Şimdi Ara

yeni taşınacağım binada, Fİber internet, kablo net, gigafiber ( türknet ) mevcut ne yapmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

taşınıyorum binanın alt yapısına baktım.

kablolu tv( kablonet ) , türknet gigafiber ve fiber internet. ( sanırım giganet ile fiber internet aynı şey ) bulunuyor.

daha önceki binamda türknet müşterisiyim.

acaba nasıl hareket etmeliyim.

kablolu tv, kablo net veya fiber internet mi, türknet gigafiber mi hangisine yönelmeliyim hangi tarife en optimum

yardımlarınız için teşekkür ederim

• hangi hıza ihtiyaç duyuyorsun? hem tt fiber, hem de turknet fiber varsa önce turknet fiberi dene memnun kalmazsan zaten tt fiber altyapı da alternatif çok birini kullanırsın. daire içinde fiber kablo varsa ve sağlamsa kurulum ücreti vs işlerinden de kurtulmuş olursun diye düşünüyorum sormak lazım.

netflix, youtube yoğun kullanıyorum. o yüzden sınırsız ve 50 mb üstü bir tercihim var.

• türknet ilk nakil işlemini ücretsiz yapıyor diye biliyorum yeni adreste gigafiber'e geçebilirsin. kurulum vs çıkacak mı sorarsın. tt fiber kısmında 100mbit'lik tarife fiyatları + kurulum ücretleri alternatiflerde ne kadar tutacak? turknetle aynıya geliyorsa turknet'in gigafiberin hızı her durumda işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 22 Ekim 2025; 20:4:20 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.