Bildirim
Yeni yıla kötü başladım ss’li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Hayatımda senden daha zavallı bir insan görmedim
_____________________________ -
Neden hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
patron kanal olarak tinder vs mi kullanıyorsun yoksa ajasn deneme yanılma mı?
Saatlik mi yoksa tek posta mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Haftada bir böyle konu açıyor maraz 🫡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
10 dk güzel süre kanka dewam
Marketten ne aldın
_____________________________ Steam ID:kassady
DH FORUM 2005 Üyesi -
Oki doki
4:50
Adanalıyoutubeİstanbul’da suç almış başını yürümüş; kapkaç, soygun, kaçakçılık, dolandırıcılık gibi adi suçlar günlük hayatın bir parçası olmuştur. Giderek bir “suç şehri” haline dönüşen İstanbul’u kurtarmak için “Adanalı”yı, yani Organize Suçlar şubesi başkomiserlerinden Yavuz’u (Oktay Kaynarca), İstanbul’a geri çağırmaktan başka çare kalmamıştır. Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt), İstanbul’un en büyük suç çetesinin lideridir. Dışardan bakıldığında, İstanbul Ulus’da, aynı anda beş - altı araba yıkanabilen, üstü açık bir araba yıkama yerinin sahibi gibi görünen Maraz Ali, gerçekte, özel yetiştirdiği elemanlarıyla şehirde dönen her türlü hırsızlık, kapkaç ve soygun olayının yüzde seksenini gerçekleştirmektedir. Aslında “kanun adamı” Adanalı ile “suç adamı” Maraz Ali, aynı mahallede büyümüş, iki kan kardeşidirler ve ikisinin de İdil’e olan ilgisi ilişkilerinin başka boyutlara taşınmasına neden olacaktır. Adanalı youtube kanalına abone olmak için; https://bit.ly/2O0mmkE Oyuncular : Oktay Kaynarca (Adanalı Yavuz), Mehmet Akif Alakurt (Maraz Ali), Selin Demiratar (İdil), Nurhan Özenen (Hafize), Serenay Sarıkaya (Sofia), Alican Yücesoy (Tilki Timur), Orhan Aydın (Nevzat Müdür), Rüzgar Aksoy (Ferruh), Gökhan Kıraç (Mülayim), Fırat Albayram (Boncuk Semih), Çağkan Çulha (Engin), Pınar Dikici (Ayşegül), Nilüfer Silsüpür (Derya)https://www.youtube.com/watch?si=dmz7Ye4OxYGQ-RIF&v=llvGN3KiRB4&feature=youtu.be
up
Hocam sen yine yazacak konuşacaj birilerini buluyorsun bizde o da yok öyle bir bahtsızlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sen komple çıplak gel giyinmene gerek yok yaz.
_____________________________ We few, we happy few, we band of brothers. -
o gelmedi ben gittim.
o zaman hiç sıkıntı olmaması lazım
_____________________________ We few, we happy few, we band of brothers.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Hayatımda senden daha zavallı bir insan görmedim |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı