Şimdi Ara

Yeni parti (PAL )Ps3'ler sorunlu! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum senin ki 2 yil garantili eger rahatsiz olursan git degistir. Bende ntsc-j var ve simdiye kadar beni sesiyl hic rahatsiz etmedi.
  • Hayır o updateler her versiyona aynı yeniliklerle geliyor.. Sadece japon psn de diğer psnlerde olmayan oyunlar olabiliyor.. Veya daha erken geldiği olabiliyor(Misal Ninja Gaiden Sigma demosu ilk japon psn e geldiydi ondan 1-2 gün sonra usa ya geldi)
  • bu kadar yorum var kardes sen halen bilen yokmu diye aglıyorsun yapma gozunu seveyim yav sortun cıkarmayacaksa ıcındeki parcaların ne marka ne malı ne montajı oldugunun ne önemi var ya allahını seversen soyle dusun BİR GÜN sayılsal oynadın 1 senedir devreden ikramiyeyi kazandın ve yeni bir marka ve yaratmaya karar verdin urununu son derece dikkatli urettin ve hersey cok kaliteli ama kimse urun turkiyede uretildi diye almıyor diğer ulkelerde uretileni istiyor sen turkiyede adi urun cıkartılmasına bir uretici olarak adının lekelenmesine GÖZ YUMARMISIN! hiiiiç sanmıyorum tamam bir zamanlar oyle birsey olabilir ama artık yok amd de bir zamanlar sıcaktan ucuyordu kimse tavsiye etmiyordu ama bence adamlar şimdi intel den önde
    ve eger bir yer piyasadaki urunlerin cogunlugunda uretim yeri olarak gozukuyorsa misal çin o oranın aslında cok ıyı bır uretıcı oldugunun gosterır ısteyene son derece kaliteli ısteyene son derece ucuz uretimleri yapmaya imkan veriyor adamlar ve bence boyle bir uretıcının yapacagı ıyı uretım diger ulkelerdeki yapılacak ıyı uretımlerden bile kaliteli olur cunku adamların hayatı uretım olmus
    nacizane yorumumdur sert elestirelere ACIK DEĞİLİM

• Ben yıllarca xbox kullandım, sonra 360 aldım, neyse araştırmalarım ve tavsiyeler üzere konsol merakımdan dolayı ps3 almaya karar verdim,neyse iyi fiyata bir ps3 buldum, gittim almaya arkadaşa denemek istediğimi söyledim,sağolsun taktı açtı makineyi ben hala makinaya bakıyorum allah allah neden çalışmıyor,bir sorunmu var diye, meğersem oyun çalışmaya başlamış. o gün çok şaşırdım bir konsoldan nasıl ses çıkmaz diye.
    sonra eve geldim taktım oyunu 2 saat oynadım ve makinanın arkasına elimi koydum sıcaklığı hissedince mutlu oldum evet neden mi çünkü konsolumun fanı gayet iyi çalışıyordu,eğer makinan dışarı sıcaklık vermiyorsa o zaman kork

veysel bu senin için

• quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

yuyamasan

şimdi yazacaklarım tartışmak için değil seni bilgilendirmek için sony artık eski sony dğil diyorum eskiden servis kalitesi wardı bu gitti artık yok euro asiayı arasın telefona bakan yok sekreter çıkar mesaj bırakırsın bendeki çoğu şey sony hatta pcmin tamamı nerdeyse sony eski üretimler iyidi ewet ama 2004 ten sonra bi haller oldu o extreme derecesinde kalite gitti standart firma eldi yerine sanki ps3 işinde bence rezil oldular ama hai hayırlısı eğer xbox ile aynı anda çıksa oda bu duruma düşerdi kesin oda mavi ışık felan yakardı herhalde artık benim gibi kullanıcılar bile sonyden wazgeçme noktasına geldiyse artık sony iyi mal üretemiyor demektir her firma 5 yıl bozulmayan mal yapar fakat benim kast ettiğim uun ömürlü olmak bunu anlamıyorsunuz sizler herhalde makina çalışacak sorunsuz ama 6 sene sonra ses çıkarmı ısınırmı fan dewri düşermi sorular bunlar esasta sony kalite demekse kalitede uzun ömürlü tam performanslı kullanım demek allah verede çin malı ps3 lerde sağlam çıksın yoksa... ben eğer warsa ne yapıp edip (tabi öyle üretim warmı bilmiyorum bilenler yazsın USA YADA JAPON ÜRETİMİ PAL PS3 WARMI) çin olmayan bir ps3 sıfır kutusunda alacağım artık çin malı ps3 ne yaparım bilmiyorum her zaman diyorum arkadaşlar kalite detaylarda gizlidir bunu unutmayın werilen fazladan 10 ytl bile kaliteyi arttırır (tabii bu 10 ytl lafı ciddi kuruluşlar için geçerli)

