Şimdi Ara

Yeni telefon alamıyorum. (Dertleşme içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Lexco Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt

    Android seviyorum hocam.

  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt

    Kendisi ile bir görüşeyim hocam. Hindistan üretimi demiş telefonlara ama en korktuğum şey şebeke açısından bir sorun yaşar mıyım? Bildiğiniz gibi ülkemizde kullanılan şebeke bantları avrupa standartında ve ortaasya cihazları ülkemizde şebeke çekmeme sorunu yaşayabiliyor bantların çoğunu desteklemedikleri için. Bunu ilgili kişi ile görüşeyim bakalım ne diyecek. Fiyatları ise gerçekten çok uygunmuş.

  • imperial93 kullanıcısına yanıt

    Normalde cevap vermeyecektim hocam, ancak ben zaten çalışıyorum. Hatta çoğu insandan çok daha fazla çalıştığıma şahit olan forumdaşlarımız var. Ben elimdeki tüm parayı telefona yatırmak yerine, fiyat performans olarak en uygun ve beğenime göre bir cihaz almak istiyorum. Eğer çok şey istiyor isek, saygı duyarım hocam.

  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt

    Aynı telefonu ben de inceledim hocam ama arayüzü çok hoşuma gitmedi doğrusu.

  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Xiaomi note 10s nasıl hocam? Ekranı amoled ama hdr desteği olmadığı için renkler bulanık diye şikayetler var. Ne dersiniz?

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Samsung'un ara yüzü saf Android kullandıktan sonra bana da çok cafcaflı gelse bile kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Tek sorun ne kadar bloatware dolu olduğu.
  • Diktatör58 kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz yerlerde çok dolaştım hocam piyasa çok hızlı olduğu için çok da pazarlık yapmak istemiyorlar. Ancak yine yolumu düşürüp uğrayacağım hocam ilgili yerlere. Çok sağolun.

  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt

    Hocam bir de ben çok uzun süreler boyu Samsung kullandım, biraz da soğudum hocam farklılık arıyorum. O yüzden Xiaomi bakayım dedim ama baktığıma üzülüyorum artık. Sanırım yine Samsung un en alt cihazlarına döneceğim iki bin küsür olanlar var ya hocam. Biraz dolar düştü indirim kovalıyorum, Hepsiburada, Amazon hepsinde sepetim dolu indirim olduğu an hemen bir telefon alacağım. Bazı insanlar da şunu diyebiliyor ya daha çok pahalanırsa? İşte hocam burada mesele şuna dönüyor, ya tutarsa 

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Gerekli sermaye ve ihtiyaç varsa beklemek doğru değil hocam. 3500 liraya Galaxy A52 vardı mesela şu an 4500-5000 arası sanırım.

    Geçtiğimiz haftalarda A101 ya da BİM'e HTC Desire 20 Pro gelmişti 3000 TL'ye. Fena cihaz değildi. Güncelleme olayı ve aksesuar sorun olur diye hiç oralı olmamıştım. Hafiften pişman oldum.
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt

    Doğru diyorsun hocam.

  • Forum iyice bozulmuş, yorum atıyorsun yorum gitmiyor, düzenle diyorsun düzenlemiyor, sil diyosun ne olduğu belli değil.. Adama cevap yazıyorum 504 failud falan diyor. Bu nedir arkadaş.
  • Son zamlardan önce istediğim iPhone modelini nakit alacak durumdayım son zamlarda 40 bin TL iPhone görünce korktum artık


    Neyse şuan Poco X3 NFC telefonumdan yazıyorum bunu hemde kaçak , hayatında hiç iPhone vs özenmedim nakit alacağım halde işimi hangisi görüyor ise onu alır kullanırım

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bir band 20 mevzusu var hindistan üretimi bi kaç model gördüm bende. CE logolu olsun alacağın model.

    Bide şöyle bir mevzu var x3 nfcye kayıt işlemleri yaptıktan sonra tekrar fabrika yazılımı yüklenince yapılan işlem güncellemeyle sıfırlamayla falan gitmiyor mağazadan almış gibi devam ediyorsun bende böyle şuan
    Redmi 9t, note 9 pro, mi 10t falanda böyleymiş

    Ama note 10 pro, mi 11 lite, note 10 5g gibi bazı modellerde güncelleme yapınca işlem gidiyormuş.

    X3 pro, x3 gt falan bi kaç modelin içini açıp yapıyorlarmış bulaşma bunlara hiç.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Ucuza da iş gören telefonlar var

    Afrika'daki insanlar yiyecek yemek bulamıyor

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Birşey değil hocam rica ederim

    Valla note 10s note 10 pro nun baya bir gerisinde
    İçimin sindiği bir model değil
    Arkadaşım mi storeda 10s ve 10 proyu test etmiş 10sin dokunmatiginin sert olduğunu 10proya göre geç algiladigini söyledi kesinlikle alınmaz dedi
    Mi 11 serileri bütçenizi aşmazsa onlara da bakabilirsiniz
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Zaten pazarlık yapan yok ve telefonların fiyatları nerdeyse aynı. 5 s9+ da 2.5k ydi. Bazıları gıcır gıcırdı bazıları ölü kindisyonda

  • 3 sene önce Xiaomi note 4 aldım.750 TL ye geçen aylarda bir müddet note9 ve Huawei p20 pro kullanma imkanım oldu. İki telefonuda kullanamadim. Teknolojiye ayak uyduramiyorum galiba tekrar note4 e geri döndüm açma kapama tuşu arizandi tamir edildi ama hala sıkıntılı. 3/32 GB bir cihaz. Telde oyun oynamam program kullanmam. Banka ,e devlet ,n nabız ,martı gibi programlar harici ektra ağır programlarda kullanmam fakat telefon artık yazılımsal olarak hantallasti kasıtlı yapıyorlar galiba.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.