Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar.Evet fax yok wriless yok diye yazdım.İçeriden birisi yazıp o sehpanın gizli bölmesine koydu ve sonradan o bayanın tuval üzerine kader yazısını yazması için tuvali getirenler o sehpayıda getirdiler.Yazımı dikkatli okuyunuz lütfen.
    quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

quote:

Orijinalden alıntı: EaqLeEye

quote:

Orijinalden alıntı: AdanZye
    Merhabalar.Arkadaşlar çok basit bir göz yanılması ile sanki bu şahsın yok meta fizik yok beyin okuma gibi özellikleri var sanılıyor.Youtubede hangi linkten izlediniz bilmiyorum fakat burda okuduğum yorumlarda yok fax yok wriless denmiş.Buyrun Youtube linki olarak benim izlediğim linkteki hangi sürelerde hileler gerçekleşiyor buyrun izlediğim 22 dakkalık gösterinin linkini izleyerek aşağıya hilesini açıklayacağım sürelri linkteki videodan takip edin.Kimse yanlış anlamasın o youtubedeki video linkinindeki paylaşımıda ben yapmadım bir reklam yorumu filanda sanmayın bu yazımı.Facemde bir arkadaşımın youtubeden alıntı yaparak paylaşdığı video linkidir bu.

http://www.youtube.com/watch?v=8PTgnEmlLWI&feature=player_embedded#at=705

HİLE:

Tüm olay ipten indirdiği kutuyu koyduğu sehpada.Süre olarak 11:09 da küçük sehpanın düğmesine basarak sıkıştırılan kırmızı kurdeleli kağıdın o kutu içine geçmesini sağlıyor.Sehpaya nasıl girdi o kağıt diye merak edenlerse o gazete oyunu ile zaman kazanıp içerdeki bir şahsın bu kağıdı yazmazı için zaman kazanılıyor.Çünkü videoyu dikkatli izlerseniz ispirtolu kalemle yazdığı yazı tahtasının arkasında sonradan beliriyor o kutuyu ipden indirdiği kutuyu koyacağı metal sehpa.Metal sehpa ince görünsede bir bölmesi var.O bölmede klipsli bir sistemle klipse basılınca üzerinden yaylı bi kapak açılıyor.Yukarıda linkini verdiğim videoda 11:09 da Arefin eline ve mekanizmadan çıkan sese dikkat edin.Klipsleri açıyor ve sehpadaki gizli bölmeden yaylar sehpaya gizlenen ruloynun kututa fırlatılmasına atılmasına neden oluyor.Sehpanın üzerine konan kutudada yanıltıcı unsur var.Kutuda oyunun bir parçası.Kutuyu sehpaya indirirken (Gazete oyununa başladığında gazetenin bir sayfasını sehpayı kapatıyor) bu kapattığı yerden gasete sayfasını alıp kutuyu indiriyor.Kader olan gazete oyununu sizler zaten çözmüşsünüz. Bu yazdığım yazı alıntı değildir.Tamamen bana aitdir.Aranızdan bu Hileyi açıklamama tepki göstericekler olabilir.Bir yerden okudun yazdın kopyaladın yapışdırdın yada sanane yapmış adam işte diye.Ben sadece merak edenlere bir paylaşımda bulundum.Saygılarımla..
    .

Sen kendi yazdığınla çelişiyorsun kusura bakmada.hem diyorsun ki wireless yok fax yok hem diyorsun içerden biri onları oraya yolladı zaman kazandı.nasıl oldu o iş nasıl yazıldı o şerit kağıda yazılar

AREF yazmadı tabiki sahne arkasında birisi yazdı bunu da anlamak için einstein olmaya gerek yok heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdanZye -- 21 Şubat 2011; 3:44:14 >