tabikide kardes haklı olabilirsin biz uzun yıllar oldu eve elektronık almayalı(yani babamın almayalı:)) ama 10 kusur yıllık bi philips tv var hic bir falsosunu gormedık mukemmel bır tv dıyebılırım halen renkler canlı caga ayak uyduruyor sony de oyle bır marka ve kalıte her uründe zaman zaman duser bu buyumek ıcın gereken bır uygulamadır ama musterıye yonelık dedıgın gıbı telesekreter olayı gıbı durumlar gecıken ve yetersız servis hizmetleri musterıyı sende oldugu gıbı sogutur mesela gecenlerde gecenlerde philip ın stesınde bır ankete katıldım adamlar o kadar mukemmel yapmıslardıkı senı anket ıcerısnde soruları sallayıp sallamadıgını anlayacakları tekrarlar koymuslardı caktırmadan ve bayagı ılerı donuktu ve stesınde sureklı canlı destek var yanı ne yalan solim philips yapsa bır konsol ondan alırım
    philips vaazımdan sonra sony için bencede kan kaybediyor gerek cıkardıgı lcd tv ler olsun gerek tüketici elektroniği olsun giderek kalite kaybediyor bencede . bir aralar lcd tv alacaktık o zaman gene bu forumda yardım ıstemıstım sagolsun konuya hakım arkadasların yaptıgı yorumlar verdıgı bilgiler ve gosterdikleri testler ve sonuclar ıcın dıyebilirmki birkac tv markasından bayagı bır geride kalıyor ama trinitron gıbı yenılıkcı yuzüznüde unutmamak gerek bence ya eskısı gıbı olacak yada gıderek unutulacak

• quote:

sony aynı rocky balboa gibi yaşlandı artık işleri eski prestiji ile götürüyor ama bu durum en fazla 5 sene gider, bizim yaşlı rocky(sony için rocky diyorum)
    eski kasları ile sahneye çıktı kasları fazla ama kondüsyonu uzun ömürlü değil geçmiş olsun ps3 bu işi reklam yaparken xboxtan önde götüreceğin kesindi ama sen ringe çıkınca eski kaslarla rakibine iki tane patlatıp sarstın sonra ikinci rauntta blu ray ile burnunu kırdın ama, xbox zayıf vuruyor ama nefesi uzun bizim rock kondüsyon işine para yatırıp spor yapmadı eski kazandığı maçlara güvendi kırık burunlu xbox bizim yaşlı rockye(sony) bi kapattı (kırmızı ışık sorunuda bitti artık dilimize dolamanın alemi yok) rocky yerlerde rocky kalktı bir hırs ile bu seferde ken babası onu bıraktı rockynin köşesinde taktik werecek adamda kalmadı sony çöküyormu ne konsol işinde raunt 10 artık geriye sadece 5 round war bu dünya şampiyonası 15 round ama xbox rockyi bu sefer götürecek gibi (acı yok rocky acı yok

Naptin hoca ya

• MK'da bi üye de konsolu açık alana koysa bile elektrik sobası gibi ısındığını söylüyor.

