Şimdi Ara

Yeni Patch Hakkındaki Görüşlerimiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

Orijinalden alıntı: aiolos

Bir Enhancement Shaman Oyuncusu Olarak Class'ıma Gelen Değişikliklerden Genel Olarak Memnun Kalmadım. PVP Bazında Defansif Olarak Pozitif, Ofansif Olarak Negatif Bir Değişim Geçirmiş Enh. Shaman. Gerçi Daha 3 Bg Yapabildim Ama Şimdilik Gördüklerim Bunlar.

Physical Ataklar Zayıflamış, Spell'ler Birazcık Güçlenmiş Gibi Geldi. Windfury Proc'ları 1.5k, Taş Çatlasa 2k Vuruyor. Gear'sız Birine Yeri Geldiğinde 50-60k Vuran, Gear'lı Birine İse 20k Civarı Vuran Lava Lash Şu An Ortalama 10-15k Vuruyor. En Fazla 20k Gördüm. En Düşükse 6k Critlediğini Gördümki Şok Oldum.

Defansif Olarak Ancestal Guidance + Kurtlar + Shamanistic Rage Açıldığında İmmortal Gibi Bir Şey Olunuyor. Tabi Stunlock Yemiyorsanız. Ayrıca Yeni Gelen Ve Spell Duplicate Yapan Echo Of Elements Talentini Seçmişseniz, Bazen 50k Critleyebilen Healing Surge, Aynı Anda 2 Kere Critlenerek İnstant 100k Heal Verebiliyor ki Çok Imba Bi Durum.

Stun'ımız Olan Capasitor Totemse Tam Bir Saçmalık Bence. Yere Koyacaksın 5 Saniye Bekleyeceksin Bu Süre İçinde Adamı Totemin Range'inde Tutmaya Çalışacaksın Totem Patlayacak Stun Atacak. Yok Ebesinin..

Ayrıca Totem Sistemindeki Değişim + Yeni Skill'ler Sayesinde Skill Barlarım İyice Doldu. Neye Basacağımı Şaşırdığım Oluyor Zaman Zaman.

2 Gün Öncesine Kadar Bg'lerde Damage + Kill'de İlk 3ten Aşağı İnmezken Şu An İlk 5e Zor Giriyorum. Belki de Değişikliklere Henüz Alışamadığım İçindir Ama Pekte Öyle Değil Gibi. Neyse, Biraz Daha Oynayıp Göreceğiz Artık.

Guild Wars 2 Yolu mu Göründü Ne?

gw 2 den uzak dur hocam. world pvp yok oyunda. pvp için bizim bg olarak tabir edebileceğimiz alanlara giriyoruz bu kısımlarda da herkes eşit. itemler ve skiller aynı. alışkın olmadığım için bana çok garip geldi bu durum . belki ileride değiştirilebilir ama emin değilim. eğer istersen gw2 accountumu gold karşılığı satabilirim. ama dediğim gibi olmamış bence. ön sipariş verip ilk günden girdiğim halde ben beğenmedim nedense. şu an hala wowdayım.

wowda world pvp varda her dakka world pvp yapıyoruz sanki :)

Scaling lvl90 a göre olduğu için patchi kurdum ve biraz inceledim 2 bg yaptıktan sonra bu lvlde artık pvp yapılmayacağına karar verdim ve gw2 aldım.
    MoP çıkana kadar GW2 oynayacağım. Sonuça bir kere para verip istediğin kadar oynayabiliyorsun.

GW2 yi tam çözemedim ama combat sistemi harika. Bir thief açtım sanki assasin creed-skyrim-dragon age karışımı bol aksiyonlu bir oyun oynuyorum gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 31 Ağustos 2012; 2:49:05 >

• Talent sistemi DPS PVE ciler için yapmamışlar offff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 31 Ağustos 2012; 2:48:38 >

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aiolos

Bir Enhancement Shaman Oyuncusu Olarak Class'ıma Gelen Değişikliklerden Genel Olarak Memnun Kalmadım. PVP Bazında Defansif Olarak Pozitif, Ofansif Olarak Negatif Bir Değişim Geçirmiş Enh. Shaman. Gerçi Daha 3 Bg Yapabildim Ama Şimdilik Gördüklerim Bunlar.

Physical Ataklar Zayıflamış, Spell'ler Birazcık Güçlenmiş Gibi Geldi. Windfury Proc'ları 1.5k, Taş Çatlasa 2k Vuruyor. Gear'sız Birine Yeri Geldiğinde 50-60k Vuran, Gear'lı Birine İse 20k Civarı Vuran Lava Lash Şu An Ortalama 10-15k Vuruyor. En Fazla 20k Gördüm. En Düşükse 6k Critlediğini Gördümki Şok Oldum.