• ya sonuçta birisi yazıyor ve o kağıt sonradan o kutnun içine o masa yardımıyla geliyor kurdelası köpüğü hepsi hazır bir biçimde. bundan başka neyi bilmek istiyosun ki yani.
  • programı seyretmedim ama heryerde o kadar bahsedildiki bi bakayım dedim,şaştım kaldım

bu programı izleyenlere bişey sormak istiyorum.Programda arefin şovundan daha üstün bişey yapılabildi mi ? (ilizyon alanında değil genel olarak)

program bundan sonra sırf formalite olarak ilerlicek heraldeareften başkasının birinci olma ihtimalini düşünemiyorum bile
  • Arkadaşlar az matıklı olun wrilessle köpükmü hazırlanır.Birisi demişki tamam içerden biri yazıyosa köpük nasıl oluyo demiş.Ya yazıyı yazıp hazırlayan köpüğe koyup kurdeleye sarıp bağlayıp sehpaya yerleşdiriyor sehpada gazete numarası sırasında kağıt yazıldıkdan sonra geliyo.Dikkatli izlemeyen abuk subuk yorum yapmasın :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdanZye -- 21 Şubat 2011; 3:43:09 >
  • Numara muhtemelen şöyle. Zaten kader kelimesi olayı çok net, herkes yazmış. Poşet şeffaf ama kız elini attığında gazete parçalarının hiçbiri oynamıyor. Arkadaki diğer cepte, kıza seçtirmeden elini cebine atıp o kısma sokuyor ve kader kelimeli gazete parçalarını koyuyor.

Diğer numara için ise tek açıklama var. İpi çözmeye gittiğinde alıyor ve kutuyu açarken kızı uzaklaştırarak ceketinin kolundan çıkartıyor. Yarı finaldeki diğer gösterileri izlemediğim için kesin konuşamıyorum ama bu yan tarafı eğlenirken, şaşırırken sürekli gösteriyordu önceki bölümlerde. Bu Aref'in gösterisinden sunucu kızın olduğu yan taraf hiç gösterilmedi. Acaba dün geceki diğer şovlarda da aynısı oldu mu?
  • quote:

Arkadaşlar az matıklı olun wrilessle köpükmü hazırlanır.Birisi demişki tamam içerden biri yazıyosa köpük nasıl oluyo demiş.Ya yazıyı yazıp hazırlayan köpüğe koyup kurdeleye sarıp bağlayıp sehpaya yerleşdiriyor sehpada gazete numarası sırasında kağıt yazıldıkdan sonra geliyo.Dikkatli izlemeyen abuk subuk yorum yapmasın :P

Dayı bu saatte kafamızın içine ettin ya bisi anlamadım bu işten valla
  • ''Onu herkes söylüyor.Ama onun çalışma prensibine ait bir delil yok mesela.Link vermişler yukarda izledim aynı kutu aynı şekilde araba yarısında criss angel 1.geleni falan yazmış kağıda ama kağıt 20 ye katlanmış neredeyse bak izleyin bi hak vereceksin yani.Çalışma prensipleri nasıl onu merak ediyorum arkadan biri yazmıştır demekle olmuyor'' demiş quote nikli kankamız :)

Abicim ne çalışma mekanizması.İyimisin sen.İçeriden elemanın biri yazıyo kağıda sehpaya saklıyo Arefte sehpadan alıyo gösteriyo millete bu kadar basit.Yok içerden biri yazıyo demeyle olmuyomuş.Güzel abicim yazımı dikkatli okuyup videoyuda dikkatli izlersen beni daha iyi anlıcaksın.Sen şimdi o yazıyı yazıp sehpaya gizleyen kişi nerdne öğreniyo seyirci arasındamı da dersin.Kalmasın aklında soru işareti.Sesden saten jürinin verdiği kelimeleri içerden eleman duyuyo.Oda yazıp sehpaya gizleyip Arefde sehpadan alıp millete gösteriyo bu kadar basit :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdanZye -- 21 Şubat 2011; 3:54:51 >

• Bak Hava Olmasın

Işıkla Çık Sırf Hava
  • arkadaşlar bırakın şu numara bulma olayını

bu güzel bi şov ve izleyin zevk alın bu kadar basit

aref bilmiyor mu yaptığı gösterilerin çözüleceğini adamın açığını yakalar tavırlarla mesajlar yazmıyor musunuz tav alıyorum

• quote:

''Onu herkes söylüyor.Ama onun çalışma prensibine ait bir delil yok mesela.Link vermişler yukarda izledim aynı kutu aynı şekilde araba yarısında criss angel 1.geleni falan yazmış kağıda ama kağıt 20 ye katlanmış neredeyse bak izleyin bi hak vereceksin yani.Çalışma prensipleri nasıl onu merak ediyorum arkadan biri yazmıştır demekle olmuyor'' demiş quote nikli kankamız :)

