Şimdi Ara

Yeni Patch Hakkındaki Görüşlerimiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TwinExist

quote:

Orijinalden alıntı: aiolos

7 Tane 85im Var, Hepsine Girip Denedim Ama Iı Iııh. Bi Tanesine Bile mi Isınamaz Bi İnsan. 3 Spec İçin Kullanılan Ortak Talent Sistemi Olsun, Skiller'deki Değişiklikler Ve Yeni Skill'ler Olsun, Isınamadım Gitti. Ice Barrier'le Gezen Fire Mage'ler, Yukardaki Arkadaşın Dediği Gibi Resmen Vanish Atan Boomkinler, Ust Uste Atılan Hand Of Freedom'lar + Judgement'larla Gelen Speed Bonuslarla Yakalanamayan Holy Palalar Ve Niceleri... Ha Bu Charlar Bende de Var Ve Bende Yaptım Ama Alışamadım, Isınamadım. Herkes Bi Garip Geldi.

Class'ına Nerf Geldi O Yüzden Bok Atıyor Diye Düşünenler Olabilir, Şu An Öküz Olan Class'lara da Sahibim. Yukarda Dediğim Gibi, 7 Tane 85 Lvl Char Var.

Ayrıca Seçilebilecek Epi Topu 6 Talentle Ne Kadar Farklı Varyasyonlar Görebiliriz ki? Birbirinin Aynı Buildlerle Oynayan Bir Sürü Adam Görürüz Ancak. Bu Oyunu Sunduğu Çeşitlilik İçin Sevmedikmi Çoğumuz?

1.7 Patch'inden Beri Nerdeyse Aralıksız Wow Oynarım, Herkes Gibi Benimde Ara Ara Biraz Soğumuşluğum Oldu Ama Oyunu Bırakmadım, Oyun Şöyle Kötü Böyle Kötü de Demedim. Hoşuma Gitmeyen Değişiklikler Olduğunda Kendimi Adapte Ettim, Alıştım Ve Sevmeye Devam Ettim. Yalnız Bugün İlk Defa Bu Oyundan İğrendim. Hatta Oyunun Başlarında Ne Kadar Büyük Bir Hayranlıkla Bağlanmışsam, Aynı Büyüklükte İğrendim. Ve Muhtemelen Mop'u da Satın Almayıp Wow Macerama Burda Son Vereceğim.

Ha Tabi Beğenenler Olmuştur, Oyun Böyle Daha Güzel Olmuş Diyenler Olmuştur Saygı Duyarım, Çünkü Tamamen Zevk Meselesidir.

quote:

Orijinalden alıntı: faaty
    şamanın totem olayı çok kötü olmuş. hepsini bir anda koyamıyormuyuz? ben totem ekranında hepsine kısayol atamıştım, şimdi o da yok. hepsini action bara koyarsak yer yetmez, kafa kalmaz :S

Bende Yer Kalmadı Zaten :) Skill Barımın Son Durumu Aşağıda :)

http://i45.tinypic.com/2dk009h.jpg

Zaten Extradan 9 Tane Keybinding'im Var, Daha da Keybind'a İhtiyacım Oldu Artık, Çünkü Bazı Önemli Skill'lere Mouse İle Tıklamak Zorunda Kalıyorum. Hangi Tuşlara Atayacam Onu da Bilmiyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy
    gw 2 den uzak dur hocam. world pvp yok oyunda. pvp için bizim bg olarak tabir edebileceğimiz alanlara giriyoruz bu kısımlarda da herkes eşit. itemler ve skiller aynı. alışkın olmadığım için bana çok garip geldi bu durum . belki ileride değiştirilebilir ama emin değilim. eğer istersen gw2 accountumu gold karşılığı satabilirim. ama dediğim gibi olmamış bence. ön sipariş verip ilk günden girdiğim halde ben beğenmedim nedense. şu an hala wowdayım.

Hmm Gw2 İçin Epey Olumlu Yorumda Var Ama Bilemedim Şimdi :) Neyse, Şu Anda Yok Ama İleride Trial Fln Açarlarsa Bi Denerim Duruma Göre Oyunu Alırım Ya da Almam :)

Ha Goldum Olsa Her Türlü Alırdım Senin Accountu Ama Ne Yazıkki. Pve'den Nefret Eden Biri Olarak Pvp'den Başka Bi Şey Yapmıyorum Oyunda, Doğal Olarak Gold Kasmıyorum. Nitekim İhtiyacımda Olmuyor :) Lw Ve Bs Dışında Tüm Mesleklere Sahip Olduğum İçin Para Harcadığım Tek Şey Lw'nin Leg Enchantı Ve Bs'nin Belt Soket Zımbırtısı :)

Valla bende GW2 için baya olumlu yorum okudum .
    World pvp yok dediğin kısıma takıldım hocam biraz . Oyun WvW üzerine kurulu gibi bi şey okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla . Bi kaç map inceledim çok güzel mapler savaşların konusu yapılışı filan çok hoşuma gitti . Bilmiyorum valla hunter,pala,rog var hiç birine bende ısınamadım arkadaşın dediği gibi .Bi anda oyundan soğudum Gw2 çok daha cazip gelmeye başladı .

dediğim gibi daha aktif olmamış da olabilir ama duel sistemi yok. yani bir arkadaşınızla hiç bir zaman vs atamıyorsunuz. doğru pvp maplerinde çok güzel senaryolar var farklı ama herkes eşit gear ve skill olarak. sadece class farklılığı var. ben bir wow playeri olarak garipsedim bu durumu çünkü alışmışım bgde resi yokken stundan çıkamıyıp ölmeye , bunu hırs yapıp gidip gear kasıp aynı durumu başkasına yapmaya. biraz tercih meselesi gibi sanırım.

• Raid Finderdaki roll sistemini çözen var mı?
    What are we if not slaves to this torment?
    iPhone 5S Silver 32GB
    PSN : KochakTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Paladin heal almış başını gitmiş. Warrior'ün damageleri yukarıda yazdığım gibi düşük. Roguelerin perti çıkarılmış. Patch caster sınıfına gelmiş gibi duruyor.

Rogue PVP'de yalan olmuş yalan. Çok üzüldüm ama galiba evis skillinin damagesi 2 kat artmış.
  • Damage/Heal Dengesizliği Level Scaling'den Kaynaklanıyordur Ve Lvl 90'da Düzelecektir Muhtemelen. Gelen Değişiklikleri Benimseyebilmişseniz Tek Yapmanız Gereken Mop Çıkıncaya Kadar Oyunu Ciddiye Almayıp Sadece Takılmak. Ama Benim Gibi Benimseyememişseniz Yapacak Pek Bi Şey Yok :) Benim Gibi Mop'la Birlikte Oyunu Bırakmayı Düşünen Var mı Acaba Onu Merak Ediyorum? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aiolos -- 30 Ağustos 2012; 20:28:14 >
  • Şuanki dengelerin hiç bi önemi yok önceki patchleri hatırlayın. Sadece 25 gün böyle takılacaksınız. Yok yalan oldu yazık oldu fln demeyin daha oyun çıkmadı staları o zamanki statlara göre hesaplıyorlar.

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Şuanki dengelerin hiç bi önemi yok önceki patchleri hatırlayın. Sadece 25 gün böyle takılacaksınız. Yok yalan oldu yazık oldu fln demeyin daha oyun çıkmadı staları o zamanki statlara göre hesaplıyorlar.

25 gün değilde 1 hafta önce getirsinler o zaman biz bu şekilde ki bir saçmalığa bir aylık ücret vermek zorundamıyız. ? Yada adam gibi dengeli getirsinler. Savunulcak bir yanı yok bunun nacizane görüşüm budur. İyi forumlar
    Roll sistemi olmamış bence kim greed veya kim need attı anlayamıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

7 gün beleş veriyolarmi hemen denim

cataya kadar var ise 25eylülde 10 gün deneme alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

7 gün beleş veriyolarmi hemen denim

cataya kadar var ise 25eylülde 10 gün deneme alabilirsiniz.

ben bu patchi kastetmiştim çünkü mop çıkınca alıcam büyük ihtimal :)
  • Hiç bişey anlamadım oyundan. Addonları güncellemek istiyorum ama güncelleyemiyorum. Addon klasöründen bütün eski versiyon addonlarını sildim yenilerini yükledim addonlarda hala out of date diyordu. Addon klasörünü toptan silip girdim oyuna hala aynı addonlar ve hepsi out of date. Repair yaptım cacheyi sildim hiç bi halt olmadı. En azından skada olmadan çok sıkılıyorum oyunda
    Ben alışamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Architect.

Hiç bişey anlamadım oyundan. Addonları güncellemek istiyorum ama güncelleyemiyorum. Addon klasöründen bütün eski versiyon addonlarını sildim yenilerini yükledim addonlarda hala out of date diyordu. Addon klasörünü toptan silip girdim oyuna hala aynı addonlar ve hepsi out of date. Repair yaptım cacheyi sildim hiç bi halt olmadı. En azından skada olmadan çok sıkılıyorum oyunda

