ne diyor? Aynen şu şekilde: "Geleceği görmek hem zor hem de çok risklidir."

Bu şahsiyet kim ki geleceği görebilsin? Geleceği gördüğüne inanıyorsanız, sizde sorun vardır arkadaşlar. Kendinizi emekliye ayırın yada uzun bir tatile çıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero4262321 -- 21 Şubat 2011; 20:29:51 >
  • reserved
    ayrica gelecegi gordugune inananlar gercekten komik abd ordusu tarafindan savasta kullanilirdi saflasmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerekli U -- 21 Şubat 2011; 16:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

Facebooktaki sayfasını şikayet edelim arkadaşlar.

Herkes burada birbirine kızmış. Aref'i savunanlara diyorum bu sözlerimi. Siz diyorsunuz ki ilizyonist. Ama Aref denilen şahıs bunu kendisi demiyor. Ben ilizyon yapıyorum demiyor.

VTR'sini izleyin. En başta ne diyor? Aynen şu şekilde: "Geleceği görmek hem zor hem de çok risklidir."

Bu şahsiyet kim ki geleceği görebilsin? Geleceği gördüğüne inanıyorsanız, sizde sorun vardır arkadaşlar. Kendinizi emekliye ayırın yada uzun bir tatile çıkın.

Sadece şunu söle , numarasını ilk görüşünde anladınmı ?
    Cevap belli , adam yetenekli , yedirememezliğe gerek yok.Tebrik et ve sus.

Dostum gösterisi güzeldi ama izlediğim anda iki yazı arasındaki FARKI gördüm zaten

ve bu

Tam bir amatör hataydı diyebilirim.

------

quote:

Orijinalden alıntı: Safa Begutay

quote:

Video yu tekrar izle 4:33 4:35 te sol eliyle yukarıya uzanırken sağ eliyle yazı yazdığı tahtayı tutuyor o sırada arkadan resmin çizili olduğu kağıdı alıyor.

Ama havada ki zarda nasıl giriyor dostum düşün düşün aklıma bişey gelmiyor.

• millet çıldırmış olmalı.inanmıyorum bu yazılanlara.ilüzyon bana göre hileyi hızlı ve en güzel şekilde süslüyerek yapılan bir sahne sanatıdır.aref denen adamda bunu yapıyor.saçma beklentilere girmeyin ve kendinize gelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahell -- 21 Şubat 2011; 17:00:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

Sadece şunu söle , numarasını ilk görüşünde anladınmı ?
    Cevap belli , adam yetenekli , yedirememezliğe gerek yok.Tebrik et ve sus.

Sen bunu söyle bana

Bunun açıklamasını yap. Adam ben sihirbazım demiyor. Bunu desin tamam diyeceğim. Ben farklıyım diyor. Onu diğer sihirbazlardan farklı kılan nedir? Açıkla bana.

Evet bende ilk başta hayretle izledim. Hatta bu aref denilen şahsiyeti dün ilkkez izledim ve çok şaşırdım. Ama videoları birkez daha izleyince herşeyin numarası aşikar.

• ben en çok şu acun un hayrete düşmüş numarası yapıp ağzını açıp açıp bakması, gözlerini açması sonra da ayağa kalkıp seyirciyi gaza getirmesi. (oscar a aday oyunculuğu)
    kesin şöyle düşünüyor; "ulan dansta bişey yapamadık, yetenek sizsinizde de ilginç tipler yoktu, hah işte yırttık. bu yarışmayı da bu çocuk koparır. kalkayım bi millete de gazı vereyim bari"
  • quote:

Orijinalden alıntı: edaliy

ben en çok şu acun un hayrete düşmüş numarası yapıp ağzını açıp açıp bakması, gözlerini açması sonra da ayağa kalkıp seyirciyi gaza getirmesi. (oscar a aday oyunculuğu)
    kesin şöyle düşünüyor; "ulan dansta bişey yapamadık, yetenek sizsinizde de ilginç tipler yoktu, hah işte yırttık. bu yarışmayı da bu çocuk koparır. kalkayım bi millete de gazı vereyim bari"

Acun yapmacık
    Hülya yapmacık(rolde yapamıyo)
    ali midir nedir saçma adam
    seyrici papağan gibi eğitilmiş taklid konusunda sevinmleri içten değil ,hareketleri yapmacık .
    Got talent çakması program

• @hero4262321:kardeşim,adam direk sıradan bir şekilde çıkıp "ben normal sihirbazım" falan dese adamın ne havası kalacak,ali taran'ın dediği gibi adamın duruşu,havalılığı(gerçi o cool dedi olsun) beni etkiledi,adam tabii ki daha genç,birilerinin şovlarını taklit edecek.her ünlü sihirbaz,ilizyonist vs. işe birilerinin şovlarını taklit ederek başlamıştır,zamanı gelince bu adam belki kendi aletlerini yapar.tebrik ediyorum valla ben çok beğendim,favorim de o açıkçası,sonuçta susan boyle bile başka şarkıları söylüyordu.
  • KAFASI KARIŞANLAR İÇİN HERŞEY BAŞTAN ANLATILMIŞ.HALA CİN PERİ DİYEN HALKIMIZA SONSUZ SAYGILAR

Süslemelerle Aref güzel bir şov yapıyor, bir şeyler olduğunu hissettiriyor kendisini tebrik etmek lazım! Sahne arkasında bir arkadaşı var kağıda Acun ve diğerlerinin söylediğini o anda yazıyor. Dikkatlice seyrederseniz yukarda duran sandığı indirmeden önce sandığı koyacağı tekerlekli masa ortada yok. Ne zamanki gazete yırtma sahnesi başlıyor masa o sırada getiriliyor. Fakat o sırada kamera seyirciyi gösterdiği için kimse fark etmiyor, salondakilerin de dikkatine göre fark edenler olabilir.

