Merhaba arkadaşlar. Evet evet, yanlış okumadınız. Yeni telefon alamıyorum. Halihazırdaki telefonum bozulduğundan mütevellit uzunca bir araştırma sürecine girdim ve Poco telefonlardan beğendim. Beğendiğim model Mi store mağazasında 3.799 tl ile fiyata sunulmuştu geçmişte ancak stoğuna yetişemediğim için alamadım. Daha sonra Hepsiburada dan beğendiğim modeli sepete ekledim ve ücreti 4.135tl idi. Ürünü satın almayı denedim ve kart bilgilerini yazdıktan sonra bir hata oluştu şeklinde bir mesaj ile siparişim onaylanmadı. Birkaç kez denedim ama olmadı ve bu red işlemler banka sisteminde gözükmektedir. Hata kodu olarak sunucu hatası gözükmektedir. Kapadım açtım ve ürün sepetimden silinmiş, sipariş de oluşmamış. İlgili telefonu buldum ve fiyatının 4.440tl olduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerine ulaştım, kayıt açıldı vs hiçbir şey çıkmadı. Anlık sistem hataları olabilirmiş/dolar kuru sebebiyle fiyat güncellemeleri oluyormuş. Aynı ürünü Amazon dan almayı düşündüm ama iki kart ile ödeme olmadığı için oradan alamadım limit yetmedi. Banka da dalgalı döviz sebebiyle kart limiti arttırmıyormuş, bunun kayıtları da müşteri hizmetlerinde vardır. Daha sonra ürünü Mi mağazalarından alayım dedim, İstanbul da birkaç Mi mağazası gezdim ama hepsi bana ürünün stoklarda olmadığını söylediler ve fiyatı çok daha yüksekti. Birisinde varmış onda da teşhir ürünmüş. Zincir elektronik mağazalarını dolaştım, Media Markt vb. ancak stok durumu olmadığını belirttiler ilgili model için. Ben de Kadıköy ilçesindeki esnafları gezmeye başladım ve yurtdışından getirilip İmei kaydı yapılmış cihazlar için bile randevu almak gerektiğini ve sıraya girmem gerektiğini söylediler. Birinde vardı o da biraz kullanılmıştı o yüzden almadım. Sancaktepe,Çekmeköy ilçesindeki esnafları dolaşmaya başladım mamafih beyhude bir çaba içerisine girdiğimi çok kısa sürede farkettim, zira stok durumu yokmuş. Sahibinden de dolaştım, sıfır kutulu denilen ürünlere baktım ama Global versiyon olmadıkları belliydi. Operatörlerden telefon almak istedim ama vade farkı çok fazla ekliyorlar. Özetle şu an 4.440tl ye ben o telefonu alabilirim ve o telefon yarın belki de beş bin tl yi geçecek. Bu durumda ben "hehehe çok zekiyim lan süperim ben" moduna mı girmeliyim, "vay halimize" deyip oturup üzülmeli miyim? Yoksa "günü kurtardık" modunda mı takılmalıyım? İşin latifesi elbette, an itibariyle de yine telefon alamadım. Merak edenler olacaktır, almaya çalıştığım model: Poco x3 Nfc 6gb ram 64gb "Iyyy o telefona o para verilir mi" diyecek arkadaşlara itfahen, renkler ve zevkler arkadaşlar ancak her zaman önerilere açığım elbette. Sevgilerimle. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 31 Aralık 2021; 18:54:31 > |
Yeni telefon alamıyorum. (Dertleşme içerir)

-
-
Şuan hangi telefon var
Telefonunu çıkar bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an bir telefonum yok, bir arkadaşım bana ödünç olarak eski telefonunu verdi ve onunla idare ediyorum bir süredir. Ancak telefonu geri vermem gerekiyor çünkü kendisine de lazım olmuş.
-
Nokia 5800 Xpress Music alabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Symbian kalmadı ki be hocam.
-
Samsung Note8 s8 bulabilirsen kaçırma
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
abi böyle konular gerçekten okuyan varmı
ciddi soruyorum
-
yaklaşık 1 ay önce burada konu açmıştım telefon fiyatları yükselir mi diye, konuyu açtığım gün acele edip telefonu aldım. ertesi gün fiyatlar uçtu(zaten uçuktu da ucuz olan yerlerde de stok bitti) o gün almasam elimdeki parayla ortada kalmıştım ben de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 20 Aralık 2021; 15:26:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Serseri tröllerin açtığı konuları yanlışlıkla da olsa okuyorum, bu normal konuyu niye okumayayım, okuyorum ne var.
-
ilk almaya çalıştığında fiyatı o an yükselttikleri için alamamışsın, kartın o yüzden hata vermiş. bulursan hemen al birader, eskiden olsa düşebilir diyecektim ama doların şu haliyle artık fiyatların düşmesi mümkün değil. yapacak bir şey yok.
-
2 hafta önce benim a 20 yi yemek sırasına yetişiyim derken cebimden uçuşa geçirdim.Ancak iniş takımları açılmadfı zavallının.
Ben de 3 4 k arası telefon bakıyorum ama ne alıcağımı hala tam olarak bilmiyorum.Şu anlık kabaca bir bakışla aklımda a52 ve m31s var.Bakalım doalr daha yükselmeden haırlısı almaya çalışacağız
edit: ayın 16 sında 3700 tl olan m31s anlık 4.5k civarı.Alamıycam galiba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mario -- 20 Aralık 2021; 16:26:29 > -
Araştırayım hocam hemen. Teşekkürler.
-
Neden olmasın? Varsa fikrin buyur yatır masaya hocam.
-
Tüh. Ben de o zamanlar alsaydım.
-
Çok teşekkür ederim hocam.
-
Anladım hocam. Valla aramadığım yer kalmadı yok hocam yok kimse de stok yok. İçime sinmeyen bir şeyi de almak istemiyorum en azından almışken içime sinen bir şey almak istiyorum ama yok yani.
-
Napıcaz hocam biz?
-
Hocam artık ikinci ele yönelmek lazım güzel fiyatlara temiz ikinci bulunabiliyor
Letgoya bir bakın isterseniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zor işimiz, bugünler istendi, çarpışıyoruz milletçe, savaş veriyoruz masallarıyla koca ülke uyuyor, ateşin içine girdik, insanların umrunda değil, sen ne anlarsın deniyor. Cihaz almak güçleşti, iyice zorlaştı, çok bahsedilen yokluk dönemlerini yaşayarak, görerek adım adım hissedeceğiz. Samsung'un A, M serisine, diğer Xiaomi modellerine ve Oppo modellerine bakın, umarım halledersiniz hızlıca. Beklemeden iyi bir ürünü almak gerekiyor, beklemek dezavantaj demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 20 Aralık 2021; 18:25:51 > -
Redmi note 10 al sonra da custom rom at, mis gibi telefonun olur. Şu an max 4500 falan galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Serseri tröllerin açtığı konuları yanlışlıkla da olsa okuyorum, bu normal konuyu niye okumayayım, okuyorum ne var. |
Benzer içerikler
- en iyi bisküvi markaları
- amazon kdp
- rüyada işerken gerçekte yatağı ıslatmak diyanet
- hamamda ne giyilir
- reels izlenme sayısı takipçi sayımdan fazla
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
- çay bardağı emojisi
- huawei boykot mu
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X