Şimdi Ara

Yeni Peugeot 508 İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• video alıntıdır (****). araçla ilgilenen kişilere az da olsa yardımı dokunur inceleme 10 üzerinden 2 olsa da yoklukta gider .

• 1. iç ve dış tasarımı çok güzel olmuş .
    2. motorlar şahane 1.6 e-hdi 115 - 1.6 e-thp 165
    3. donanım özellikle 4 bölgeli otomatik klima bu sınıfın üstün de .
    4. fiyatı makul video da geçen araç full + full donanımıyla 103 bin tl çok rahat 100 bin tl ye alınır yani golf ile aynı fiyat .

olumsuz gördüğüm en temel nokta dizel de sunulan robotize şanzıman yeni 6 ileri otomatikle sunsalar bu arabaya kusur bulmak zor olurdu ( 308 de aylardır bekleniyor 508 için neden beklenilmesin) .

D.N : Videoda ki aracın liste fiyatını hesaplarsak 109.500 + 1800 ( sedefli metalik boya ) + 2300 tl (sunroof ) + 4000 tl ( full led far ) + 2000 tl ( 18 '' jant )

120 bin tl lik araca 103 bin tl etiket yazmışlar 100 bin tl ye alınır insanların gereksiz ön yargılarının ispatıdır araç piyasanın F/P araçlarından .
  • peugeot firmasını tr de hangi salak yönetiyor bilmiyorum ama böyle fiyatlandırma mı olur ? Liste fiyatı 120 bin tl olan araç 100 bin tl ye satılıyor gidip bakmayanın haberi bile olmaz . aynısı 308 için de geçerli 1.2 vti 48 bin tl ye satılıyor kullanıcıları bir kenara koyun daha bayilerin haberi yok .

peugeot ne kadar güzel araba getirirse getirsin tr yönetiminin bu berbat ötesi çalışmasıyla anca 301 satar .
  • dediğniz oranda indirim mi yapıyorlar ki.
  • 1 dk dayandım sonra mecburen kapattım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş kaputu kapatırken arkadan gelen uyarma ses tonuyla "bastırmayalım öyle kalsın" gibi bir cümleyi duyan ve benim gibi gıcık olan var mı acaba? Hayır bir de cıyak cıyak sesi var bastırırım da ellerim de yahu sanane. Showrooma getirilen arabayı eldivenle mi sevelim.
  • Peugeot-Fransızlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her eline cep telefonunu alan inceleme yapmasın artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamda bilgi sıfır a yakın öyle geçiyomuş aracı görmüşte bakmış hiç bilgi yok inceleme sıfır. Adam motordan anlama sıfır tüpümsü şey nedir arkadaş. Emisyonu düşürmek için konulan parçalardan bile haberi yok. Adam ABS beyninin ne olduğunu bilmiyo ama motoru inceliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

dediğniz oranda indirim mi yapıyorlar ki.

video da görünen o ciddi indirimler yapıldığı ki normaldir 301 dışın da doğru düzgün satışları yok .
  • Karanlıktan bir şey görebilseydik iyiydi...

Araç çok iyi fakat dizelde şu ETG'den vazgeçseler şahane olacak.

• Bu fiyatı bütün bayilermi veriyor,yoksa çok özel bir indirimmi ??...
  • Bazı butonların ne işe yaradığını bilmeyebilirsin eyvallah ama test edeceksen katalogdan bakıver bi zahmet,ekranı aç bi karanlıkta çekim yapıyosun

• Aracın iç ve dış tasarımı ofsayt.

İç mekan malzeme kalitesi oldukça zayıf ve sınıf standartları altında.

1.6 HDI motor bu kasaya çok zayıf kalıyor. Peugoet en azından Renault, Opel gibi 130PS üstüne çıkmalı.

Fiyatlar gereksiz pahalı.

Zaten sevilmeyen ve kalitesiz imajıyla ünlü Peugeot'nun nedense geriye neden bu kadar hızlı gittiğini gösteren bütün olumsuzlukları üzerinde barındırıyor Peugeot 508.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 508 için "iç mekan kalitesi oldukça zayıf ve sınıf standartları altında." gibi bir cümle kurabilen şahıs bence henüz bu araca bırakın binmeyi, kapısını açmamıştır ya da camdan eğilip içine bile bakmamıştır

Hele ki son cümlesi tam bir fail, aksine 508 son yıllarda o imajı tersine çevirebilecek başarılı modellerden birisi.

Forum iyice sallama ortamına döndü artık, 508'in iç mekanına kalitesiz diyen mi ararsın, daha bayiye gelmemiş aracın şanzımanına vites geçmiyor herkes şikayetçi diyen mi ararsın, her tür var.
  • showrooma gitmek serbest,
    Kamera serbest,
    yorum serbest,
    youtube ye video koymak serbest,

...

bu kadar bırakırsan adamı olacağı bu
  • Inque kullanıcısına yanıt
    Yahu carpilirsin carpilirsin! Gayet belli ki ellememissin hic 508'in ic mekanını. Bos yapma

Edit: senin yorumunu gordukten sonra asagidakileri okumayi bırakmıştım. Benden öncekiler gerekli cevabi vermisler zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 24 Ekim 2014; 10:10:03 >
  • alimdemir kullanıcısına yanıt
    Çok merak ettiğim için soruyorum..3800 cc V6 motoru olup da Grand Picasso dan performanssız olan araç neydi?
  • Bir Volvo S60 fiyatlarına bakıyorum bir 508 fiyatlarına bakıyorum. Niye insanlar Volvo dururken 508 alsın diyorum.

S60 D4 133.180 tl
    508 2,0 HDi Allure 144.500 tl.

D2 ve 1,6 HDİ arasında da çok fiyat farkı yok.

İlginç. Şahsen o rakamlara ben olsam Volvo tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Bir Volvo S60 fiyatlarına bakıyorum bir 508 fiyatlarına bakıyorum. Niye insanlar Volvo dururken 508 alsın diyorum.

S60 D4 133.180 tl
    508 2,0 HDi Allure 144.500 tl.

D2 ve 1,6 HDİ arasında da çok fiyat farkı yok.

İlginç. Şahsen o rakamlara ben olsam Volvo tercih ederdim.

Adamların son model araçları güzel ama satmak istemiyorlar.

Liste fiyatları saçma sapan, rekabetten uzak, uçuk fiyatlandırmalar mevcut. Bayilerdeki garibanlar da gittiğinizde satabilmek için araç başında liste fiyatlarından deli indirimler yapıyorlar ama bilen yok eden yok (bana dizel Allure 308 satabilmek için etiket fiyatından bir anda 8000 TL düştüler mesela, öyle sıkı bir pazarlık ortamı da yokken üstelik, gezinirken öylesine yeşillik olsun diye sormuştum).

Liste fiyatına bakanlar zaten o rakamları görünce kafadan eliyor, bayiye gitme ihtiyacı duymuyor, bu durumda bayide yapılacak indirimin de bir anlamı kalmıyor, kısır bir döngü içindeler

Bayide arabanın başında fiyat düşüreceklerine liste fiyatlarını düşürsünler ki insanlar ilgi gösterip bayilere gelsin önce. Makul fiyatlandırma ile satmayacak araçlar değiller, ki geçmişte Peugeot&Citroen'in olayı da buydu. Makul fiyata donanımlı, albenili araba, eskiden fiyat/performans dengesi vardı en azından, onu da bozdular.

PSA Türkiye ekibi pazarlama özürlü resmen, Doğuş'tan biraz eleman alsınlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.