Şimdi Ara

Yeni skoda superb wagon mu yoksa Variant mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi de Türkiye'de Superb vagon satılmıyor diye biliyorum.
  • 2.eldeki değer kaybı olmasa sorgu zuhalsiz Superb wagon ..

2.el önemli diyorsanız mecburen Variant
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

İyi de Türkiye'de Superb vagon satılmıyor diye biliyorum.

Türkiyede alan yok mu? Sitelerinde var ama?
  • Ben de hiç görmedim canlı Superb Wagon.
    Şayet 2.el sorun olmayacaksa;ki bu tarz araç alanlar da genelde ailesiyle kullanır;etkinlik filan yapar kendince;ne bileyim kendine,o tarz nbir insan da hemen satışı düşünmez gibi geliyor..
    Zira Superb "bence" Passat'tan daha iyi bir konumda.Ama insanımızda Skoda'ya para verilir mi düşüncesi hâlen mevcut..
    Alınır yani neden alınmasın ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

İyi de Türkiye'de Superb vagon satılmıyor diye biliyorum.

Türkiyede alan yok mu? Sitelerinde var ama?

Sitede vagonla ilgili haber var sadece. Modellerde görünmüyor, Suberb başlığında görünmüyor, fayat listesinde de yok.
    Bu arada Skoda'nın 2. eli belki VW kadar değildir ama ölü de değil. Benim de takip ettiğim bir model bu araç. İlerideki seçeneklerim arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 18 Nisan 2010; 20:59:51 >
  • ikinci elde variant da iyi değildir bence...
  • 3000 tl farkla alabilirsin
  • Valla gecen gun VW Beetle`in sinyalini degistirdim icinden cikan parcalarin hepsinde Audi amblemi vardi. Gorunmeyen kisimlarda fark olacagini sanmiyorum ama gorunen kisimlarda yani icindeki malzemelerde falan mutlaka az da olsa bir fark vardir. Yoksa VW herkesin bakinca aa bu Passattan iyi diyecegi bir araba yapip daha ucuza satmaz.

Bana sorarsaniz 10 bin TL farka degmez. 2. el konusunda ise Skodanin daha cok zarar ettirecegine katilmiyorum. Yuzde olarak belki kayip Skoda da fazla olur ama Passat`in da kendisi pahali bu yuzden net TL olarak kayip birbirne yakin olur. Bu arada Passatin yeni kasasi cikarsa ikinci el mutlaka biraz duser.
  • sedanından güzel sw lara superb de dahil
  • aynen öyle superb in vagonu sedanından daha şık
    10 yıl kullanılacaksa 10bin tl fark odemeye gerek yok derim kalite olarak fark mutlaka vardır ama arada uçurumlar yoktur
    fiyat farkının nedeni de pazarlama stratejısidir, marka imajıdır, reklamıdır
    eğer tv de maç izliyorsanız stad reklamlarını takip edin
    skoda hangi maçta 90 dakika reklam veriyor
    madrid-barça maçında 90 dakika audi reklamı vardı burdan araçların liste fiyatlarının hesabını yap artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

passat daha sağlam bir seçenek.listenize opel insignia sports tourer'ıda eklemenizi tavsiye ederim şahsen.

arkadaş haklı eğer şıklık istiyorsanız insigna spt sw güzel skoda değilde bu arac tercih edileblir
  • Fiyatı superb ye göre nasıl olur?
  • Superb Combi henüz satılmıyor ki burada.

Her ikisi de çok şık, Superb zaten henüz genç bir model fakat Passat Variant da adeta yıllara meydan okuyor...

bir de 46.000 - 56.000 fiyatlar nereden çıktı ?
  • Sonuçta her ikisi de SW olacağı için satarken zararınız büyük olacak. ÜStelik uzun süre de kullanmayı düşünüyorsunuz. E ikisi de çok zarar edecekse niye alırken en başta fazla para ödeysiniz?
    Bence de Skoda.
  • insignia sw daha spor ve hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

insanımız ilginç her önüme gelene skodayı anlatacağıma alırım passatı araba kendi anlatır

DH efsane repliklerine geçecek bir yorum daha
  • sırf rekabet gelişsin diye ben skoda almayı tercih ederdim.
    düşünün, herkes passat alırsa sonumuz nice olur?!?!?!?
    biri onu, ötekisi bunu alacakki piyasa dengelensin
    skoda superb in passat tan farkı olmadığını düşünüyorum.
    passatın fiyatının daha fazla olmasının sebebi bence taamamen ticari diye düşünüyorum.
    e VW firmasının reklam giderlerini ben niye karşılayayaım.
    kim neyi alırsa alsın, trafik kurallarına uysun,
    allah huzurlu ve mutlu binmeyi nasip etsin.
  • Değerli Müşterimiz,

Öncelikle Skoda markasına ve internet sitesine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Superb Combi modelimiz özel siparişle temin edilebilmektedir. Sedan kasayla anahtar tesliminde ki fiyat farkı 2.500 TL seviyesinde daha yüksektir. Donanım olarakta sedan donanımlarıyla büyük ölçüde benzerlik göstermektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Yüce Auto A.Ş.
  • Hiç yollarda gören yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.