Şimdi Ara

Yerli otomobil için tarih verilmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
21 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.yenisafak.com.tr/ekonomi/yerli-otomobil-icin-tarih-verildi-683844

Verilen tarih 2020 arkadaşlar. Hedef de 2023 olunca bana çok manidar geldi. Son 3 yılı nasıl kurtaracaklar acaba?

Ya, gezi olayları sırasında, uzay gemisi yapmamıza mani oluyorlar diyen birileri vardı, aklıma o geldi nedense..... Hangi gerzekti hatırlamıyorum.....

• Yarin yapilsa bir gecede nasi yaptiniz diye sormam bile, alman araclarinin bile kaporta aksamlari turkiyeden gidiyo, pert olup sanayiye iki buklum giren araba kiz gibi cikiyo, yani hersey yapiliyo ama turk mali araba yapilamiyo bu cok tugaf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dalga geçeceğinize biraz da olsa ülkemize güveninde birşeyler başaralım.Herşeye laf yetiştirip sonra neden ülke gelişmiyi başımızdakiler bizi ne hale getirdi demeyin.Nankörlüğünde bu kadarı olurdu ancak !

Daha Fazla Göster
  • Size kalsa bu ülkeden bir b..k olmaz,özgüveninize hayranım. Ülkenin belirlediği uzak hedefleri siyaset konusu yaparak sulandırmayın. Araba yapılacaksa akp yapmayacak,türkiye yapacak. Size kalsa silah da yapamayız,helikopterde. Her şeyle dalga geçmeyi bırakın, bu hedef gerçekleşmese de destek olun. Not:x,y,z partilerinin bir sempatizanı değilim. Gerektiğinde över,gerektiğinde söverim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertug0 -- 11 Eylül 2014; 17:08:56 >
  • her 3 ayda bir çıkar bu haber birileri ordan burdan topladıkları arabaları yerli diye reklam edip teşvik ve hibeleri götürsün diye etox bir arabayı deri kaplar murat günak hiç üretilemeyecek yeni bir tasarım yapar falan filan...

Orijinalden alıntı: wehrmacht

her 3 ayda bir çıkar bu haber birileri ordan burdan topladıkları arabaları yerli diye reklam edip teşvik ve hibeleri götürsün diye etox bir arabayı deri kaplar murat günak hiç üretilemeyecek yeni bir tasarım yapar falan filan...

2015 Volkswagen CC TSI DSG
    2017 Skoda SuperB TDI DSG
    2017 Volkswagen Passat TSI DSG
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynxoc

Belki beceremezler yerli oto yapmayı ama sebebi ne paraleller ne geziciler olur, tek sebebi yukarda bu işi yapamayız biz geri zekalıyız benzeri yorumlar yapan davarlar olur...

İmzanızı okumasam cevap vermeyecektim ama maalesef okudum ve hatırladım.

Yukarıda kimse araba yapamayacağımıza inanmıyor. Kimsenin yapacağımızdan ve hatta mükemmel olarak yapacağından da kuşkusu yok. Dalga konusu nedir, siz anafikri anlamadınız sanırım....

Her türlü hırsızlık, rüşvet, dolandırıcılık, tecavüz ve yargı yolu da dahil haksızlığın oluşturulduğu bir ortamda, kimse sermayesini riske atıp otomobil yapma işine girmez. Ben olsam ben de girmem. Çünkü sanayi yatırımı yapılmıyor "Yeni Türkiyede". Varsa yoksa inşaat.... Havalimanı, köprü, stadyum, kayak pisti.... Birçok baraj yapımı var sözde, yıllardır sürüyor, fakat hala elektrik kesintilerimiz var.... Daha motor fabrikan, arge merkezin bile yokken, hangi akla hizmet otomobil yapacaksın? Motorunu üretemeyen bir ülke, otomobil yapamaz. Yapsa da Tata, Samand gibi markalar olur ve duyduğunda da "Ha?! Kim?" dediğin bizim gibi kendini bilmez ülkelere pazarlanan bir marka olur o kadar... Bunlar yapılır mı? E yapılsın, o zaman kim dalga geçiyormuş, görelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

2020'de konuyu okuyacaklara mesaj:

beceremeyecekler sonra "paraleller, geziciler önümüzü kestiiğğğğ !!!1!! eeeeeeeeey pensilyanya !!!!!" falan diyecekler

ayrıca arabanın adını ne koyacaklar en çok onu merak ediyorum. HelalCar gibi bir şey olur heralde, ön konsolda osmanlı motifleri, dini semboller falan olur

Doğru lafa ne denir

• Geleneksel yerli otomobil konusuna hoşgeldik

Fikrimi söyleyeyim mi?

Güney Kore'yi bugün haritadan silsinler, o adamlar başka bir yerde ülke kurup sıfırdan AR-GE'si ile yeni bir Hyundai yaparlar.

Üstüne bir de Amerika pazarında palazlanırlar.

Biz de o esnada "Yerli otomobil kamuflajlı olarak görüntülendi" başlıklı konularda birbirimize giriyor oluruz

Orijinalden alıntı: Roller Toaster

Dalga geçeceğinize biraz da olsa ülkemize güveninde birşeyler başaralım.Herşeye laf yetiştirip sonra neden ülke gelişmiyi başımızdakiler bizi ne hale getirdi demeyin.Nankörlüğünde bu kadarı olurdu ancak !

+1
    Amaçları ne anlamıyorum

2012 Renault Fluence 1.5 dci 110 hp 2016 kasım alındı 45.750 tl
  • he deyip geçelim.

Orijinalden alıntı: lynxoc

Belki beceremezler yerli oto yapmayı ama sebebi ne paraleller ne geziciler olur, tek sebebi yukarda bu işi yapamayız biz geri zekalıyız benzeri yorumlar yapan davarlar olur...

Sen imzana yazdığın şeyin arkasında olsaydın eğer şu an hapiste olurdun . Ancak sen de susmuşsun demekki

Öyle imzaya haksızlığa karşı susmayan şöyle böyle demekle Kuuul adam olunmuyor .

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Valla onu bilmem.Ama en geç 1.5 yıl sonra Fiat'ın yeni modeli Tofaş'ın bandından inip bayiideki yerini alıcak.
  • Sanirsin burdaki arkadaşların hepsi bi seyler bulmuş yapmis etmis devletin yaptiklari ve yapacaklarina laf ediyolar. Hepsi basimiza birer muhendis kesiliyo. Tabii bu yorumları yazarkende bi yandan caylarini icip cerezlerini yiyolar diger yandan da hanim su kumandayi bi versene diyolardir. Sonrada burda ahkam kesiyolar. Herkes için konusmuyorum bazilari haric.

Orijinalden alıntı: obmann

Sanirsin burdaki arkadaşların hepsi bi seyler bulmuş yapmis etmis devletin yaptiklari ve yapacaklarina laf ediyolar. Hepsi basimiza birer muhendis kesiliyo. Tabii bu yorumları yazarkende bi yandan caylarini icip cerezlerini yiyolar diger yandan da hanim su kumandayi bi versene diyolardir. Sonrada burda ahkam kesiyolar. Herkes için konusmuyorum bazilari haric.

Sende siyasetçi , futbolcu , teknik direktör , spor yorumcusu , politikacı veya başkasının avukatı değilsin . Arkadaşlarınla 1 kere konuşmadın mı ülkenin politik sorunlarını , derbi sonrası muhabbeti pas vermedi şut çekmedi diye ??

Şimdi klasik cevabın gelir . " Aynı şey mi ? "

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.