Defansif Olarak Ancestal Guidance + Kurtlar + Shamanistic Rage Açıldığında İmmortal Gibi Bir Şey Olunuyor. Tabi Stunlock Yemiyorsanız. Ayrıca Yeni Gelen Ve Spell Duplicate Yapan Echo Of Elements Talentini Seçmişseniz, Bazen 50k Critleyebilen Healing Surge, Aynı Anda 2 Kere Critlenerek İnstant 100k Heal Verebiliyor ki Çok Imba Bi Durum.

Stun'ımız Olan Capasitor Totemse Tam Bir Saçmalık Bence. Yere Koyacaksın 5 Saniye Bekleyeceksin Bu Süre İçinde Adamı Totemin Range'inde Tutmaya Çalışacaksın Totem Patlayacak Stun Atacak. Yok Ebesinin..

Ayrıca Totem Sistemindeki Değişim + Yeni Skill'ler Sayesinde Skill Barlarım İyice Doldu. Neye Basacağımı Şaşırdığım Oluyor Zaman Zaman.

2 Gün Öncesine Kadar Bg'lerde Damage + Kill'de İlk 3ten Aşağı İnmezken Şu An İlk 5e Zor Giriyorum. Belki de Değişikliklere Henüz Alışamadığım İçindir Ama Pekte Öyle Değil Gibi. Neyse, Biraz Daha Oynayıp Göreceğiz Artık.

Guild Wars 2 Yolu mu Göründü Ne?

gw 2 den uzak dur hocam. world pvp yok oyunda. pvp için bizim bg olarak tabir edebileceğimiz alanlara giriyoruz bu kısımlarda da herkes eşit. itemler ve skiller aynı. alışkın olmadığım için bana çok garip geldi bu durum . belki ileride değiştirilebilir ama emin değilim. eğer istersen gw2 accountumu gold karşılığı satabilirim. ama dediğim gibi olmamış bence. ön sipariş verip ilk günden girdiğim halde ben beğenmedim nedense. şu an hala wowdayım.

wowda world pvp varda her dakka world pvp yapıyoruz sanki :)

Scaling lvl90 a göre olduğu için patchi kurdum ve biraz inceledim 2 bg yaptıktan sonra bu lvlde artık pvp yapılmayacağına karar verdim ve gw2 aldım.
    MoP çıkana kadar GW2 oynayacağım. Sonuça bir kere para verip istediğin kadar oynayabiliyorsun.

GW2 yi tam çözemedim ama combat sistemi harika. Bir thief açtım sanki assasin creed-skyrim-dragon age karışımı bol aksiyonlu bir oyun oynuyorum gibi :D

gw2 oynuyorum. iyi de çok buglu şu aralar. neyse arenanet çalışıyor ama exploit yapan 3000 kişiye süresiz ban atmış adamlar. bot kullananlara da 72hr, bir daha yaparlarsa sınırsız.

wow'u 3-4 senedir oynuyorum da gerçekten sıktı sanırım artık. cataclysm beni iyice oyundan soğuttu. mop betaya girdim ona bile bi kaç saat dayanamadım içim sıkıldı. gw2 resmen deva gibi geldi bana 3 gündür durmadan oynuyorum. pvp oyunu demeyin oyun tam pvecilere göre de olmuş. haritalarda dolaşarak bi şeyler keşfederek saatler harcıyorsunuz. hele bugün bir tane mapi alıcam diye 30dk uğraştım. (assassin's creeddeki tepeden bakma olayı gibi). ayrıca çok dinamik bir yapıya sahip. oyunun en ücra köşesinde bir tane event çıkıyor ilk bi kaç dakika yanlızsınız ama yavaş yavaş millet toplanıyor ve event tamamlanıyor. wowdaki yanlızlık hissi hiç yok oyunda. bir deneyin derim ben gw'u.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

demon warlock' a yavaş yavaş alıştım ama shaman'a alışamadım.
    4'lü totem basma özelliği gitmiş,eskisi gibi her totem için ayrı bir yer açmak,teker teker totem basmak iş değil,shaman oynamam ben.
    Warlock ise bir o form bir bu form dön babam dön.Rotation yapmaya çalışıyorum netden de baktım ama bir türlü tat vermedi.
    Ben alışamadım.

aff oyna daha ii demondan

Orijinalden alıntı: SirEzioAuditore

quote:

4'lü totem basma özelliği gitmiş,eskisi gibi her totem için ayrı bir yer açmak,teker teker totem basmak iş değil,shaman oynamam ben.
    Warlock ise bir o form bir bu form dön babam dön.Rotation yapmaya çalışıyorum netden de baktım ama bir türlü tat vermedi.
    Ben alışamadım.

