Şimdi Ara

Yeni Otomobil alacagım bu 4 den hangisi mantıklı olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir üye olarak Tüm forumdaki arkadaşlara merhaba demek istiyorum. Ben yeni bir otomobil almak istiyorum ,Kafamda 4 tane marka ve model var acaba bunlardan hangisi benim için mantıklı olur .Otomobilden aradığım öncelikle le konfor ,performans ve tutumluluk da önemli tabi bu arada .Yılda ortalama 10.000 km yapıyorum ve otomobilimi daha çok işe gidip gelmede kullanacağımve maksimum ödeyebileceğim para 36 milyar civarı olucak ,onunda bir kısmını zaten banka kredisi olarak alacagım . Kafamdaki modeller şunlar ;
    1) Citroen C4 SX 1.6 (32 milyar )
    2) Skoda Octavia 1.6 Ambiate 102 BG (33 milyar )
    3) Kia Cerato 1.5 DLS Advance (35 küsür)
    4) Citroen C4 SX 92 BG HDİ (36 milyar küsur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur33 -- 29 Ağustos 2006; 15:48:44 >

• TERCİHLERİN BU FORUMDAN TEPKİ ALIR KARDEŞ AMA BENCE:
    SKODA OKTİVA
    KIA CERATO
    C4
    VE DİĞERİ

BUNLARIN HARİCİNDE SANA ŞİDDETLE YENİ SUBARU 1,5 İ ÖNERİRİM İYİ GENE ARAŞTIR DERİM
  • Benzinli ise octavia;

dizel düşünüyorsan C4 hdi 90 ps
  • Aslında çok da önemli değil benim için benzinli yada dizel olması . Dediğim gibi sürüş keyfi ve konfor daha önemli benim için .
  • bncede

• Fiyatlarını bilmiyorum ama skodanın biraz daha donanımlısını alabiliyorsan, verebileceğin para dahilindeyse kesinlikle onu öneririm (konfor konusunda tabii ki)
    Tüm araçları kullanmadığım için sürüş zevki için bir şey diyemeyeceğim

(Kia'yı bunların dışında tutuyourm çünkü ne kullandım ne de içine oturdum)
  • illa bu dördünden biri olacaksa skoda derim, ama onun da yakında kasası değişecek heralde,ama başka fikirlere açığım dersen o paraya astra veya corollayı da bi düşün derim. yılda 10000 km yapıyosan da dizel araç bence çok şart değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1)Skoda
    2)C4 SX 92 BG HDİ
  • hatta ve hatta yeni kasa megane II 1.5 dci privilege versiyonunuda göz ardı etme
    donanım konfor ve güvenlik açısından zengin bir araç

ayrıca yukarıda bir arkadaşın dediği gibi impreza 1.5 de olabilir gerçi bi bilgim yok ama
    illa dördünden biri olsun dersen de C4 SX 92 hp olanı tavsiye ederim
    ama o paraya ikinci el üst sınıf araçlarda bulabilirsin
    bir mercedes bir bmw gibi
  • Fransızları listeden çıkar...Bilahare teşekkür edersin...
  • Oktaviaaaa!!!!!!!!!!!!!
  • .C4 SX 92 hp TARTİŞMASIZ.derım.dızel al dostum ne olur ne olmaz dunya halı.paraya sıkışirsın hemen satılır dızeller.benzınlı ısdıyosan ılla sana benım tigrayı verıyımişte benım tigra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelim -- 29 Ağustos 2006; 18:23:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sith

1)Skoda
    2)C4 SX 92 BG HDİ

Hocam yol yakınken Dark side ı bırak doğru yolu bul...

May the force be with you kardeşim
  • yeni octavia kullanıcı olarak sana tavsıyem bu araçtır bende elegance paket var inan kı passattan bi kaç tane daha fazla özellik var çok konforlu bi araçtır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur33

Yeni bir üye olarak Tüm forumdaki arkadaşlara merhaba demek istiyorum. Ben yeni bir otomobil almak istiyorum ,Kafamda 4 tane marka ve model var acaba bunlardan hangisi benim için mantıklı olur .Otomobilden aradığım öncelikle le konfor ,performans ve tutumluluk da önemli tabi bu arada .Yılda ortalama 10.000 km yapıyorum ve otomobilimi daha çok işe gidip gelmede kullanacağımve maksimum ödeyebileceğim para 36 milyar civarı olucak ,onunda bir kısmını zaten banka kredisi olarak alacagım . Kafamdaki modeller şunlar ;
    1) Citroen C4 SX 1.6 (32 milyar )
    2) Skoda Octavia 1.6 Ambiate 102 BG (33 milyar )
    3) Kia Cerato 1.5 DLS Advance (35 küsür)
    4) Citroen C4 SX 92 BG HDİ (36 milyar küsur)

Kesinlikle octavia. İnsanlar octavianın değerini henüz anlayabilmiş değiller. skodayı hala favorit modeliyle hatırlıyorlar çünkü.

Yalnız o motordan performans bekleme. Gerisine, konfor dersen konfor, sağlamlık dersen sağlamlık. tank gibi araba.

Dizel düşünürsen Astra 1.3 cdti ciddi tavsiyemdir. Fiyatıda 37 civarı şu sıralar. Bi bakmakta fayda var.

• octavia yı yakın takibe aldım ,bunun yanında opellere de bakacagım.Anladıgım kadarıyla C4 e pek sıcak bakılmıyor forumda ?
  • Bu araçların içerisinde fiyat, performans, konfor açısından en iyisi Cerato derim ben. Uzun zamandan beri araştırıyorum. Yabancı forum sitelerine de bakın, araştırın. Sırf marka uğruna 5-6 bin lira da fazla vermeyin. Ne de olsa Cerato için kredi bekleyen birisinden başka bir cevap da gelmez :-) Şaka bir yana gidin bir test edin. Ben gerçi Comfort aldım. Bütçeme en uygunu oydu. Bütçeniz elveriyorsa dizelden de şaşmayın. en azından gaza korkmadan basarsınız :-) C4 ün yanında biraz pahalı kaçmasına rağmen Ford Focus HB TDCI da iyi bir tercih olur. Hem piyasa arabası hem de Fransız değil (Sanki aynı motoru kullanmıyorlar da ) Bir de Cerato olursa da Sedan olsun ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ugur33

Aslında çok da önemli değil benim için benzinli yada dizel olması . Dediğim gibi sürüş keyfi ve konfor daha önemli benim için .

ozman kesinlikle octaviaustun alman teknolojisine guvenin.
  • arkadaşım amacım konfor ve kalite ise c4 ü kafadan eleyebilirsin.bende 1 ay önce niyetlendim c4 alıyordum fakat bir test sürüşü yaptım tüm fikrim değişti.aman uzak dur derim.
  • alacağınız araçla mantık evliliği yapmayın biraz gönül işin içinde olsun..!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.