Şimdi Ara

Yeni Patch Hakkındaki Görüşlerimiz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Affli gayet güzel pvp olsun pve olsun fakat hala daha meleelere karşı olan ezikliği sürüyor. (Biraz daha azaltılmış şekilde)

Demo çok fena bir burst class haline dönüşmüş, kolayca tek targetta 40klara çıkılıyor. (item da önemli tabi)

Destro'yu daha deneyemedim pek o yüzden fazla bir yorum yapamayacağım hatta hiç yapmayayım da yanlış bilgilendirme olmasın

Genel olarak survival yeteneği arttırılmış bir lock görüyoruz ayrıca heal ve absorb spelleri de gayet kullanışlı.

Healthstone'un 3 charge'ı olması da gayet güzel olmuş ve instant fearımız (eski adıyla death coil yenisini bilmiyorum) 45 sn olması da iyi olmuş.

Pvpde yine affli lockun hakimiyeti sürer diyebilirim arena bazında konuşursak. Fakat diğer 2 specin de tercih edilebilirliği eskisine göre daha yüksek.

Açıkçası pve oyuncusuyum ve pvp hakkında daha fazla yorumda bulunamam. Benden mopa yönelik düşüncemi isterseniz pve olarak, warlock eskisi gibi terör estirecek diyorum açıkçası.

• Pri uçmuş gitmiş ölümsüz olmuş adeta ona bi el atarlar kesin.Mage de güzel değişiklikler var ama pvp olarak bakarsak kimseye pvp yapıcaksan mage kas demem açıkcası önünde çok fazla adam var.Afflic warlock fena dps yapıyor instant fear filan fena :D
  • Yenilikler oyunu biraz daha takım oyununa çevirmeye yönelik olmuş ki güzel olmuş. Değişik build imkanları sunduğundan oyuncular kendi sistemini oturtana kadar epey bir değişime gidecektir. İnsanların arka planı hariç değiştirilmiş bütün arayüzler hoşuma gitti. Karakterler arasında ortak mount kullanımı, achievementlar filan oldukça mantıklı ve oyunun kendini tekrara bağlamamasını sağlayacak güzel bir değişiklik olmuş. Cross-realm arealara gitme fırsatım olmadı daha ama oyuna canlılık getirecek bir başka yenilik diyebiliriz. Şahsen warrior oynuyorum yeni pakete baktığım kısacık süre içerisinde arms'ın oyun yapısının epey değiştiğini gözlemledim. Build oturtma çabası ve denemeler zevkli olacaktır. Şu anda tek şikayetim beastmaster hunterlar fazla güçlü olmuş gibi. Deneme olarak pvp attığım hunter çabucak eritti beni(4700 civarı rese rağmen). Roguelarda shadowstepin geldiği levelı öne çekmeleri iyi olmuş. Twink karakterler early-level bglerin bütün zevkini kaçırıyordu çünkü. Bunların dışında skilllerde epey bir oynama var tabi iyice bir incelemek lazım. Pandaria çıkış tarihinden birkaç hafta evvel iki dungeon aktif duruma gelecekmiş umarım bunca karakter değişikliklerine paralel olarak eğlenceli mekanikler ve hardcore oyuncuları tatmin edecek düzeyde dungeonlar olurlar. Sonuç: beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekobi -- 30 Ağustos 2012; 2:55:04 >

• Boomkinler inanılmaz olmuş hele PvP'de,izlerken ağzım açık kalıyor
  • Bir Enhancement Shaman Oyuncusu Olarak Class'ıma Gelen Değişikliklerden Genel Olarak Memnun Kalmadım. PVP Bazında Defansif Olarak Pozitif, Ofansif Olarak Negatif Bir Değişim Geçirmiş Enh. Shaman. Gerçi Daha 3 Bg Yapabildim Ama Şimdilik Gördüklerim Bunlar.

Physical Ataklar Zayıflamış, Spell'ler Birazcık Güçlenmiş Gibi Geldi. Windfury Proc'ları 1.5k, Taş Çatlasa 2k Vuruyor. Gear'sız Birine Yeri Geldiğinde 50-60k Vuran, Gear'lı Birine İse 20k Civarı Vuran Lava Lash Şu An Ortalama 10-15k Vuruyor. En Fazla 20k Gördüm. En Düşükse 6k Critlediğini Gördümki Şok Oldum.

