Y

Yüzbaşı
09 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 52 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Biraz önceki mimarın konusu ne oldu,kapandı mı?
Aracı uzun km kullanma imkanım oldu. Şanzıman ve motor beni bayağı şaşırttı. Araç hiç zorlanmadan yağ gibi gidiyor. Hele sport moduna aldığınızda premium araçları tokatlama poransiyeline sahip. 136 bg,300 nm tork.
Sabah aracım park halindeyken yandan çıkan kamyonet bu hale getirdi. Sakinliğim karşısında adam şaşırdı(ne yapmalıyım küfür edip,kavga mı etmeliyim). Neyse olan oldu esas sorun şu. Biz tutanağı doldurduk,belgelerin fotokopilerini çektik. Ben yetkili serviste kaskomdan yaptırmayı düşünüyorum(karşı tarafın sigortası ödüyormuş ve kaskom delinmiyormuş.) Ama tramerde dandik bir kaza için yüksek miktar hasar kaydı çıksın istemiyorum. Ne kadar hasar kaydı çıkar. kimiside sanayide yaptır parasını adamdan al diyorlar. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar mayıs ayında astra sedan 1.4 turbo sport active select araç almıştım. Araçtan gayet memnunum ama borcu bitince değişmeyi düşünüyorum. Aslında d sınıfına geçmeyi düşünüyorum. Peugeot 508 2.0 hdi allure modelli aracı inceliyorum bu aralar. Araba 163 beygir hem de bayağı donanımlı. Tabii alırken sıfır almayacağım,sıfır fiyatı çok yüksek. 80000 tl ye temiz 2011-2012 modelleri alınır. Ne dersiniz?508 kullanan arkadaşlarım yorumlarına ihtiyacım var.
Dün bir konu açmıştım bilen bilir,kardesimde 2007 model 38000kmde polo trendline vardi.manual oldugu icin esi suremedi,satiliga cikardi.dun saygideger forumdaslar demedikleri lafi birakmadilar,yok sen bizi enayi mi sandin,o arabaya o para verilir mi. Ben de diyorum o para verilmez ama piyasasi bu,kardesimde alirken o paralara aldi.neyse uzatmayayim araba 27100 e pazarligi yapildi hem de 3 gunde satildi araba. Dun arabaya 26000 veren galeri var dedim inanmadilar.galerinin adini soruyorlardi ogrendim,bahcelievlerde kaldirimogluotomotivmis. Neyse gecmis gecmiste kaldi,onumuze bakalim. Kardesim c sinifi otomatik 60000 civari bir arabaya bakiyor ama ikinci el daha uygun fiyatli arabalar da olur. Hb olmasi gerekiyor esi kullanacak. Bende astra var onerdim ama malumunuz biraz fazla yakiyor,esi istanbulda kullanacak.katkida bulunacaklara simdiden tesekkurler.iyi forumlar..
arkadaslar kardesim dun beni aradı eşi için aldıgı evin ikinci arabasını satmak istediğini söyledi. nedenini sorduğumda manuel kullanamıyor dedi. arabayı almadan önce otomatik almasını defalarca soylememe rağmen dinlemedi. ee sonunda abi sözüne geldi. arabayı satıp otomatik alacakmış. elinde 2007 model tertemiz 38000 km de bir polo var. tertemiz derken her manada tertemiz. beni etrafımda araba almak isteyen olursa, bilgim olsun diye aramış. ben de forumdaki arkadasları cevrem olarak nitelendirerek ilanı sizlerle paylasıyorum. forumda ikinci el temiz arac bulunamadıgından şikayet edildiği için de burada paylaşmak istedim. belki vesile olmus oluruz.not: lütfen arac hakkında soyle fiyat olsaydı,yok parasının arabası değil diye yorum yapmayınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2007-model-1.4-polo-trend-hatasiz-170591097/detay
Dun uzun yoldan eve geliyorum,isiklarda durdum arkada hanimla cocukta var. Bir sahin yanima yanasti, basladi ara gaz vermeye, bir yandan da yan gozle bana bakiyor.ben sol seritteyim,kendince gazi kokleyip sag taraftan onume gececek. Normalde de pek hiz meraklisi degilimdir,uzun yolda 110 a sabitler giderim(tabii nadiren yolda taciz edenler olunca basiyorum.)neyse ben de kıl oldum sarinin yanmasiyla kokledim gazi (bende ki araba 140 beygir 200nm tork).o da kokledi ama nafile dikiz aynasindan baktigimda sanki geri vitese takmis gibi gorunuyordu. Sizin de basiniza gelen boyle vakalar varsa paylasirsaniz sevinirim.(sahin kullananlara bir genelleme yapilmamistir.)
Mayis ayinda 0 bir arac aldim. Gecenlerde gelir idaresinin sitesinden bir bakayim dedim, arababin ilk alti aylik vergisinin de odenmedigini gordum. Aradim abi onu biz odeyecegiz dediler ama bugun itibari ile faize girdi. Simdi bu borc odenmezse benim uzerime mi kalir.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 576
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.949 (Bu ay: 182)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.005 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.