Hocam ben direk attım hiç eskileri silmeden yeni versionları sıkıntısız çalıştı?
  • Druid ile oynamanızı şiddtle tavsiye ederim. DPS Feral ve Guardian inanılmaz derecede güzel olmuş. FB skilli inanılmaz geçiriyor düşmanlara. Savage Roar ciddi derecede bufflanmış. Eskiden Auto Attack arttırıyordu şimdi %30 Damage arttırıyor ve 42 saniye Duration var.
    Guardian ın ise absord damage özelliği gitmiş ama onun yerini aratmayacak Dodge Change arttıran skill var.
    Ayrıca Instant Healing Touch özelliği var sadece 1m CD si var. Ek olarak yine 5 CP harcayarak instant heal yapabilirsiniz.
    Instant Heal yaptığınızda Form iptal olmuyor.
    Sadece heal olarak konuşuyorum ama düşmanı bunalıma sokacak bütün skilleri kullanabilirsiniz tabi.
    %50 Damage Reduction yine var

Pek konuşulmuyor ama Druid'ler sessiz ve derinden geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

quote:

Orijinalden alıntı: Architect.

Hiç bişey anlamadım oyundan. Addonları güncellemek istiyorum ama güncelleyemiyorum. Addon klasöründen bütün eski versiyon addonlarını sildim yenilerini yükledim addonlarda hala out of date diyordu. Addon klasörünü toptan silip girdim oyuna hala aynı addonlar ve hepsi out of date. Repair yaptım cacheyi sildim hiç bi halt olmadı. En azından skada olmadan çok sıkılıyorum oyunda

Hocam ben direk attım hiç eskileri silmeden yeni versionları sıkıntısız çalıştı?

Çalışır tabi sıkıntı zaten benim pc ile alakalı sanırım. Şuan laptopa kuruyoyırum pc den de silip tekrar kurmam gerekecek sanırım. Ayrıca addon klasörü yok pc de şu anda ama oyuna girince bi sürü addon yüklü görünüyor . İlginç tarafı ise hepsi çalışıyor(bozuk olarak tabi )

• Blizz talent sayisini azaltmakla bence hata yapti.hem class farkliliklari yokoldu<arcane mage living bomb+ice barrier omg> hemde oyuncularin birbirinin ayni olmasi sorunu cikti.herkes temel biriki buildi kullanacak, ayni sorun bende diablo 3tede vardi.cogu karakter sonunda genelde ayni skillerle oynuyodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tam tersini düşünüyorum. Eskiden vardı o tam tersi .. Mesela arms warriorda. Hemen hemen herkes aynı buildi kullanıyordu. Zaten 31 talent vermek zorundaydın. Artan talentte 1 yada 2 aktif skill alabiliyordun diğer pointlerde pasife gidiyordu. Ama şuan her class birbirinden 6 farklı skille sahip olacak ve hepside önemli. Mesela warriorda dragon kullananda var. Devistate kullananda Bladestorm kullananda. Sadece 1 talent çubugunda var ve hepsi ayrı taktikler gerektiriyor. Bu talent konusunda bence yanlış düşünüyorsunuz.

Orijinalden alıntı: Selkêt

Raid Finderdaki roll sistemini çözen var mı?

Sistem aynı, sadece fazla ayrıntıları kaldırmışlar ortadan.Bunun üzerine itemi kazanınca da biraz süsleme yapmışlar.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Ben tam tersini düşünüyorum. Eskiden vardı o tam tersi .. Mesela arms warriorda. Hemen hemen herkes aynı buildi kullanıyordu. Zaten 31 talent vermek zorundaydın. Artan talentte 1 yada 2 aktif skill alabiliyordun diğer pointlerde pasife gidiyordu. Ama şuan her class birbirinden 6 farklı skille sahip olacak ve hepside önemli. Mesela warriorda dragon kullananda var. Devistate kullananda Bladestorm kullananda. Sadece 1 talent çubugunda var ve hepsi ayrı taktikler gerektiriyor. Bu talent konusunda bence yanlış düşünüyorsunuz.

Aynen katılıyorum , kesinlikle farklı olucak aynı classlar birbirinden . Sen konuyu iyi özetlemişsin aslında ama bir iki şey bende ekliyeyim. Mesala warrior'ü baz alarak konuşayım. 3v3 yaparken arena partnerlerim stun almamı isteyebilicekler combomuz ona uygun olduğu için veya nuke team yapıyoruzdur bu sefer dragon roar kullanmamı isterler. Bu olaylar her class için geçerli herkez kendi tarzına göre belirlicek bundan sonra. Dün geceden beri bg yapıyorum. Devistate kullanan warrior de gördüm bladestorm kullananda Dragon roar kullananda. Oyun tarzına göre değişiyor artık olaylar. Blizze nasıl kızıyorsam bu yönünüde kutluyorum. Talent ve glyp sistemini eksiksiz oturtmuş gibi duruyor. Önemli skilller arasında çelişkide kalmak önemliydi yerine getirdi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.