Şimdi Ara

Yeni passat aldık. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
8
Favori
22.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda işi olmayanlar nasıl belli adam araç almış bize hayirli olsun Allah kaza bela vermesin demek düşer o kadar para verilirmi vs tarzinda dalga gecmekte neyin nesi ayıp diyecem ama yaşınızın 13-15 civarında olduğunu düşününce hakveriyorum size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

quote:

quote:

Araba konusunda o kadar atıp tutan Facebook C-Max grubundan egosu yüzünden çıkan kişilik ala ala bunu mu aldınız?

Seviyenizi koruyun kimsiniz nesiniz bilmiyorum aşmayın haddinizi. Ala ala bunu aldım para benim düşünce benim rahatsız mı oldun ?

Sana karşı seviye en fazla böyle oluyor kusura bakma dostum. Sadece piyasa için bunu aldınız bunu biliyoruz. Hadi şimdi de Passat grubunda kendi tanıtımını yap.

Kimsin merak ettim açıkçası. Tanıtım yapma derdim de yok sana da ihtiyacim yok. 2. El değeri sadece bir etken. Daha önemli etkenler de var benim için.

Ya neyse hadi git şuradan konuyu bulandırma saygısız.

Şuraya bir blok koyayım. Sen geçtikçe faydalan. Laflarına dikkat et burada herkes senin gibi 17 yaşında değil. Gruptayken insanlara yalvarıyordun sitenin tanıtımını yapalım diye şimdi sus. Hadi şimdiden geçmiş olsun. Vitesin elinde paralansın.

• Markayı ne kadar sevmesemde
    Allah kaza bela vermesin hayırlı günlerde kullanın rabbim cümlemize borçsuz kredisiz sıfır araçlar nasip etsin
  • Babamın aracıda yeni kasa passat bir hafta once aldık full + sunroof extra fonksiyonları ozelliklerini vs açtırdım ornegin sende de acık mı bilemem ama geri vitese gectiğinde oto ya da manuel ayırt etmeksızın sag yan ayna ayarlandıgı kadarıyla asagı ya da yukarı hareket ediyor. Bmw tarzı hayalet vites mevcut ekrana yansayan vites ve surat gosteriyor.
    Ayrıca aracın bir diger gizli acılmamıs ozelliğini actırdım sinyal verirken sol ve sag camda led sinyal gostergesini görebiliyorum.

Gostergeler zaten selamlıyor standart.
    Park asist mevcut aracta babamın olsada onun kadar bende kullanıyorum keyifli bir arac. Kendi aracım ise ibiza cupra 2011

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Araba konusunda o kadar atıp tutan Facebook C-Max grubundan egosu yüzünden çıkan kişilik ala ala bunu mu aldınız?

Seviyenizi koruyun kimsiniz nesiniz bilmiyorum aşmayın haddinizi. Ala ala bunu aldım para benim düşünce benim rahatsız mı oldun ?

Sana karşı seviye en fazla böyle oluyor kusura bakma dostum. Sadece piyasa için bunu aldınız bunu biliyoruz. Hadi şimdi de Passat grubunda kendi tanıtımını yap.

Kimsin merak ettim açıkçası. Tanıtım yapma derdim de yok sana da ihtiyacim yok. 2. El değeri sadece bir etken. Daha önemli etkenler de var benim için.

Ya neyse hadi git şuradan konuyu bulandırma saygısız.

Şuraya bir blok koyayım. Sen geçtikçe faydalan. Laflarına dikkat et burada herkes senin gibi 17 yaşında değil. Gruptayken insanlara yalvarıyordun sitenin tanıtımını yapalım diye şimdi sus. Hadi şimdiden geçmiş olsun. Vitesin elinde paralansın.

Beddua etmek sana yakışır zaten saygısız herif. Bende uzak ol da ne halt yersen ye kötü söz sahibinindir.

• Hayirli olsun allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 21 Aralık 2014; 13:02:19 >

+takasta verdiğimiz araca utanmasalar 2 gazoz verek dediler tamamen kırıldı şevkimizde.

Araçlar az yakıyor.

Donanımlar hep iyi,

Özellikle yeni passat'ın dolusu cidden yakışıklı bir araç (biraz daha büyük yapsalardı -avensis gibi- iyi olurdu)

Adamlar zaten satış lideri olduğunda kampanya diye bir şey yok satan modellerde elde kalmışlarda var.

