|
Yeni Volvo S90 tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Ön ızgarayı sevemedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
iç konsol yapısınıda artık değiştirmeli, bune böyle gram değişilklik yok. 13 yıldır aynı konsol.
-
Volvo yeni XC90 ve S90'ı 2015-2016 yıllarında çıkardı, aynı kasayı 10 yıl oldu halen satmaya devam ediyor. Biraz makyaj yapıp yeni diye lanse ediyor 3 sene daha yeni kasa çıkmaz herhalde. Normalde başka markalarda 4. yılda makyaj yapılır 7. yılda yeni kasa çıkar.
_____________________________ -
Benim arabanın ortasına tableti koysam aynısı olur, gerek yok :D
-
baya yeni olmuş ama. gömülü ekranı tablete çevirelim, farlar ve ızgaraya da makyaj atalım, adına da diyelim yeni kasa xd
_____________________________ en iyi öğretmen, en son yapılan hatadır. -
ön ızgaralar fena ucuz duruyor, konsolun durumu herkesin dediği gibi tablet koyup çevirelim formatında olmuş, Volvo ekibi elektrkli öncesi son son ince ayar çekmiş gibi sanki onlarda artık hibrit dahil ne benzinli araçları arka plana atmışlar. yoksa bu kadar saf olamazlar, zaten 2-3 yıla üretimden kaldırıp atacaz emeklerimiz elektrikliya kalsın demişler gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 17 Nisan 2025; 16:53:18 >
-
Audi a6 için farları değiştirip yeni kasa diye piyasaya sürüyor diyenleri konuya alalım...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Milyonluk tonajlı eşek olmuş yine. 180km'yi geçmeyecek, 2 ton ağırlık, bunu tasarımıyla bile zaten belli ediyor, kütlecik.
Alanların çoğu ölümsüzlük şifresi yazdığını varsayarak alacak ve çek-senetçi müteahhitlerin bozdurma arabası olacak yine.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
bunun Black Edition halini merak ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim gözümde volvo artık eski kalitesine sahip değil.
-
Demode ve sıkıcı duruyor. Volvo'nun yenilik yapması lazım artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arabadan sadelik akıyor. Bence ağır araba olmuş her insana göre değil. İçinin disko gibi olmasını isteyenler Mercedes E serisini alabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
içi düzelmiş mi diye bakmaya geldim, hayal kırıklığı oldu.
-
Harika görünüyor ama o ortadaki sonradan takılmış gibi duran ekran olmamış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Volvo nun apayrı bir çizgisi var yıllardır devam ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Evleri 1’e yapıp 5’e satan müteahhitler bunu beğendi 😁
Yav şu dış tasarımı süper güzel yapıp iç tasarımı bir o kadar da çirkin yapmayı nasıl başarıyorlar hayret ediyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
|
iç konsol yapısınıda artık değiştirmeli, bune böyle gram değişilklik yok. 13 yıldır aynı konsol.
|
Benzer içerikler
- ekran kaydı alma
- spotify mod apk
- facebook arkadaşları gizleme
- whatsapp duruma müzik nasıl eklenir
- steam fps açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt