Yarbay
14 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
58 üye
Görüntülenme
Toplam: 462 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar bu aracı düşünmekteyim kullananlar tavsiye eder mi 2.0 tdci motor otomatik vites 4×4 istiyorum 2011 civari modeller
Arkadaşlar forumlarda benzer çok konu var hepsini okudum ama bana uyan bir durum bulamadım. Şimdi durum şu ben Kartal'dan 1-2 gün sonra yola çıkacağım. Eşim ve Annem ile yalnız annem için yaştan dolayı malum :) çok yorucu olmayacak yollar mümkünse kısa bir rota tavsiye edecek olan var mı ? Kartal'dan yenikapı ya gidip feribotla bandırma kısa ama 200 tl pek mantıklı gelmedi toplam 3 saat , araçla ise 5 saat 100 tl sizce ne yapmalı. Pendik'ten Yalova var oda toplam 1 saat 40 tl falan zaten araç ile de 2 saat. Ben Geyikli , Bozcada , Ayvalık , İzmir düşündüm , ama hiç gitmediğim için İzmir'e kadar güzel detaylı bir rota önerecek arkadaşlar olursa sevinirim. Uzun yola 1 kez Adana'ya 1 kez de Eskişehir'e memlekete ( pek uzun sayılmaz ) gittim. Kala kala gitmeyi düşünüyoruz. 10 gün.Otobüs ile ya da uçak ile de 10 gün lük rota önerisi olan varsa onlarada açığım :)
Arkadaşlar elimde 2 tane fazladan telefon vardı biri samsung s1 biride hiç açılmamış süperonline kampanyalı t11 onlar boş duracağına satıp üstüne ekleyip iyi bir şey alayım dedim ( s3 aldım ) yalnız satarken tüm işlemler bittikten sonra kimlik fotokopisi de istedi satıcı işte telefonları çalmadığını ispatlamak içinmiş başta yok falan dedim ama sonra parayı da çektirdiğim için verdim yalnız kimlik in üstüne bol bol çizik attırdım üstünede telefon satışı için falan yazdı altınada birşeyler yazıp telefonumu yazıp imzaladım sizce bir sıkıntı olur mu ? (sonradan birşey ekler mi , yada hat çıkarma vs kullanabilir mi ? )

Birde t11 i süperonline yetkilisi , imei numarasını adıma kaydediyor mu aradım sıkıntı olmaz dediler ama sanki imei yazmıştı.

Geri alacağım gidip en sonunda fuzuli stres mi yapıyorum yoksa
arkadaşlar huawei mediapad s7 veriyorlar 50 mbps 100gb hız alanı ama 79 tl nedersiniz ? yoksa 64 tl ye t11 telefon var 25 mbps 100 gb hız alanlı alacağım.Bu tableti yeni önerdiler bana sizce nasıldır ? birde 54 tl ye 50 gb hız alanlı 25 mbps var ama yetmez netten dizi vs yetmez gibi geldi bana
Hacı Hatice Bayraktar anadolu lisesi nasıl bir lise netten çok kötü diye okuduk ama puanı düşük olduğu için mecbur yazalım bir tane dedik silsek mi %38 lik yüzdelikte gerisi hep teknik lise yazdık
Arkadaşlar 306,80 oyp puanı ile başarı yüzdesi %38,43 ile yeğenimizi İstanbul da bir yere yerleştirebilir miyiz ? Anadolu yakası.Biliyorum çok kötü bir puan ama çoğu düz lisede anadolu lisesi olmuş mecbur tercih yapacağız gibi , nereleri yada hangi bölümleri tavsiye edersiniz. Teknik ve endstri meslek liseleri yada sağlık meslek ( ama paralı sanırım o yüzden olmaz) hangi bölümleri önerirsiniz

http://www.basarisiralamalari.com/istanbul-liseleri-taban-puanlari-yuzdelik-dilimleri-2012-2013/

bilişim teknolojileri alanı yada elektrik elektronik alanı yada gemi yapımı yada matbaa vs
Demin 0216 999 12 16 diye bir numaradan aradılar sözleşmem bittiği için fiyatın 50 tl den 67 tl ye çıktığını ancak hızımı 20 mbps den 25 mbps çıkardıklarını ancak adil kullanım kotasını 100 gb dan 25 gb da düşüreceklerini söylediler kabul etmedim 25 gb yetmez gibi geliyor evde 3-4 laptop var film izliyorlar video oyun vs bilemedim daha cazip teklifi olan firma var mı arkadaşlar tavsiye edeceğiniz ya da kalayım mı çok memnunun superonline den ama fiyat gittikçe artıyor.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.343
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 55.139 (Bu ay: 629)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 554 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.