|
Makyajlı Nissan Z tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Farlar dışında iyi duruyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu araç niye Türkiye’de yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hesabın kendisi de dolandırıcı zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain,
maybe then you will see me as I am,
A fragile wreck on a storm of emotion -
hemen evi arabayı satıp, tüm sermayemi bu adama yatırıyorum. ben de çalışmadan, bedavadan, kolayca çok para kazanmak istiyorum. herkeşi beklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 10 Ocak 2026; 9:14:8 >_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Bu kasa ile birlikte Underground 2 remake de gelmeli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 milyona satılacağı için.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
aynen, bunu alsa alsa cem yılmaz gibi otomobil meraklısı zenginler alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 10 Ocak 2026; 19:40:46 >_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Her yer fırsatçı dolu, ses çıkartan yok. Avrupa'da hurda muamelesi gören otomobiller bizde lüks sayılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ulaşılabilir bütçe spor otomobili bunlar aslında, GR86, bu araç. Hatta standart Mustang'ler bile.
Bizde suç teşkil ediyor böyle araçlar. 15-20 sene önce yine yollarda farklı bir şeyler görüyorduk. Şimdi tam anlamıyla sıfır. Bir tane kalmadı, orijinal keyif otomobili, buna benzer modeller. Ya taygo tiroc ticross alacan ya da taygo tiroc ticros falan filan.
_____________________________ -
Güzel araç olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ * Xiaomi 13T Pro 12 + 512 Gb
* Lenovo İ5 3. Nesil - 6 Gb Ram
* Samsung Neo QLED 65QN90F
* Digitürk Beinsport
* Türksat Kablo TV
* Türksat Kablo Net -
Biraz vergi biraz cüzdan biraz araba parası biraz ondan biraz bundan bak rastgele basıyorum kıral bak bana kalan 10 tl bak anladın ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Araba güzelde bize gelmez be hadi sayısaldan parayı bulduk desek direksiyon döndürme + vergi derken gereksiz pahalı olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Elde kalan Juke 1 kapı kollarını değerlendirmek için araba yapmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
var mı var, yaptım oldu arabası. uzaktan görürsek ne ala.
_____________________________ .
En Beğenilen Yanıtlar
|
15 milyona satılacağı için. |
|
Her yer fırsatçı dolu, ses çıkartan yok. Avrupa'da hurda muamelesi gören otomobiller bizde lüks sayılıyor.
|
|
Ulaşılabilir bütçe spor otomobili bunlar aslında, GR86, bu araç. Hatta standart Mustang'ler bile. Bizde suç teşkil ediyor böyle araçlar. 15-20 sene önce yine yollarda farklı bir şeyler görüyorduk. Şimdi tam anlamıyla sıfır. Bir tane kalmadı, orijinal keyif otomobili, buna benzer modeller. Ya taygo tiroc ticross alacan ya da taygo tiroc ticros falan filan. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt