kardeşim doğruları muhalet olmak ile aptal olmayı karıştıran arkadaşların suratına ŞLAAAPPPSS Diye vurmuşsun tebrik ederim |
Neyini erdoğan düzeltmiş bu ülkenin neyini düzeltmiş erdoğan?Milleti boş hayalleriniz ve bunak liderlerin hırsları ile kandırıp duruyorsunuz.Bak kardeşim tek partili dönemde türkiye dünyanın 15.büyük ekonomidiydi.O öve öve bitiremediğin liderinin türkiyesi dünyada şu an kaçıncı bana söylesene?19.sırada.Ve pandemiden sonra 20 lere düşeceği konuşuluyor.Peki senin 18 yıllık iktidarının ortalana büyüme hızı ne?%4.7.Türkiyenin en büyük büyüme hızı be zaman gerçekleşti peki cehapenin tek başına iktidar olduğu atatürk dönemi %8.1 Bu mu senin erdoğanın düzelttiği türkiyesi.Sizin palavralarınıza artık ancak cahil koyunlar inanır.Dikdatörünüze verdiğiniz değeri çoluğunuza çocuğunuza ananıza babanıza vermiyorsunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Omurga ne arar ki onda görmüyor musun sorunu olmasa o üyenin böyle şeyler yapar mı resmen anormal yaşam tarzı. Adam blokluyor bir de hala cevap yazıyor, normal insanın yapamayacağı şeyler bunlar. ;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hesabım şuanki pazar sayıları için değil. Şöyle söyleyeyim Honda bile "elektrikli araçlara odaklanacağım" diye Tr deki fabrikasını kapattı gitti. Bütün üreticiler elektrikli araç üretimi için bantlarını güncelliyor. TOGG hazır olduğunda göreceğiz ki petrol türevi yakıt kullanan araçların satışı bitecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu işin siyasetle alakası yok arkadaşlar bu olay ülkemizin çıkarına A parti B partisi yok bu işin herşeyi siyasete çekme hastalığından kurtulmak zorundayız, Türkiye'nin bir yerli otomobil üretmesi şart mı? Evet şart, bugün otomobillerde ki yüklü verginin en büyük sebebi nedir? Cari açık. Üretmeden tüketirsen herşeye pahalı sahip olursun. Türkiye'nin bunca yıl yerli bir otomobil markası çıkartamaması utanç verici kimse kusura bakmasın. Biz geç kaldık vs. demeyin arkadaşlar Japonlar 1960'lı yıllarda Kore'liler 1980'li yıllarda otomotiv sektörüne girdiler ve bugün durumları ortada. Yalnız onların markalarının kalkınmasının en büyük nedeni ait olduğu ülkelerinde halk tarafından tercih edilen otomobiller olması, eğer bizim TOGG otomobilimizde ülkemizde en çok satan otomobillerden biri olursa dış pazarda da yerini bulacaktır, o yüzden ilk olarak A partisi döneminde yapıldı yada B partisi döneminde yapıldığına bakmadan bu otomobile sahip çıkmamız gerekiyor. Bu otomobil Türkiye'nin menfaatine başka ülkenin menfaatine değil. |
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | TOGG | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2018] Honda Forza | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Huawei P30 Pro | Huawei Watch GT2 | Sony PS4 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 | Vestel 43UD9300 | Vestel 40U9500 | Canik TP9 Elite S Combat | Remington Model 870 |
dışarıdaki talep ile içerideki talep farklı noktarlar. iç pazarda ben bir elektrikli araç talebi görmüyorum. dışarısı içinse , yıllardır piyasanın içindeki oyuncular varken bize çok ekmek yedirmezler. |
|