O TEKERLEKLİ MASA 10 CM civarında bir kalınlıkta onun içine koyuyor ve sahneye getiriliyor. Üzeri açılabilir olduğu için Aref üzerine gazete koyarak açılır olduğunu seyircinin fark etmemesini sağlıyor. Daha sonra sandık inerken son anda gazeteyi yere atıyor. Dikkat edin sandıktan kendisi alıyor.

SANDIĞIN ALTI DA AÇILABİLİR. Dikkatli bakarsanız masayı çevirirken kenarındaki düzenekle aradaki kısımları açıyor ve sandıktan alır almaz aceleyle sandığı kapatıyor, kıza göstermiyor. Gazete yırtma parçaları koyma filan güzel bir göz boyama ve dikkat dağıtma sahnesi. Bu yazıyı okuduktan sonra dikkatlice seyrederseniz ne kadar basit olduğunu anlarsınız! Gazete parçalarını poşete koyduğunda aslında elinde iki poşet var. Ancak, kıza gözlerini kapattırdığı için kıza da olayı fark ettirmiyor. İlk bölmeye kızın yırttığı parçaları koyuyor, daha sonra cebinden önceden yırtmış olduğu kendi parçasını, “Karıştırıyorum bakın” diyerek ve DİĞER POŞETE KOYUYOR!

Kıza, “Gözünü kapat ve çek” diyor. O kadar uğraşıyor ki elini sağa sola götürüyor ancak ön gözdeki kağıtlar hiç kıpırdamıyor, dikkat edin!!! En sonunda tek parça olan Aref’in koyduğunu alıyor. Onun üzerinde ‘Kader’ ve ‘Konut’ yazıyor. Kız, konutu seçseydi, ‘Bildim’ diyecekti, zarfı açtırmayacaktı, ya da kaderi kimse değiştiremez gibi sözler söyleyerek cd’yi açacaktı! (Zaten cd’de iki kelime söylüyor dikkat!)

Şova başlamadan önce, bilemezsem zarfı açın, diyor. Bu açıklamanın ardından tekrar dikkatlice izleyin… Göreceksiniz. Olağanüstü güçler ya da sezgiler değil sadece küçük teknik yardımla oluşturulan güzel bir şov. Kendisini takdir ederiz. Eğer siz de yeteneğinize inanıyorsanız, bu kutuya sahip olabilirsiniz.

Kaynak:http://www.dipnot.tv/4600/Bu-da-oldu-Aref-in-Kader-Tahmin-Kutusu-satisa-cikti.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Yahu kız da Aref'in elemanı. Sahneye çıkarken çıktığında falan gram heyacan yok kızda. Bell ki tecrübesi var. İlk kez sahneye çıkan biri o kadar rahat olabilir mi?
    Her iddasına varım Acun'un kendi elemanı bu Aref. Cast ajanslarından buldular büyük ihtimal.

Aynen katılıyorum, geçen gösterisinde yeşilli arkadaş diye özellikle çağırıyorlar. Sahnedeki iki kızda yeşil giysili, bu da mu tesadüf.

kardeş ne içtiniz ben de istiyorum. o gazeteyi arkaya jüri attı, nerden bilecekti oraya geleceğini. kızda sorun yok bu gösteride.

• iluzyonlari guzel, milleti hayrete dusuruyor merak ettiriyor...

nette,forumda bir suru insan nasil yapti diye cozmeye ugrasiyor... ki izleyip de ogrenemeyen niceleri var.

yaptigi sovun hakkini veriyor Aref, bence cok guzel. ilerki bolumlerde daha esasli numaralar bekliyoruz.

gercek olmasa bile, insanlari sasirtabilmek ozel br yetenektir.

cemkirmeye gerek yok.
  • burası çok mantıklı

Onun üzerinde ‘Kader’ ve ‘Konut’ yazıyor. Kız, konutu seçseydi, ‘Bildim’ diyecekti, zarfı açtırmayacaktı, ya da kaderi kimse değiştiremez gibi sözler söyleyerek cd’yi açacaktı! (Zaten cd’de iki kelime söylüyor dikkat!
  • quote:

quote:

Ama havada ki zarda nasıl giriyor dostum düşün düşün aklıma bişey gelmiyor.

arefin numarası bundan daha zor anlaşılır cinstendi (çünkü işin içinde cihaz vardı, ya da her ne ise...)
    david copperfield numarası: adam oraya giderken tahtanın arkasından kağıtları alıyor ve elindek dosyanın arkasında tutuyor. dosyayı yırtarken dikat edersen kağıtları onun içinden değilde arkasından çekiyor hızlı bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 21 Şubat 2011; 18:29:30 >
  • quote:

Oyun basit .tüm seyricilerin dediği şeyi tahtaya çiziliyor bu arada davidin bi adamı sahne arkasında aynısını bikağıda yapıyor.
    neyse asılı olan zarf içi boş. david seyriciyi oyalerken adamı duvarın arkasında kağıdı davdide vermek için hazır bekliyor .04:34-04:36 arası david bıcak alma bahnesiylke duvara dayanır adamı kağıdı verir.Kağıd zarfın arkasınddır.
    David zarfı açıyo içinden değil aslında arkasından alıyor oyun bu kadar basit.

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssihirbazzz -- 21 Şubat 2011; 17:35:41 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.