DSG dedim, zaten garantili olarak değiştiriyoruz %1 anca çıkıyor vs. dediler.

2.el değerinide katınca, tiplerini beğenince VW den daha iyi bir marka yok bu pazarda demek gayet doğru.

Ha bir poloya 55 bin çok görünüyorda rakiplerine bakınca 10 lt benzin içen arabada 50bin tl?

DSG-dizel ile götürüyorlar ki hak etmişler demek kalıyor.

Şahsen sıfır araca sıcak bakmıyorum ama bu fiyatları verdikten sonra kalite-performans + 2.el değeri için en mantıklısı yine VW.
    Malum bir yandan zevk değil ticari değer öne çıkıyor TR şartlarında.

güle güle kullanın hocam.

1.3 multijet ile 220 ile selektör çeke çeke gelenlere de yol verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleCenter

Babamın aracıda yeni kasa passat bir hafta once aldık full + sunroof extra fonksiyonları ozelliklerini vs açtırdım ornegin sende de acık mı bilemem ama geri vitese gectiğinde oto ya da manuel ayırt etmeksızın sag yan ayna ayarlandıgı kadarıyla asagı ya da yukarı hareket ediyor. Bmw tarzı hayalet vites mevcut ekrana yansayan vites ve surat gosteriyor.
    Ayrıca aracın bir diger gizli acılmamıs ozelliğini actırdım sinyal verirken sol ve sag camda led sinyal gostergesini görebiliyorum.

Gostergeler zaten selamlıyor standart.
    Park asist mevcut aracta babamın olsada onun kadar bende kullanıyorum keyifli bir arac. Kendi aracım ise ibiza cupra 2011

Hocam hayırlı olsun size de o kadar donanım ile sizi sımartacak cok keyifli bir araç almissiniz. Sizde cupra bende toros var yalnız

Meter90 hocam ağzınıza sağlık yerinde yorumlar yapmışsınız gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 21 Aralık 2014; 13:05:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donttreadonme

Volkswagen ve Leon için verilen paralara ciddi manada üzülüyorum

Neye verelim Paraları?

• hayırlı olsun , kazasız belasız binersiniz inşallah. Bir önceki passat ile çok fark var mı ? beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. Bizde 5 ay önce 1.4 122ps Bluemotion, Manuel Comfortline + Sunrooflu Şeker beyazı passatı 76.000 TL ye aldık. Şuan 8-9 litre arasında kullanıyoruz şehiriçinde.

• 110bine passat alana kadar f20 1.18i alırım daha iyi. Otomobilde sürüşde zevk olmalı . bu araclar tren gibi ha 35+ yas grubu için alınır gayette konforlu ve ekonomik bir arac fakat 20-25 yani benim gibi gencler için pek sıcak gelmiyor suanki v40 la yaptigim seylerin %80ini yapamam bu araçla.

Intel Core i7 3770k @4.4GHz - Cooler Master Hyper 212 Evo - MSI Z77 MPower - Gigabyte GTX970 G1 Gaming 4GB - Corsair Vengeance 4x4 1866MHz CL9 16GB - Corsair Carbide 400R - Corsair RM 850 - Corsair 240GB Force GS SSD - Seagate Barracuda Surveillance 2TB - Asus 23.6" VN247H (1ms) - Logitech G710 - Logitech G600 - Logitech G230

• quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

hayırlı olsun , kazasız belasız binersiniz inşallah. Bir önceki passat ile çok fark var mı ? beni bilgilendirebilirseniz sevinirim. Bizde 5 ay önce 1.4 122ps Bluemotion, Manuel Comfortline + Sunrooflu Şeker beyazı passatı 76.000 TL ye aldık. Şuan 8-9 litre arasında kullanıyoruz şehiriçinde.

Kasada hafifleme, donanımda artış var ancak aracınız gayet güzel ağız tadiyla kazasız belasız binin inşallah

Keşke BMW alsaydınız

Orijinalden alıntı: Biggest Star

Hayırlı olsun mu desem geçmiş olsun mu desem bilemedim

Keşke BMW alsaydınız

Tesekkür ederim babam 50 yasında bmw pek ona uymaz. Ayrıca 115 in altına sıfır 3 serisi bulamadım yapacak birsey yok

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.