Defansif Olarak Ancestal Guidance + Kurtlar + Shamanistic Rage Açıldığında İmmortal Gibi Bir Şey Olunuyor. Tabi Stunlock Yemiyorsanız. Ayrıca Yeni Gelen Ve Spell Duplicate Yapan Echo Of Elements Talentini Seçmişseniz, Bazen 50k Critleyebilen Healing Surge, Aynı Anda 2 Kere Critlenerek İnstant 100k Heal Verebiliyor ki Çok Imba Bi Durum.

Stun'ımız Olan Capasitor Totemse Tam Bir Saçmalık Bence. Yere Koyacaksın 5 Saniye Bekleyeceksin Bu Süre İçinde Adamı Totemin Range'inde Tutmaya Çalışacaksın Totem Patlayacak Stun Atacak. Yok Ebesinin..

Ayrıca Totem Sistemindeki Değişim + Yeni Skill'ler Sayesinde Skill Barlarım İyice Doldu. Neye Basacağımı Şaşırdığım Oluyor Zaman Zaman.

2 Gün Öncesine Kadar Bg'lerde Damage + Kill'de İlk 3ten Aşağı İnmezken Şu An İlk 5e Zor Giriyorum. Belki de Değişikliklere Henüz Alışamadığım İçindir Ama Pekte Öyle Değil Gibi. Neyse, Biraz Daha Oynayıp Göreceğiz Artık.

Guild Wars 2 Yolu mu Göründü Ne?

• şamanın totem olayı çok kötü olmuş. hepsini bir anda koyamıyormuyuz? ben totem ekranında hepsine kısayol atamıştım, şimdi o da yok. hepsini action bara koyarsak yer yetmez, kafa kalmaz :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aiolos

Bir Enhancement Shaman Oyuncusu Olarak Class'ıma Gelen Değişikliklerden Genel Olarak Memnun Kalmadım. PVP Bazında Defansif Olarak Pozitif, Ofansif Olarak Negatif Bir Değişim Geçirmiş Enh. Shaman. Gerçi Daha 3 Bg Yapabildim Ama Şimdilik Gördüklerim Bunlar.

Physical Ataklar Zayıflamış, Spell'ler Birazcık Güçlenmiş Gibi Geldi. Windfury Proc'ları 1.5k, Taş Çatlasa 2k Vuruyor. Gear'sız Birine Yeri Geldiğinde 50-60k Vuran, Gear'lı Birine İse 20k Civarı Vuran Lava Lash Şu An Ortalama 10-15k Vuruyor. En Fazla 20k Gördüm. En Düşükse 6k Critlediğini Gördümki Şok Oldum.

Defansif Olarak Ancestal Guidance + Kurtlar + Shamanistic Rage Açıldığında İmmortal Gibi Bir Şey Olunuyor. Tabi Stunlock Yemiyorsanız. Ayrıca Yeni Gelen Ve Spell Duplicate Yapan Echo Of Elements Talentini Seçmişseniz, Bazen 50k Critleyebilen Healing Surge, Aynı Anda 2 Kere Critlenerek İnstant 100k Heal Verebiliyor ki Çok Imba Bi Durum.

Stun'ımız Olan Capasitor Totemse Tam Bir Saçmalık Bence. Yere Koyacaksın 5 Saniye Bekleyeceksin Bu Süre İçinde Adamı Totemin Range'inde Tutmaya Çalışacaksın Totem Patlayacak Stun Atacak. Yok Ebesinin..

Ayrıca Totem Sistemindeki Değişim + Yeni Skill'ler Sayesinde Skill Barlarım İyice Doldu. Neye Basacağımı Şaşırdığım Oluyor Zaman Zaman.

2 Gün Öncesine Kadar Bg'lerde Damage + Kill'de İlk 3ten Aşağı İnmezken Şu An İlk 5e Zor Giriyorum. Belki de Değişikliklere Henüz Alışamadığım İçindir Ama Pekte Öyle Değil Gibi. Neyse, Biraz Daha Oynayıp Göreceğiz Artık.

Guild Wars 2 Yolu mu Göründü Ne?

gw 2 den uzak dur hocam. world pvp yok oyunda. pvp için bizim bg olarak tabir edebileceğimiz alanlara giriyoruz bu kısımlarda da herkes eşit. itemler ve skiller aynı. alışkın olmadığım için bana çok garip geldi bu durum . belki ileride değiştirilebilir ama emin değilim. eğer istersen gw2 accountumu gold karşılığı satabilirim. ama dediğim gibi olmamış bence. ön sipariş verip ilk günden girdiğim halde ben beğenmedim nedense. şu an hala wowdayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Boomkinler inanılmaz olmuş hele PvP'de,izlerken ağzım açık kalıyor

Abi hakkaten çok saçmalar ya?! Vanish atan mage olmuşlar resmen.
    - HP azalmış
    - Hybrid sınıfları öldürmek imkansız nerdeyse; Healer gibiler
    - %3'er expertise ve hit ile halen miss/dodge görüyorum
    - Aspectler GCD dahil!!!
    - Petlerin defansif özellikleri azalmış; çat diye ölüyorlar
    - Hunter hariç her sınıf burst damage yapar olmuş
  • 7 Tane 85im Var, Hepsine Girip Denedim Ama Iı Iııh. Bi Tanesine Bile mi Isınamaz Bi İnsan. 3 Spec İçin Kullanılan Ortak Talent Sistemi Olsun, Skiller'deki Değişiklikler Ve Yeni Skill'ler Olsun, Isınamadım Gitti. Ice Barrier'le Gezen Fire Mage'ler, Yukardaki Arkadaşın Dediği Gibi Resmen Vanish Atan Boomkinler, Ust Uste Atılan Hand Of Freedom'lar + Judgement'larla Gelen Speed Bonuslarla Yakalanamayan Holy Palalar Ve Niceleri... Ha Bu Charlar Bende de Var Ve Bende Yaptım Ama Alışamadım, Isınamadım. Herkes Bi Garip Geldi.

Class'ına Nerf Geldi O Yüzden Bok Atıyor Diye Düşünenler Olabilir, Şu An Öküz Olan Class'lara da Sahibim. Yukarda Dediğim Gibi, 7 Tane 85 Lvl Char Var.

Ayrıca Seçilebilecek Epi Topu 6 Talentle Ne Kadar Farklı Varyasyonlar Görebiliriz ki? Birbirinin Aynı Buildlerle Oynayan Bir Sürü Adam Görürüz Ancak. Bu Oyunu Sunduğu Çeşitlilik İçin Sevmedikmi Çoğumuz?

1.7 Patch'inden Beri Nerdeyse Aralıksız Wow Oynarım, Herkes Gibi Benimde Ara Ara Biraz Soğumuşluğum Oldu Ama Oyunu Bırakmadım, Oyun Şöyle Kötü Böyle Kötü de Demedim. Hoşuma Gitmeyen Değişiklikler Olduğunda Kendimi Adapte Ettim, Alıştım Ve Sevmeye Devam Ettim. Yalnız Bugün İlk Defa Bu Oyundan İğrendim. Hatta Oyunun Başlarında Ne Kadar Büyük Bir Hayranlıkla Bağlanmışsam, Aynı Büyüklükte İğrendim. Ve Muhtemelen Mop'u da Satın Almayıp Wow Macerama Burda Son Vereceğim.

Ha Tabi Beğenenler Olmuştur, Oyun Böyle Daha Güzel Olmuş Diyenler Olmuştur Saygı Duyarım, Çünkü Tamamen Zevk Meselesidir.

quote:

Orijinalden alıntı: faaty
    şamanın totem olayı çok kötü olmuş. hepsini bir anda koyamıyormuyuz? ben totem ekranında hepsine kısayol atamıştım, şimdi o da yok. hepsini action bara koyarsak yer yetmez, kafa kalmaz :S

Bende Yer Kalmadı Zaten :) Skill Barımın Son Durumu Aşağıda :)

http://i45.tinypic.com/2dk009h.jpg

Zaten Extradan 9 Tane Keybinding'im Var, Daha da Keybind'a İhtiyacım Oldu Artık, Çünkü Bazı Önemli Skill'lere Mouse İle Tıklamak Zorunda Kalıyorum. Hangi Tuşlara Atayacam Onu da Bilmiyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy
    gw 2 den uzak dur hocam. world pvp yok oyunda. pvp için bizim bg olarak tabir edebileceğimiz alanlara giriyoruz bu kısımlarda da herkes eşit. itemler ve skiller aynı. alışkın olmadığım için bana çok garip geldi bu durum . belki ileride değiştirilebilir ama emin değilim. eğer istersen gw2 accountumu gold karşılığı satabilirim. ama dediğim gibi olmamış bence. ön sipariş verip ilk günden girdiğim halde ben beğenmedim nedense. şu an hala wowdayım.