Abicim ne çalışma mekanizması.İyimisin sen.İçeriden elemanın biri yazıyo kağıda sehpaya saklıyo Arefte sehpadan alıyo gösteriyo millete bu kadar basit.Yok içerden biri yazıyo demeyle olmuyomuş.Güzel abicim yazımı dikkatli okuyup videoyuda dikkatli izlersen beni daha iyi anlıcaksın.Sen şimdi o yazıyı yazıp sehpaya gizleyen kişi nerdne öğreniyo seyirci arasındamı da dersin.Kalmasın aklında soru işareti.Sesden saten jürinin verdiği kelimeleri içerden eleman duyuyo.Oda yazıp sehpaya gizleyip Arefde sehpadan alıp millete gösteriyo bu kadar basit :P

Helal valla seni okuyup izledim bir kere daha tebrik ederim.

• Valla Aref'i de numaraları çözen arkadaşları da tebrik ediyorum Bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EaqLeEye

quote:

''Onu herkes söylüyor.Ama onun çalışma prensibine ait bir delil yok mesela.Link vermişler yukarda izledim aynı kutu aynı şekilde araba yarısında criss angel 1.geleni falan yazmış kağıda ama kağıt 20 ye katlanmış neredeyse bak izleyin bi hak vereceksin yani.Çalışma prensipleri nasıl onu merak ediyorum arkadan biri yazmıştır demekle olmuyor'' demiş quote nikli kankamız :)

Helal valla seni okuyup izledim bir kere daha tebrik ederim.

Tşk Eaq bu ilizyon konularında herşey dikkate bakıyo.Şeytan ayrıntılarda gizlidir.Biraz dikkatli izleyince herkez çözer.Biz bunları küçükken okul müsamelelerinde yapıyoduk :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

arkadaşlar bırakın şu numara bulma olayını

bu güzel bi şov ve izleyin zevk alın bu kadar basit

aref bilmiyor mu yaptığı gösterilerin çözüleceğini adamın açığını yakalar tavırlarla mesajlar yazmıyor musunuz tav alıyorum

Kesinlikle katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

programı seyretmedim ama heryerde o kadar bahsedildiki bi bakayım dedim,şaştım kaldım

bu programı izleyenlere bişey sormak istiyorum.Programda arefin şovundan daha üstün bişey yapılabildi mi ? (ilizyon alanında değil genel olarak)

program bundan sonra sırf formalite olarak ilerlicek heraldeareften başkasının birinci olma ihtimalini düşünemiyorum bile

bizde yetenekliyiz

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██

• quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

beyler yalnız şimdi adamın face grubuna girdim bütün videolarının altında kızlar öyle yorumlar yapmış ki yok işte çok tatlısın yok işte seninle mutlaka tanışmam lazım cart curt adam dahada öbür boyu abazalık çekmez

bieber'den sonra bu çocuğuda mı kıskanmaya başladınız...
    aref diye çok konu görecez anlasılan
  • Barbados olayına en mantıklı açıklama, Acun gibi birisinin böyle bir ilgi çekme ve para potansiyelini görünce olayı daha da ilginç hale getirmek istemesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Barbados olayına en mantıklı açıklama, Acun gibi birisinin böyle bir ilgi çekme ve para potansiyelini görünce olayı daha da ilginç hale getirmek istemesidir

böyle bişey olduğunu düşünmüyorum ama aklıma başka bişey takıldı

arefin ilk gösterisi çok ilgi çekti,ikincisini herkes bekliyordu,acaba acuna gidip ''at üç beş bişeyler öyle çıkarım yoksa yarışmadan çekilirim'' demiş midir merak ediyorum.

Ben olsam iliğini kemiğini kuruturdum

• Sihirbazlık oyunlarının sırrrı basitliğinden geçer .
    Videoyu bulamadım linki verin açıklmasını yapim sanırım okuduklarıma göre yazılan başka bi yerde kapalı bi yerde cıktı bunu yapmak için wireless printer,wireless fax diyenler saçmalamış
  • Hersey tahmin ettigim gbi ckti :D
  • farkettiyseniz , cd ' de üstüne basa basa , en basta ustune basa basa diyor ki yanlis yaparsam size dvdyi actiracagim. en son konut dedi yanlis cikti neden ? gazete de hem konut hem de kader vardi , eger cıkan kadın konutu tutsaydı herkes alkıslıcaktı. dvd girmicekti araya , kader tutarsa yanlıs cıkcaktı sonra dvd yi actircakti. olay bence bu
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.