http://www.merlininkazani.com/aspforum/m_14944/tm.htm
  • quote:

m4hs3r eğlenceli anlatım tarız işte sıkıldın mı okurken

Eglenceli olmus,dogru söze nedenir
  • ya bişey dicem yine banlanacam... Artık saçmalayacak iş kalmadı eski saçmalanmış konuları Hortlatıyorsunuz, bir iki tane Fake veya yeni yetme çıkıyor, search ten "PS3 +sorun +kötü" falan yazıyor çıkan başlıga tarihine bakmaksızın yorum yapıyor. ordan çıkıyor başka bi fanatik hemen uygun ortam oluşunca hemen postlarını atıyor... neyse....
  • Sanki bir konsolda hata bulunca böyle sevinip başlık açalım kötüleyelim güdüsü taşıyoruz
  • ps işiyle uğraşan bir servise sordum, fan sesinden rahatsız olup makina sorunlumu diye şikayet eden çokmuş, cihaz ısındığından fanı bir süre sonra çok çalışmaya başlıyor buda ses yapıyormuş, sorun olarak görme makinaların hepsi aynı , ps3ün tek kötü yanı bu dedi :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

ya bişey dicem yine banlanacam... Artık saçmalayacak iş kalmadı eski saçmalanmış konuları Hortlatıyorsunuz, bir iki tane Fake veya yeni yetme çıkıyor, search ten "PS3 +sorun +kötü" falan yazıyor çıkan başlıga tarihine bakmaksızın yorum yapıyor. ordan çıkıyor başka bi fanatik hemen uygun ortam oluşunca hemen postlarını atıyor... neyse....

haklisin serhan xbox topigindede bu isler aynen böyle yürüyor istersen bak 5-6 adet 3kirmizi basligi var altinda ps3 fanlari geziyor

• keşke böyle yürümese... yani hani bazen şakalaşılıyor, geyik yapılıyor tamamda.. bazen SADECE karalamak için ve düzen bozmak için geliyorlar... ben buna dayanamıyorum ister istemez olayın içine sürükleniyorum. benimde XboX a laf attıgım zamanlar oluyor ama asla karalama kampanyası modeline geçmiyorum. bunlara gerenk yok çunku

neyse konuyu daha fazla yukarıda tutmaya değmez. bırakalım batsın bu konu :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 11 Mayıs 2007; 10:23:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Neden yatay konumda durması tavsiye ediliyor mantığı ne acaba?

Yerçekimi yüzünden Weycell...

Konsol dik durursa, cd' ler diklemesine döner ve sürücünün alt tarafına değme tehlikesi ile karşılaşılır zamanla. Bu durumda cd çizilir, mekanik bazı şeyler yalama olur...

Ama yatay koyarsan bu olmaz sonsuza dek. Durum bundan ibaret. Lütfen konsollarınızı dikey pozisyonda kullanmayın aradaşlar.
  • quote:

sony aynı rocky balboa gibi yaşlandı artık işleri eski prestiji ile götürüyor ama bu durum en fazla 5 sene gider, bizim yaşlı rocky(sony için rocky diyorum)
    eski kasları ile sahneye çıktı kasları fazla ama kondüsyonu uzun ömürlü değil geçmiş olsun ps3 bu işi reklam yaparken xboxtan önde götüreceğin kesindi ama sen ringe çıkınca eski kaslarla rakibine iki tane patlatıp sarstın sonra ikinci rauntta blu ray ile burnunu kırdın ama, xbox zayıf vuruyor ama nefesi uzun bizim rock kondüsyon işine para yatırıp spor yapmadı eski kazandığı maçlara güvendi kırık burunlu xbox bizim yaşlı rockye(sony) bi kapattı (kırmızı ışık sorunuda bitti artık dilimize dolamanın alemi yok) rocky yerlerde rocky kalktı bir hırs ile bu seferde ken babası onu bıraktı rockynin köşesinde taktik werecek adamda kalmadı sony çöküyormu ne konsol işinde raunt 10 artık geriye sadece 5 round war bu dünya şampiyonası 15 round ama xbox rockyi bu sefer götürecek gibi (acı yok rocky acı yok

Fazla heyecanlı ve fantazi yüklü gördüm seniBence deşarz olmk için başka siteleri araştır,gir google a bir sürü site çıkar karşınaDaha geçenlerde veysel kardeşimin başlığı vardı en güvenilir elekt.şirketi sony diye bizler sony i bu şekilde biliyoruz vede bugüne kadar yaptığı yada yapacağı her icratı için imzamızıda atarızLütfen rica ediyorum başka birşey yazma çünkü amacın belli eğer devam edersen seni ringe davet edebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: ozy79