Affliction eskisine gore daha basit ve zevkli olmus. Ama dps olarak demonology ile yarisabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Antidøtè
    Melantho
  • Birçok karakterimle yeni talent sistemini denedim, görüşlerimi kısaca açıklayayım.

85 Mutilate Rogue(PVE): AOE ve overall damage güçlendirilmiş. Oynanması daha eğlenceli bir hale gelmiş.
    85 Holy Paladin(PVE): AOE heal bir nebze artmışi heal güçlendirilmiş, oynaması daha eğlenceli ve zor hale gelmiş.
    85 Protection Paladin(PVE): Tanklık açısından nerf, supportluk açısından improve yemiş. Self-Healing güçlenmiş, oynaması eğlenceli ve zor hale gelmiş.
    85 Restoration Druid(PVE): Çok fazla bir değişiklik sezemedim ama healingi güçlenmiş.
    84 Restoration Shaman(PVE): Healingi aşırı bir şekilde güçlendirilmiş. Totemler kısa zamanlı yarar sağlamaya odaklanmış.

Uzun zamandır oyundan tekrar zevk almaya başladığımı söyleyebilirim.

Orijinalden alıntı: SirEzioAuditore

quote:

Ben alışamadım.

alışamazsan diğer talentlara bakacağım tabiki de, demonology daha özellikli gibi geliyor,meta form falan var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: girit1980

Arkadaşlar, neredeyse hiçbir healer arkadaş yeni talent düzenlemelerinden bahsetmemiş, özellikle resto shaman'ların izlenimlerini merak ediyorum. Oynayan arkadaşlara duyurulur

ben şamanı bırakıyorum. totem barsız şaman olmaz. net.
  • Resto druid iyi olmuş aslında. Ama insan bazen hangisini kullansam diye ikilemde kalabiliyor. Benim çoğu zaman Cenarion Ward'un olduğunu bile unutup atmadığım oluyor. Mantarlar için heale pek katkısı olmayacak, burst healde belki faydaları olur dendi ama dün morchokta 4. sıradaydı mantar healim. Belki ben çok kullanıyorum ondan da olabilir. Ama Cenarion Ward da iyi heal atıyor diyorlar biraz da ona odaklanacam.
  • Disc pride bi değişiklik yok aslanlar gibi işinin başında.. Tek kötü tarafı attonement talentten çıkarılmış Dps yapmaktan heale dönemiyom.. Sırf bu yüzden almazdım attonementı :D Klasik healerım ben pvede dpsle işim olmaz.. Ama duelde de onlar sayesinde ağlatıo tabi :) Instant holyfire süper oluyor..

Shadowa gelince pvpde en son dalacağınız kişiler shadow olsun.. Boşuna kesmekle uğraşmayın kesilmiyolar :) Bence görmezden gelin onları.. (tabi ki resi set olanlardan bahsediom) ben shadow oynadığımda %82 dmg reduction oluyor. Bunun shieldı var , dispersionı var , silence ı var , horroru var , rootu var... Var oğlu var olmuş. Artık shadow formda renew ve prayer of mendingde atabilio.. Hatta onları geçtim flash heal 35k minimum heal atıo.. Tabi ki bunlar 90a göre ayarlanmış.. 90 olunca dmgleri sabit kalacaktır prinin ama hpler 3 kat yükseleceğinden apışıp kalır :) Cata gelirken öyle olmuştu çünkü.. O daha feciydi hpler 5 kat fırlamıştı :D

• elimde
    83 hunter
    80 mage
    80 pri

var . Hangisini kasayım bu duruma göre? =) yardımcı olun Mali bey
  • Valla arkadaş onu bunu bilmem ama Shamanda totem olayı çok kötü olmuş.
    Duruma göre hem teker teker basman gerekiyor. Hemde süreleri çok kısa olmuş.
    Totem bar yok.
    Bazen karıstırıyorum totemleri neyi nerede basacaktım falan.
    Alışana kadar baya bi uğraşıcaz gibi.
    Neyse ki sonradan bi addon buldumda totem bar için biraz olsun toparlar gibi oldum durumu :)
    İsteyenlere link atabilirim denemek istenilirse.

Orijinalden alıntı: XaMpS

Valla arkadaş onu bunu bilmem ama Shamanda totem olayı çok kötü olmuş.
    Totem bar yok.
    Neyse ki sonradan bi addon buldumda totem bar için biraz olsun toparlar gibi oldum durumu :)

link alabilirsem sevinirim hocam

Orijinalden alıntı: TwinExist
    World pvp yok dediğin kısıma takıldım hocam biraz . Oyun WvW üzerine kurulu gibi bi şey okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla . Bi kaç map inceledim çok güzel mapler savaşların konusu yapılışı filan çok hoşuma gitti . Bilmiyorum valla hunter,pala,rog var hiç birine bende ısınamadım arkadaşın dediği gibi .Bi anda oyundan soğudum Gw2 çok daha cazip gelmeye başladı .

Var world pvp GW2'de, olmaz mı? Ama Wow'dan alıştığımız şekilde değil. Oyunun en büyük olaylarından birisi WvW zaten. GW2 üçe bölünmüş bir oyun gibi, normal pve, BG ve WorldVsWorld PvP.. Normal Pve alanında pvp yok. World pvp istiyorsanız onun haritasına geçiş yapıyorsunuz. Ancak bu haritayı küçük bir BG haritası gibi düşünmeyin, PvE haritaları kadar büyük, içinde questleri olan bir alan burası. WoW2daki o meşhur haritanın.. unuttum yahu ismini, karlı bölge, faction liderlerini öldürünce kazandığınız, onun dışında kaynak hakimiueyi kurarak da kazanabildiğiniz map var ya.. Hah onun en az otuz katı büyüklükte bir alanı düşünün, içinde kaynak kpntrolü var, normal questler var, world pvp var, var oğlu var.. Hatta kazanırsanız (haritanın hakimiyetini elinizde tuttuğunuz sürece) pve için gelen bonuslar da var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necropsie -- 31 Ağustos 2012; 18:31:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XaMpS

Valla arkadaş onu bunu bilmem ama Shamanda totem olayı çok kötü olmuş.
    Totem bar yok.

link alabilirsem sevinirim hocam

Buyur hocam belki fark yaratır.

http://www.curse.com/addons/wow/totemtimers

• Druid e baktım. Epey değişiklik var. Büyüler azalmış. Blance oynuyorum.

-Cat veya Bear forma girip ne güzel takılıyordum şimdi epey kısıtlamışlar.
    -Büyüler azalmış. Moonfire ve Sunfire yi ayırmışlar.
    -Relic gitmiş sanırım genel birşey
    -Canım artmış %30 civarı sanırım.
    -Lvl20 de moonkin e geçiyorsun artık
    -Yeni travel modu çok hoşuma gitti. Geyik formu Çok hoş olmuş.
    -Talent ler düzelmiş çok şükür. Bıkmıştım kombinasyondan. Resmen 6 bilinmeyenli denklem çözüyorduk.
    -Statlar iyileştirilmiş.

Şimdilik iyi gibi. Bakalım. Denicez.

• Bugün biraz daha oynadım Farkettiklerim.

-Millet aşırı cimri kimse gold vermiyor. Arkadaş Privatta ben 1000 er 1000 er dagıtıyordum isteyene. yok böyle birşey.

-Trainerden büyü satın alma bitmiş ohbeee. Level atlayınca speeli otomatik alıyorsun.

-Warlock la Warrior a ne olmuş öyle bu ne buff kardeşim. Warlock 5 kişinin aynı anda canını emiyor. Yuhh yaniii Ohaa Ben bir büyü atana kadar (blance druid) Makineli tüfek gibi 3 tane shadow bold atıyor. Yeminle ben böyle birşey görmedim. Neredeyse druid i bırakım warlock kasasım geldi. Ohaa

-1 aylık denemeyi oynuyorum. Deathknight açamadım. Cata key girdiğim halde.

-Mekanlarda ufak defek düzelmeler var.

-Ya justice point kalktımı bilen varmı?? Heirloom ları Honor ile alınabiliyor.

-Hızlı ride yok mu? bıktım kuşla 2 saat yok gitmekten??

-Skinning ve Herbalism zorlaşmış. Geyik koyun tavşan fare sincap vs nin derisini yüzemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

Bugün biraz daha oynadım Farkettiklerim.

-Ya justice point kalktımı bilen varmı?? Heirloom ları Honor ile alınabiliyor.

-Hızlı ride yok mu? bıktım kuşla 2 saat yok gitmekten??

JP geliyor hala ama artık 60dan sonra değil. Dungeonlarda 70den sonra 23, 80den sonra 70 şeklinde devam ediyor. Biraz daha zorlaşmış. Hızlı ride dediğiniz flying trainerdan Artian ve Mastery trainingi satın almanız lazım. Ondan sonra ben eskiden havada yürüyormuşum dersin. Fakat 2si toplam 9-10k gold istiyor haberin olsun. Patch ile biraz zamda gelmiş.

Ekleme: Heirloomların honor ile alınanları pvpye özel battleground ve duel için. Res. ve hit ağırlıklı. Ama heirloomların asıl amacını kullanmak istiyorsan yani %10 exp getirdiği için PVE olanlar gene JP ile alınabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 2 Eylül 2012; 18:35:44 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.