Hmm Gw2 İçin Epey Olumlu Yorumda Var Ama Bilemedim Şimdi :) Neyse, Şu Anda Yok Ama İleride Trial Fln Açarlarsa Bi Denerim Duruma Göre Oyunu Alırım Ya da Almam :)

Ha Goldum Olsa Her Türlü Alırdım Senin Accountu Ama Ne Yazıkki. Pve'den Nefret Eden Biri Olarak Pvp'den Başka Bi Şey Yapmıyorum Oyunda, Doğal Olarak Gold Kasmıyorum. Nitekim İhtiyacımda Olmuyor :) Lw Ve Bs Dışında Tüm Mesleklere Sahip Olduğum İçin Para Harcadığım Tek Şey Lw'nin Leg Enchantı Ve Bs'nin Belt Soket Zımbırtısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

Armstaki stun gitmiş. Shockwave demeyin onu alıncada bladestrom gidiyo. Bladestormunda tek tesellesi stun yememesi şuan onunda damage gitmiş. Fury de damage düşüklüğü var ama idader eder

Mop geldikten sonraki Endgame sonuçlar

http://simulationcraft.org/504/Raid_T14H.html

Değişiklik olucak büyük ihtimal mop gelmeden

neden hunter nedeeeennnnnnnn
     Yeni Patch Hakkındaki Görüşlerimiz

• Dün yaklaşık 1 saat kafalık için ench. aradım sonradan öğrendim kafalık için ench. kalkmış. Bilgisi olan varmı bu konuda neden kafalık için ench. kalktı diğer itemleri için kalkmadı ?

EDİT : MoP içinde deadly boss mods addon arıyorum ama bulamadım curse dekini yükledim çalışmadı link verebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApexiRubber -- 30 Ağustos 2012; 11:53:08 >
  • oyun aşırı kolaylaşmış .alt olarak pala tank kasıyorum resmen ilah olmuş ,tank olarak healerdan fazla heal basıyor tabi bu 90 da nasıl olur bilemem ama heal olayında DK dan bile iyi duruma gelmiş.

Ayrıca Seçilebilecek Epi Topu 6 Talentle Ne Kadar Farklı Varyasyonlar Görebiliriz ki? Birbirinin Aynı Buildlerle Oynayan Bir Sürü Adam Görürüz Ancak. Bu Oyunu Sunduğu Çeşitlilik İçin Sevmedikmi Çoğumuz?

katılıyorum talent sistemi bence çok saçma olmuş. her specte istediğini alabileceksin, ama aynı level grubundan sadece 1.ini seçebileceksin...

aynı level grubundakiler defansif özellikler veriyor mesela, ben tanksam bunlardan birkaçına birden sahip olmak istiyorum, ama yok sadece birini alcaksın git öteki talent pointi attacka ver demişler. ben tank olarak nabayım attackı...

veya aynı talenletleri dps speci ile almanın ne mantığı var.. saçmalamışlar resmen...

Orijinalden alıntı: shruikan

Hunter kafayı yedirtti bana.
    - Deterrence aktifken charge stun yedim
    - Chimera Shot damage %80 düşmüş
    - HP azalmış
    - Hybrid sınıfları öldürmek imkansız nerdeyse; Healer gibiler
    - %3'er expertise ve hit ile halen miss/dodge görüyorum
    - Aspectler GCD dahil!!!
    - Petlerin defansif özellikleri azalmış; çat diye ölüyorlar
    - Hunter hariç her sınıf burst damage yapar olmuş

Beast mastery dene, marksmanship pvp de bile iş yapmıyor artık.

7 Tane 85im Var, Hepsine Girip Denedim Ama Iı Iııh. Bi Tanesine Bile mi Isınamaz Bi İnsan. 3 Spec İçin Kullanılan Ortak Talent Sistemi Olsun, Skiller'deki Değişiklikler Ve Yeni Skill'ler Olsun, Isınamadım Gitti. Ice Barrier'le Gezen Fire Mage'ler, Yukardaki Arkadaşın Dediği Gibi Resmen Vanish Atan Boomkinler, Ust Uste Atılan Hand Of Freedom'lar + Judgement'larla Gelen Speed Bonuslarla Yakalanamayan Holy Palalar Ve Niceleri... Ha Bu Charlar Bende de Var Ve Bende Yaptım Ama Alışamadım, Isınamadım. Herkes Bi Garip Geldi.

Class'ına Nerf Geldi O Yüzden Bok Atıyor Diye Düşünenler Olabilir, Şu An Öküz Olan Class'lara da Sahibim. Yukarda Dediğim Gibi, 7 Tane 85 Lvl Char Var.

1.7 Patch'inden Beri Nerdeyse Aralıksız Wow Oynarım, Herkes Gibi Benimde Ara Ara Biraz Soğumuşluğum Oldu Ama Oyunu Bırakmadım, Oyun Şöyle Kötü Böyle Kötü de Demedim. Hoşuma Gitmeyen Değişiklikler Olduğunda Kendimi Adapte Ettim, Alıştım Ve Sevmeye Devam Ettim. Yalnız Bugün İlk Defa Bu Oyundan İğrendim. Hatta Oyunun Başlarında Ne Kadar Büyük Bir Hayranlıkla Bağlanmışsam, Aynı Büyüklükte İğrendim. Ve Muhtemelen Mop'u da Satın Almayıp Wow Macerama Burda Son Vereceğim.

Ha Tabi Beğenenler Olmuştur, Oyun Böyle Daha Güzel Olmuş Diyenler Olmuştur Saygı Duyarım, Çünkü Tamamen Zevk Meselesidir.

quote:

Orijinalden alıntı: faaty
    şamanın totem olayı çok kötü olmuş. hepsini bir anda koyamıyormuyuz? ben totem ekranında hepsine kısayol atamıştım, şimdi o da yok. hepsini action bara koyarsak yer yetmez, kafa kalmaz :S

Bende Yer Kalmadı Zaten :) Skill Barımın Son Durumu Aşağıda :)

http://i45.tinypic.com/2dk009h.jpg

Zaten Extradan 9 Tane Keybinding'im Var, Daha da Keybind'a İhtiyacım Oldu Artık, Çünkü Bazı Önemli Skill'lere Mouse İle Tıklamak Zorunda Kalıyorum. Hangi Tuşlara Atayacam Onu da Bilmiyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

Hmm Gw2 İçin Epey Olumlu Yorumda Var Ama Bilemedim Şimdi :) Neyse, Şu Anda Yok Ama İleride Trial Fln Açarlarsa Bi Denerim Duruma Göre Oyunu Alırım Ya da Almam :)

Ha Goldum Olsa Her Türlü Alırdım Senin Accountu Ama Ne Yazıkki. Pve'den Nefret Eden Biri Olarak Pvp'den Başka Bi Şey Yapmıyorum Oyunda, Doğal Olarak Gold Kasmıyorum. Nitekim İhtiyacımda Olmuyor :) Lw Ve Bs Dışında Tüm Mesleklere Sahip Olduğum İçin Para Harcadığım Tek Şey Lw'nin Leg Enchantı Ve Bs'nin Belt Soket Zımbırtısı :)

Valla bende GW2 için baya olumlu yorum okudum .
    World pvp yok dediğin kısıma takıldım hocam biraz . Oyun WvW üzerine kurulu gibi bi şey okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla . Bi kaç map inceledim çok güzel mapler savaşların konusu yapılışı filan çok hoşuma gitti . Bilmiyorum valla hunter,pala,rog var hiç birine bende ısınamadım arkadaşın dediği gibi .Bi anda oyundan soğudum Gw2 çok daha cazip gelmeye başladı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Beast mastery dene, marksmanship pvp de bile iş yapmıyor artık.

Chimera ve Aspect'lere ayar çekilmedikçe MM oynamam herhalde. Survival oynuyorum şu an. Entrapment, vazgeçmek için çok değerli bir yetenek. Ayrıca Thrill of the Hunt ile Arcane Shot proclaması sıkça oluyor; ee sv. masterysi elemental hasar artırdığından daha da artısı oluyor.
    Bütün vuruşlardan ve macrolardan Aspect of the Hawk'ı sildim zaten. Sürekli Fox ile geziyorum.
  • Paladin heal almış başını gitmiş. Warrior'ün damageleri yukarıda yazdığım gibi düşük. Roguelerin perti çıkarılmış. Patch caster sınıfına gelmiş gibi duruyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.