Şimdi Ara

PS3 HDD DEĞİŞİMİ ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • soruna gelirsek ps3 üm 60 gb pal ve ben hdd yetmedigi için 2.5 inç 320 gb hdd aldım ancak 60 gb daki oyun demolarımı savelerimi 320 gblıga nasıl aktarıcam bunun hakkında bir bilgi bulamadım ve konu açma geregi duydum yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 12 Haziran 2009; 5:15:16 >

• 60 GB HDD'ni oldugu gibi system settings bölümünden baska bir harddiske back up yap.. daha sonra 320 GB'lik hdd'yi ps3'e tak... ilk önce kendi sistemine cevirecek ps3 onu... daha sonra back up yaptıgın diger hard diski ps3e bagla ve system settings bölümünden RESTORE yap... tamamdır
  • dostum 60 gb lıgı cıkarttım 320 ligi taktım sonra ps3 ona format attı ve 60 lıktaki sistem oldu ancak demolar fln filan hepsi 60 lıkta kaldı 320 lıgi usb hdd kutusuna taktım 60 lıgıda tekrar sisteme fakat bu seferde back up yapıp usb den 320 lige aktarmıyor yani ps3 320 ligi usb den görmüyor hiçbirşekilde
    me, wii and ps3
  • Kuzgunn bu konuda yanlışın var sanki... ps3 hdd'sinde bulunan veriyi o kadar büyütmeden yedekliyor...

ayrıca

NIKEmRe

sana 3. bi hdd lazım şu anda..

yani 60 GB'yi 3. bir HDD'ye yedekliceksin... sen 320GB'yi tekrar kutuya takınca aktarmaz sen dedigim gibi ilk önce 60gb'Yi 3. hdd'ye yedekle sonra 320GB'yi ps3'e tak.. formatlasın tekrar daha sonra 3. hdd'yi USB ile bağla ve RESTORE yapmayı dene

NIKEmRe

sana 3. bi hdd lazım şu anda..

yani 60 GB'yi 3. bir HDD'ye yedekliceksin... sen 320GB'yi tekrar kutuya takınca aktarmaz sen dedigim gibi ilk önce 60gb'Yi 3. hdd'ye yedekle sonra 320GB'yi ps3'e tak.. formatlasın tekrar daha sonra 3. hdd'yi USB ile bağla ve RESTORE yapmayı dene

Şimdi sorun orda zaten hocam ben 3. hdd yi usb den ps3 e taktıgımda hiçbir şekilde görmüyor ps3 ki yedeği almayı başarsam sorun kalmıcak sanırım. 3 hdd ile denedim usb den taktım ama ps3 görmüyor bilmiyorum ntfs diyemi görmüyor anlamadım

Son olarakta hdd lerden 1 tanesini fat32 ye çevireyim dedim partition magic programını pc me kurdum fat32 ye çevirceğim hdd yi usb den taktım pc ye program ayrılmamış 2. hdd olarak gördü onu fat32 ile formatladım formatladı sonra değişiklikleri kaydet dediğimde hata verdi her seferinde aynı şey oldu

http://img199.imageshack.us/i/92009636.jpg/

Hdd değişimi yapan arkadaşlar bu iş bukadar zormu ya yoksa ben biyerde hatamı yapıyorum

• NIKEmRe

Ps3 NTFS türündeki HDD'leri görmüyor... FAT32 kullanmak zorundasın... partition magic ile neden böyle bi hata verdi bilmiyorum ama hdd'yi Windows'un kendi biçimlendiricisi ile FAT32 yapmanı tavsiye ederim.. o zaman yedekleme yapabilirsin... yedekleme işleminden sonra

1) 60 GB'lik hdd'yi 3. hdd'ye yedekle
    2) 320GB'lik yeni HDD'ni ps3'e tak ve formatlasın Ps3
    3) 3. HDD'yi USB'den bağla ve RESTORE yap...
    Daha Fazla Göster
  • fat32format diye bir program var. google a arat onunla daha kolay format atabilirsin.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • sistem back up ını alırken, sadece belli şeylerin alınması tarzında bir seçeneğimiz var mı ? sadece demolar sadece save ler tarzında yoksa full back up almak zorunda mıyız hep ?

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • @renzokuken

dostum su anda öyle bir secenek yok yani 2.70'te yok yeni güncellemeyi yapmadım onda varmı bilmem ama dediğim gibi 2,70'te yok.. tamamını yedekliyor video resim müzik demo save...
  • sorunu şu şekilde çözdüm 64 gb usb bellek aldım ve oraya fat32 formatlayarak yedekledim sonra 320 ligi ps3 e taktım ve yedeklerimi attım usb hdd birtürlü fat 32 yapamadım fat 32 olmadıgı için ps3 görmüyordu sonra ps3 usb hdd sata oldugu için cıkartıp içine taktım kendisi nsaılsa format atıyor diye attı öle formatı cıkartıp usb kutusuna taktım ama ne yazıkki gine görmemişti neyse sorunumu usb bellek ile hallettim

Backup ve restore işlemini yaptım ilerde yapacaklara yardımcı olacak bir bilgi olur diye yazdım.

TR Psn: EmreeTR & XboxGT:EmreTR
  • Arkadaşlar şimdi ps3 harici hdd'de bulunan dosyalar 4 GB üzeri olunca kopyalama yapmıyor kendi hafızasına. Peki tam tersi olursa ? Yani ps3 hdd'sindeki atıyorum 30GB'lık film dosyasını usb hdd'ye atabilir ve o hdd üzerinden yine ps3'te izleyebilir miyim?

Neyse ayarlardan bir usb ye felan back up yap sonra yenisini takıp ona geri kopyalarsın ama back-up hdd deki herşeyi kopyalar

Eğer sen sadece save dosyalarının atılmasını istiyorsan save dosyasının üstüne gel üçgene bas copy de select the destination/usb flash drive yap olur.

Bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 23 Eylül 2009; 19:49:31 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.