Şimdi Ara

YENİ RIO kullanıcısı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rio hb ve sedan versiyonuyla gerçekten çok güzel ve donanımlı bi araç olmuş ancak fiyatlar çok yüksek.forumda yeni rio alan,kullanan arkadaşlar var mı? ve araçlarından memnunlar mı? merak ediyorum.bu araç hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler içinde yararlı bi konu olur diye düşünüyorum!

Yeni Rio Hatchback NATTY Düz vites 1.25 Benzinli 85 ps 34.750 TL
    Yeni Rio Sedan NATTY Düz vites 1.4 Benzinli 109 ps 36.900 TL (fiyatlar başlangıç fiyatı)

• Rio Sedan

• Rio sedan

• bu fiyatlara pek alan olacağını düşünmüyorum
  • Bende cok merak ettim benzinli rio ya otomatik 46.000 tl veren olurmu

Hep beraber gorucez
  • batmanın bir ilçesinde 1 adet gördüm dizel versiyonuydu donanımını bilmiyorum ama Batmanda kia çok tutuluyor batman kia yeşiloto bence bu işi burada güzel yapıyor. batmanda gördüğüm kia ceed i başka bir yerde görmedim. kia vengayı çıktığı hafta görmüştüm. Batmanda güzel bir kia piyasası var.
  • Bu fitattan kaderi ix20 gibi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Yeni Polo mu ? Yeni İbiza mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu açan sevgili arkadaşım, ben daha hiçbir insan evladının bu fiyatlara kia Rio'yu satın aldığını sanmıyorum... Satın alacak kadar çılgınlık yaptıysa da burada kendini ifşa edeceğini hiç sanmıyorum :)
  • baz donanımı 30-32 bin tl den fazla olmamalıydı.Kia kendini premium zannediyor.tamam yakışıklı ve donanımlı arabalar yapıyor ancak bu fiyat politikasıyla işleri çok zor!sanırım pekte alan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 27 Aralık 2011; 16:42:58 >
  • yeni aveodan ne kadar üstün ki fiyat olarak 4-5 bin fazla aveodan onu tartışmak gerek
  • Yaptıkları kampanyada ilginç dizelin fiyatını 2.000 TL indirip,benzinliyi sabit tutuyorlar,
    Normalde kampanyalar benzinlilere olur...

İlk çıktığında lansman fiyatı bu diyerek,bana araç kakalamaya çalışan Kia satış temcilcisi okuyor ise aradan 4 ay geçti hani zam?
  • Ara sıra Kia Cee'd Club başlığında yazan @bravocan isimli arkadaşın Yeni Kia Riosu var, pm le ulaşırsan yardımcı olabilir sanırım. Başka forumlarda yöneticilik yapıyor bu arkadaş, buralarda pek göremezsin.
  • Poloya o paralar veriliyorsa buna da verilir
    diyorum ve bombanın pimini çekiyorum
  • Her an yeni Rio sahibi olabilirim.Bence çok güzel ve avantajlı bir araç.Aveo ile kıyaslıyorlar ama Aveo'dan daha oturaklı ve güçlü görünüyor.İçide muhtemelen daha geniştir.
    Kıçıkırık Polo 45 milyarken ben Rio'ya 40 bin lira her türlü veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Her an yeni Rio sahibi olabilirim.Bence çok güzel ve avantajlı bir araç.Aveo ile kıyaslıyorlar ama Aveo'dan daha oturaklı ve güçlü görünüyor.İçide muhtemelen daha geniştir.

Yanlış anlamayın ama daha oturaklı ve güçlü görünüyor. İçi de muhtemelen daha geniştir diyorsunuz ve yeni aveo ile kıyaslayanları kullanmadan eleştiriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 27 Aralık 2011; 19:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Her an yeni Rio sahibi olabilirim.Bence çok güzel ve avantajlı bir araç.Aveo ile kıyaslıyorlar ama Aveo'dan daha oturaklı ve güçlü görünüyor.İçide muhtemelen daha geniştir.

Yanlış anlamayın ama daha oturaklı ve güçlü görünüyor. İçi de muhtemelen daha geniştir diyorsunuz ve yeni aveo ile kıyaslayanları kullanmadan eleştiriyorsunuz.

ben ikisine de baktım
    rio daha iyi
    29000 e golf plus alacaktık , sıfır rio da olabilir
    biraz daha araştırıcam , tabi aveo yu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Haklısınız yanlış anlaşılabilecek şekilde yazmışım.Demek istediğim en çok Aveo ile kıyaslanıyor ama benim gözümde Rio'nun duruşu daha iyi.Yani ben alacak olsam böyle düşünüp Aveo yerine Rio alırım.Yakın zamanda aracımı değiştiricem.Rioyu düşünüyorum.

• Kıçıkırık polo mu ? Ayıptır ya,kıçıkırık dediğiniz polo kaç yıldır üretiliyor,satış rakamları ne?polo alan kaç milyon kişi var,ilk önce rakamlara bakın.Bu kadar taraflı ve önyargılı yorumlara forum yöneticileri neden müdahele etmiyor.
  • Poloya D sınıfı muamele etmeye gerek yok. Polo tercih etmeyenlerin sayısı o sayıyı 20ye katlar bence. Ayrıca ben öyle yüksek satış rakamlarına ulaştığını pek görmedim Türkiyede. Yani B sınıfı sıradan bir araç. Türkiye versiyonu rakiplerinden geride. Sadece tasarımı ve yalıtımı güzel. Yeni aveo, polo fiesta ve yeni rioyu hatta bence jazz'ı da ekleyin test edin öyle karar verin. Ön yargıyla veya görünüşle karar vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

Kıçıkırık polo mu ? Ayıptır ya,kıçıkırık dediğiniz polo kaç yıldır üretiliyor,satış rakamları ne?polo alan kaç milyon kişi var,ilk önce rakamlara bakın.Bu kadar taraflı ve önyargılı yorumlara forum yöneticileri neden müdahele etmiyor.

haklısın ne de olsa forumda Fransız vw kullanıcıları var yönetimin vw'nin iyi olduğunu inkar edenlere süresiz uzaklaştırma vermesi lazım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.