ps işiyle uğraşan bir servise sordum, fan sesinden rahatsız olup makina sorunlumu diye şikayet eden çokmuş, cihaz ısındığından fanı bir süre sonra çok çalışmaya başlıyor buda ses yapıyormuş, sorun olarak görme makinaların hepsi aynı , ps3ün tek kötü yanı bu dedi :(

hangi servis dedi onu ünvanını yazabilirmisin,merak ettimde
  • Sorun falan olduğunu düşünmüyorum. Yalan bunlar. O fan ile mümkünatı yok. Soğutması mükemmel Ps3' ün. Ses bile yapmıyor o derece iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldız Gemisi -- 11 Mayıs 2007; 13:56:28 >
  • Arkadaşlar benim konsol tecrübem öyle fazla uzun boylu değil. 21 Nisan'dan beri 20 gündür Teknosa'dan aldığım Eurasia garantili PAL PS3'ümü kullanıyorum. Beni en çok etkieyen özelliği de sessizliği oldu. Bazen demo indirmek için oyun oynadıktan sonra gece yatmadan açık bırakıyorum. Gece sessizliğinde uyanıp salona aletin başına geldiğimde cihazın çalışıp çalışmadığına emin olmak için standby ışığına bakıyorum. Söylemek istediğim, fan sesi benimkinde kesinlikle rahatsız edici değil. Belki de soğudukça, fanı yavaşladığından ben yanına gittiğimde sakinleşmiş oluyor. Ama gördüğüm en ciddi arızası, eşimin deyimiyle aramıza KARA KEDİ gibi girmesi Şaka bir yana bence nema problema...
  • plantamax

sana 1 tavsiye, madem beğenmiyorsun, şüphelerin var, bence sony kullanma.sende rahat et bizde rahat edelim ve böyle gereksiz konular açmayalım.
    ben yıllardır elektronik işinde sony kötü olduğunu senden duyuyorum,
    ps3 gayet sorunsuz ve süper çalışan bir konsol.
  • quote:

gamerr

bu anlatım tarız komedi bir benzetme okurken sıkıcı olmasın diye başka site dediğin weycell61http://www.psturkiye.com/ dada yazıyor ve şu siteleri biliyorsundur ama yinede yazimhttp://www.playstationturk.com/ www.playstation3.web.tr bunları okumadan zaten bu foruma bakmam bile
    bu arada amacım neymiş???????? yazda görelim , ben senden fazla sony fanıyım merak etme benim kullandığım elektronik ürünlerin %70 i sony sen halen bana amaç felan diyorsun, wurgulamak istediğim günlerdir, sony eski sony değil. yerseniz kazıklarını anlarsınız, sony kazığı hiç birine benzemez o farkı war seni servislerde hiç bir firmanın edemeyeceği kadar rezil eden tek firmadır o, sen halen gözü kapalı bakıyorsun sony e benden söylemesi

Veysel i çok yakından tanırım ,sitesinede arada girerim hemen hergün görüşürüm msn deSony den yenilen kazıklardan bahsederken ''neler yediniz yazmamışsınız''Benim anlamak istediğim şu bayadır bu bölümde yazarım,ps3 için herkes bişey yazar ama hep mışmıştır bunlar ki bunuda en iyi buranın daimi kullanıcıları bilir,birileri gelir birileri gider çamur at izi kalsın taktiği ile bişeyler karalanır buralarda ps3 ile ilgili.Örnek:ozy79 demişki servisçi çok şikayet var diyormuşhangi servistir bu ve cvp olarak ne demiş sorunu olan kişiye.Sana gelelim ps3 fanıyım diyorsuno zaman 360 karşısında ezilen(senin söyleminle)ps3 ün bulunduğu bölüm başlıklarına ve 360 bölüm başlıklarına bak bakalım hangisinde gitti makinam ve ahhlar vahh lar var sana 10 tane link veririm o bölümde 3 kırmızı ışık kurbanı konsollar,soğutma kurbanı konsollar da giden giden konsollar yani bişey yazarken yada atarken desteksiz atmayalım yere sağlam basalım,yoksa bir ayağımız çukurda kalır,benden söylemesiAma seninde sony fanı olduğuna inanmıyorum bunuda açıkça ifade edeyim,birde ,sanırım yenisin buralarda konsol tanışma bölümü adlı başlığımda görmek isterim tanıtım yazını

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.