Şimdi Ara

Yeni skoda superb wagon mu yoksa Variant mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar arada 10000 tl gibi bir fark var.(46 bin -56 bin) Ama skoda da vw çatısı altında yapılıyor diye biliyorum ..Aradaki bu farka değer mi? Kullanan var mı hiç yeni superbyi? Donanım olarak fazla arada fark var mı?10000 tl lik kadar? 2. eli derseniz zaten bir 10 sene kullanılacak:)Satma kaygısı olmayacak. Tabii passat 2. elde çok iyi ama.Gel gör ki tuzlu.Hiç canlı gören var mı? superby wagonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 30 Mart 2010; 12:25:15 >

• Çok ciddi bir kalite farkı olmasada kısmen kalite farkı var. Çoğu şey aynı mesela motor olsun,başka parçalar olsun elinize aldığınızda Vw-Audi amblemlerini görürsünüz aynı parçayı hatta motoru Audi a6 kullanıyo a7 kullanıyo

Ucuz olmasının sebebini Türkiye'de talebin az olmasına bağlıyorum henüz Skoda Türk insanın bilinç altına yerleşemedi..

Ayrıca 10 milyar fark verip aynı aracın 1 değişiğini almakdansa o paraya güzel bi döşeme,tesisat,jant alırım keyfime bakarım hiç olmadı eşime araba alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

Çok ciddi bir kalite farkı olmasada kısmen kalite farkı var. Çoğu şey aynı mesela motor olsun,başka parçalar olsun elinize aldığınızda Vw-Audi amblemlerini görürsünüz aynı parçayı hatta motoru Audi a6 kullanıyo a7 kullanıyo

Ucuz olmasının sebebini Türkiye'de talebin az olmasına bağlıyorum henüz Skoda Türk insanın bilinç altına yerleşemedi..

Ayrıca 10 milyar fark verip aynı aracın 1 değişiğini almakdansa o paraya güzel bi döşeme,tesisat,jant alırım keyfime bakarım hiç olmadı eşime araba alırım.

+1

Açıkçası bende böyle düşünüyorum.2. eli,değer kaybı vw'de daha az olacaktır elbet ama ben asla öndeki logodan dolayı 10 bin tl fazlasını vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

Çok ciddi bir kalite farkı olmasada kısmen kalite farkı var. Çoğu şey aynı mesela motor olsun,başka parçalar olsun elinize aldığınızda Vw-Audi amblemlerini görürsünüz aynı parçayı hatta motoru Audi a6 kullanıyo a7 kullanıyo

+1

Açıkçası bende böyle düşünüyorum.2. eli,değer kaybı vw'de daha az olacaktır elbet ama ben asla öndeki logodan dolayı 10 bin tl fazlasını vermem

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.Yeni alan birini bulsakta soruları ona da sorsak.superb sedan ile wagon arasında sadece genişlik ve uzunluk açısından yani bagaj başka far k var mıdır? Donanımı aynı mı yani.?Bende arkadaşlar gibi düşünmeye başladım.Ama kalite farkı çoksa tabii bir kere daha düşünmek gerekir.SW dışında düşünmüyoruz...

• sedan daha iyi sw octavia ya çok benziyor
  • Stationwagon araçların hemen hemen hepsi kötü bir 2.el piyasasına sahip..Superb kaliteli bir araç ama hem malum sebeplerden hemde sw olmasından 2.el de üzebilir..Onun dışında bir sorunu yok büyütülecek..

Passat variant a gelince yüzü eskimesine rağmen az sayıda olmasından mıdır nedir çok şık gözüküyor araç..2.eli ise superb e göre daha iyi..

Zor tercih,ne alırsanız şimdiden hayırlı olsun..
  • superb'in özellikle station wagonu çok hoş duruyor, eğer 2. el kaygısı yoksa superb hiç düşünmeden alınır binilir.

alman testlerinde superb'i audi a6 vb arabalarla karşılaştırıyorlar, burda corolla ile sizi seviyorum arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tiguan mı superb mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • superbin donanım olarak passattan artısı çok bende var kullanıyorum

bence superb çok güzel bir seçim olur ikinci ele gelince herşey değişecek insanımızdaki bu skoda mı o ne lan mantığıda değişecek

bence...
  • passat daha sağlam bir seçenek.listenize opel insignia sports tourer'ıda eklemenizi tavsiye ederim şahsen.
  • ben yerinde olsam skodayı seçerdim.
    hani çok bildiğimden değil.
    herkes passat ı seçerse, tekelcilik olur. rekabet olmaz.
    iki araçda aynı çatının ürünü.
    satma ve 2. el kaygında yokmuş.
    ben olsam skoda alırdım.
    saygılarımla.
  • yeni superb nin sw modeli oldugunu bilmiyordum Türkiye ye ne zaman geldi hangi ara satışa çıktı zira internet sitesinde superb sw (veya combi) gibi bir model görünmüyor
  • Sedan modelleri sorsanız ;kesinlikle SuperB alın derdim.

Ama SuperB nin wagonu bence çok çirkin..Akisine Passat da çok güzel

Yeni skoda superb wagon mu yoksa Variant mı?
  •  Yeni skoda superb wagon mu yoksa Variant mı?
  • SuperB daha yakışıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

SuperB daha yakışıklı

Orası kesin...Ama maddi güçte önemli yani.
  • gÜNCEL
  • selam
    ikisi de çok ii araçlar
    ama ben o kadar para verecek olsam vw alırdım
    insanımız ilginç her önüme gelene skodayı anlatacağıma alırım passatı araba kendi anlatır
  • Orası öyle
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

selam
    ikisi de çok ii araçlar
    ama ben o kadar para verecek olsam vw alırdım
    insanımız ilginç her önüme gelene skodayı anlatacağıma alırım passatı araba kendi anlatır

güzel cevap valla takdir ettim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.