Şimdi Ara

Yeni skoda superb wagon mu yoksa Variant mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yolda superb'e bile az rastlıyoruz, wagon'unu görmek çok daha zor.

Ancak aklıma gelen bir soru, 10 yıl kullanılacak, özel sipariş ile gelen bir araçta Allah korusun olur da arka taraftan bir darbe söz konusu olursa parça bekleme süresi sıkıntı yaratır mı?

Sorunuza gelince; 1 aylık bir düşünme, kaşınma devresinden sonra ben de Superb'i tercih ettim. Passat comfort'a göre biraz daha fazla ödeyerek superb elegance aldım ve doğru seçim yaptığımı düşünüyorum.

Passat'a göre göğüs kısmında gösterge panelinin altında kalan kesimde plastik kalitesi passat'a göre hafifçe zayıf kalıyor. Bunun dışında iç mekan genişliği, donanım farkı (adaptif zenon, park asist, bolero radyo-6 cd değiştirici, elektrikli hafızalı koltuk ve aynalar, cruise kontrol vs) ile superb bu fiyat aralığında çok daha akıllıca bir seçim olur.
  • passat variantla fiyat farkı 5000 tl civarındaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

Arkadaşlar arada 10000 tl gibi bir fark var.(46 bin -56 bin) Ama skoda da vw çatısı altında yapılıyor diye biliyorum ..Aradaki bu farka değer mi? Kullanan var mı hiç yeni superbyi? Donanım olarak fazla arada fark var mı?10000 tl lik kadar? 2. eli derseniz zaten bir 10 sene kullanılacak:)Satma kaygısı olmayacak. Tabii passat 2. elde çok iyi ama.Gel gör ki tuzlu.Hiç canlı gören var mı? superby wagonu

skoda vw çatısı altında fakat kalite farki tabiki var audide vw çatısı altındaki bi marka yada tam tersi emin deilim fakat aradaki kalite farkı bariz
    ilk konundada dediğim gibi superb sw çok tipsiz bence ya mondeo ya passat illaki ya superb ya passat diyosan kesinlikle passat seçerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

her önüme gelene skodayı anlatacağıma alırım passatı araba kendi anlatır

• volvo v50 de güzel araç sw düşünenler için.

yerden biraz daha yüksek ve octavia ve süperb scout taki gibi alt koruma vs hafif arazi içinde özel bi üretimi olsa hiç düşünmeden alırdım.i

Yeni skoda superb wagon mu yoksa Variant mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 15 Eylül 2010; 23:52:16 >
  • volvolarda güzel aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

insanımız ilginç her önüme gelene skodayı anlatacağıma alırım passatı araba kendi anlatır

• Fiyatları değişmiş? Son olarak hangisi avantajlı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.