Şimdi Ara

Bütçe: 3.000TL - Daha iyisi olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar, 3.000TL kadar bir bütçem var monitör dahil bir sistem toplamaya çalışıyorum 1 haftadır ancak sürekli bir sirkülasyon ve değişiklikler ve kararsızlıklar sonucu işi finişe bağlayamadım. En son aşağıdaki gibi bir sistem çıkardım ortaya, sistemden eksiltmek istediğim bir parça yok ancak bu fiyat bareminde daha iyisi parça değişiklikleriyle olabilir mi?

Bir kaç sorum daha olacak sizlere;
    1-) Ekran kartını R9 280X VAPOR-X TRI-X olarak seçtim acaba aradaki 70TL fark verilip TOXIC versiyonu alınmalı mıdır? Değer mi 2-3 FPS için yada daha fazlası mı? Yoksa NVIDIA tarafından bir GTX770 çözümü mü önerirsiniz?
    2-) Anakart için aslında çok kararsızım UD5 versiyonunu almayı istiyordum başta, daha fazla OC potansiyeli sağlarmı diye ancak faz yapıları aynı ve ikiside 140W aradaki fiyat farkına değer mi? Yada MSI mı önerirsiniz? Overclock'un sınırlarını zorlamayı severim. (Anakart konusunda ASUS kesinlikle almak istemiyorum!)
    3-) Monitör için de çok kararsızım bu bütçeye bu monitör sanırım uygundur, ama farklı alternatifler gelirse değerlendirmek isterim. Daha fazla para vermek mantıklı mıdır monitöre? (23-23,6-24 inch olsun istiyorum)
    4-) Kasa ve PSU konusunda fikirleriniz nelerdir? Kendi incelemelerime göre Z5'in benim için çok yeterli ve hoş görünümlü ayrıca da fiyatının çok uygun olduğunu düşündüm. PSU içinde yurtdışı forumlarda çok olumlu yorumlar yapılmış.

Şuan için yöneltmek istediğim sorular bu şekilde, yardımcı olan herkese çok teşekkürler şimdiden, iyi geceler tekrardan arkadaşlar.

SİSTEM 1

EDİT: SİSTEM 2 SSD'yi çıkartıp ekran kartını ve monitörü yükselttim, ayrıca fiyatıda 3.000TL'nin altında tuttum böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallkraft -- 1 Temmuz 2014; 0:28:55 >

• bende ekran kartında senin gibi arada kaldım r9 280x vapor mu r9 280x trix mi gtx 770 mi diye bunlardan birini seçsem pc hazırda arkadaşlar bir yardım etse
  • Acaba SSD'yi çıkartıp ekran kartını yada monitörü mü yükseltsem diyorum... off ölücem karasızlıktan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clubber Lang

Acaba SSD'yi çıkartıp ekran kartını yada monitörü mü yükseltsem diyorum... off ölücem karasızlıktan...

Bu kadar güzel bir sistemde SSD mutlaka olmalı çok ciddi hız farkı var mekanik diskler le ama SSD yi sonra da alabilirim dersen artan parayı ekran kartına yatırırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDD'yi çıkartıp 250GB Samsung 840 model SSD dahil ettim yine fiyat 2.998TL'de kaldı, böyle birşey de yapabilirim, depolama için daha sonrasında 1 yada 2 TB'lık bir WD Blue yada Black aladabilirim aslında...
  • Oc severim demişsiniz elinizde soğutucu var mı?Ayrıca z5e her soğutucu sığıyor mu?Bence o ikiliye o kadar para verene kadar hava sirkülasyonu daha iyi ve daha geniş corsair 400r&cx750 alın.
  • Şuan için işlemci soğutucum yok ama işlemciye de zaten henüz OC yapmayı düşünmüyorum belki bir kaç ay sonra sıvı soğutma sistemlerinden birini yada eski gözağrım 3 fanlı Noctua'ma geri dönüş yapabilirim

Kasa için işte onu artık almaya gidince gidip görücem en son orda kararımı vericem aynı şekil monitör içinde geçerli. Ama kasaya çok fazla para vermek istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 bin tlye kadar öneriniz ne olur?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.