|
Yeni Renault Clio tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
En iddialı değişim Clio 4 de olmuştu.
Hatırlayanlar bilir.
Bu da güzel olmuş, şimdi değişik geliyor ama gerçeğini görünce göz alışır, normallesir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bi baktım yalaka youtuber lar urunu ovmek için sıradalar..arabanın ovulecek birseyi yok bildiğimiz duz dandiri clio esas mesele fiyatının ne olacagı??
-
Lpg'li olanı güzel bir fiyattan çıkarsa iyi satar.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Avrupa’da 20bin dolar
TR’de 40bin dolar
Güç yetmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önden mazdaya bir göz kırpmış mı? Sanki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
gayet güzel
-
Daha evvel de söylemiştim” eşeğe altın semer de taksan, eşek yine eşektir.”
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
çöp oğlu çöp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 9 Eylül 2025; 10:9:40 >_____________________________ -
Herşeyiyle ve tek kelimeyle İĞRENÇ
Otomobil tasarımcıları,ferraride kariyer yapmış sümüğünü silecek mendili bile üretemeyecek çöpten başka kelime dağarcığı olmayanlar ortaya çıkmış yine.
_____________________________ -
Türk halkı bunu beğendi...
Şaka şaka, buna mecbur bırakıldı... Ki böyle yazınca bunun da fiyatı artar...
-
Sponsoru, reklamcısını farklı sektörlerden alanları takip etmek lazım bu devirde...
-
lo şu kliopatra ne etti size.
-
Önden BMW
Arkadan Ferrari
Melez bir ucube 😝
Full paket tabi böyle görünüyor. Asıl mevzu halkın bineceği beyaz boş paketler nasıl bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1.2 Yeni TCE + EDC harici iş görmez.
-
Çok kötü görünüyor. Clio efsanesi bu araçla biter.
_____________________________ -
Donanımhaber üyelerinin tamamı bu arabayı beğenmediyse bu iş olmuş demektir. Fiyatı iyi olursa satış rekorları kıracak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Donanımhaber üyelerinin tamamı bu arabayı beğenmediyse bu iş olmuş demektir. Fiyatı iyi olursa satış rekorları kıracak
|
|
Avrupa’da 20bin dolar
TR’de 40bin dolar Güç yetmez |
|
Otomobil tasarımcıları,ferraride kariyer yapmış sümüğünü silecek mendili bile üretemeyecek çöpten başka kelime dağarcığı olmayanlar ortaya çıkmış yine. |
|
Full paket tabi böyle görünüyor. Asıl mevzu halkın bineceği beyaz boş paketler nasıl bakalım
|
|
Önden mazdaya bir göz kırpmış mı? Sanki.
|
|
bi baktım yalaka youtuber lar urunu ovmek için sıradalar..arabanın ovulecek birseyi yok bildiğimiz duz dandiri clio esas mesele fiyatının ne olacagı??
|
|
Daha evvel de söylemiştim” eşeğe altın semer de taksan, eşek yine eşektir.”
|
|
Türk halkı bunu beğendi...
Şaka şaka, buna mecbur bırakıldı... Ki böyle yazınca bunun da fiyatı artar... |
|
Yaw şu beğenmeyenleri anlamıyorum. Bu otomobil D yada C Sınıfı otomobil değil. Yeni bir tasarım anlayışı ve daha teknolojik iç koptip olmuş. Bir çok B hatta C sınıfında olmayan yada opsiyonlu olan özellikler bu otomobilde mevcut. Benimde beğenmediğim bazı kısımları var ama sonuçta B sınıfı bir otomobil.Daha fazla ne bekliyorsunuz. Ben beğendim. Yine eminim ülkemizde uygun fiyatlandırma ile en çok satan otomobil olacaktır. |
Benzer içerikler
- adresimde kimler var
- silo 2. sezon ne zaman
- tiktok izlenmeye para veriyor mu
- telefonu webcam olarak kullanma
- anonim story izleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi