Şimdi Ara

Yeni Playstation3 aldım Yardım (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni playstation 3 aldım. FullHD LCD televizyona kurdum. Pes2009umu yükledim. Fakat görüntü çok berbat. Cam gibi olması gerekiyordu. Sorun ne olabilir. Bunun ayarı falan mı var? Görüntü kare kare çok berbat. Lütfen yardım edin.

• Kutudan gelen kablolarla bağladım. Zaten 2 tane kablo var. Moralim çok bozuldu. Sorun kablo olabilirmi ki. Bir de kutudan çıkan küçük aparatı kullanmadan direk sarı kırmızı beyaz soketleri tvde mevcut yerlere taktım. Tam olarak nasıl bir kablo kullanıcam görüntünün düzelmesi için?

Orjinalden alıntı: optiboy

Kutudan gelen kablolarla bağladım. Zaten 2 tane kablo var. Moralim çok bozuldu. Sorun kablo olabilirmi ki. Bir de kutudan çıkan küçük aparatı kullanmadan direk sarı kırmızı beyaz soketleri tvde mevcut yerlere taktım. Tam olarak nasıl bir kablo kullanıcam görüntünün düzelmesi için?

Ben de scart kablo ile bağlıyorum gerçekten mükemmel görüntü veriyor hdmı takınca sadece ekran büyük oluyor 1080p scart takınca 520p oluyor ama her ikisindede görüntü çok güzel
  • hocm o bagladığın kablola rezalet olması normal :) güzel bir hdmi kablo al ve ps3 ü tv ne onunla bagla daha sonra ps3 ü açarkende açma kapama tuşuna (dokunmatik olan) elini biraz basılı tut ( sanırım 3-4 saniye sonra ikinci kere açılış sesi duyuluyordu o sesi duyana kadar) o zaman görüntü 1080p yada 1080i ye döner ve dediğin şekilde cam gibi olur görüntü :)
    PS3 HDD DEĞİŞİMİ ACİL YARDIM
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de xbox'ı ilk aldığımda böyle bir hata yapmıştım. 480p de çalışmıştı. bu mudur dedim abartmış herkes. sonra 720p ye aldım ve sözlerimi de geri aldım.

Arkadaşlar yeni playstation 3 aldım. FullHD LCD televizyona kurdum. Pes2009umu yükledim. Fakat görüntü çok berbat. Cam gibi olması gerekiyordu. Sorun ne olabilir. Bunun ayarı falan mı var? Görüntü kare kare çok berbat. Lütfen yardım edin.

sen bi SS koy o kablonun bide tv'deki görüntünün SS'sini cek yorum yapmak daha kolay olur
    Xbox Live Gamertag: uevci
    Nintendo Friend Code: SW-1642-9824-5601
  • Merhaba sorun kablo Sony'nin PS3 için ürettiği özel bi HDMI kablosu var onu alırsan çok kaliteli görüntü alabilirsin cihazından..

Orjinalden alıntı: Deniz

Merhaba sorun kablo Sony'nin PS3 için ürettiği özel bi HDMI kablosu var onu alırsan çok kaliteli görüntü alabilirsin cihazından..

arkadaşın dediği kabloyu shopto'da bulabilirsin diyecektim ama almışsın galiba neyse hayırlı olsun..

Orjinalden alıntı: khan_1903

quote:

Merhaba sorun kablo Sony'nin PS3 için ürettiği özel bi HDMI kablosu var onu alırsan çok kaliteli görüntü alabilirsin cihazından..

arkadaşın dediği kabloyu shopto'da bulabilirsin diyecektim ama almışsın galiba neyse hayırlı olsun..

Evet philips'in bir kablosunu aldım. 39YTL'ye. Sonynin böyle bir kablo ürettiğini bilmiyordum. Ayrıca birşey sormak istiyorum. Ben bu playstation3'te kopya dvd film izleyebilirmiyim ve çekme mp3 cdsi falan koyup dinleyebilirmiyim. Yoksa herşeyin orjinal mi olması gerekiyor?

• 10 liralık hdmi kablolar da iş görür o kadar para vermene gerek yoktu. Neyse iyi oyunlar

Orjinalden alıntı: 720p

10 liralık hdmi kablolar da iş görür o kadar para vermene gerek yoktu. Neyse iyi oyunlar
    duruma göre değişiyor.Mesela bende piyasa malı bir HDMI kablo vardı 1080p görüntü taşımıyordu (bazılarınında sorunsuz 1080p de çalıştığını duydum)Kaliteli bir HDMI kablo aldım 1080p sorunu çözüldü, ama 720p de 2 kablo arasında görüntü farkı var mı dersen ben fark göremedim

quote:

Orjinalden alıntı: khan_1903

quote:

Evet philips'in bir kablosunu aldım. 39YTL'ye. Sonynin böyle bir kablo ürettiğini bilmiyordum. Ayrıca birşey sormak istiyorum. Ben bu playstation3'te kopya dvd film izleyebilirmiyim ve çekme mp3 cdsi falan koyup dinleyebilirmiyim. Yoksa herşeyin orjinal mi olması gerekiyor?

korsan dvd ,mp3 oynatabilir,çaldırabilirsin
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.