Şimdi Ara

Yeni Note 3 Cihazım Şarj Almıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu Doğru yere açtımmı bilmiyorum şimdiden özür dilerim. Arkadaşlar dün Brightstar logolu bir Note 3 aldım Vodafone Faturalı hattım üzerine. Normal olarak kullandıktan sonra akşam şarjı azaldı bende ilk defa şarja takayım dedim. Taktım ve %94 e geldikten sonra gerilemeye başladı. Şarj oluyor yazısı çıkmasına rağmen, Usb kablosunu değiştirmeme rağmen, Bilgisayardan denememe rağmen, telefona format atmak kapatıp açmak vsvs tüm bilindik yöntemleri denememe rağmen şarj yüzdesi sürekli geriliyor. Ne yapmam gerekir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

MSI B450 TOMAWAWK
    AMD R5 2600
    MSI RTX2060 GAMİNG Z
    CORSAİR VENGEANCE 3000Mhz 16GB 8x2 DUAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Servise ver yenisini yada para iadesi iste.

Para iadesi yok. Faturalı hat üzerine alınmış telefon. Servise götürmekten çekiniyorum çünkü tamire giderse 1 ay kadar süre gelmez ve bu süre sonunda yenisiyle değiştirilmez diye çekiniyorum

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Hiç uğraşmayın yollayın garantiye gitsin, ucuz bi cihaz değil neticede

Orijinalden alıntı: McScriptS

Konuyu Doğru yere açtımmı bilmiyorum şimdiden özür dilerim. Arkadaşlar dün Brightstar logolu bir Note 3 aldım Vodafone Faturalı hattım üzerine. Normal olarak kullandıktan sonra akşam şarjı azaldı bende ilk defa şarja takayım dedim. Taktım ve %94 e geldikten sonra gerilemeye başladı. Şarj oluyor yazısı çıkmasına rağmen, Usb kablosunu değiştirmeme rağmen, Bilgisayardan denememe rağmen, telefona format atmak kapatıp açmak vsvs tüm bilindik yöntemleri denememe rağmen şarj yüzdesi sürekli geriliyor. Ne yapmam gerekir?

hocam ne yaptın bu sorunun ile alakalı
    Daha Fazla Göster
  • aXi1o kullanıcısına yanıt
    Şarjın tamamen bitmesini bekledim. Oyun vs. oynayarak. Tamamen bitince telefon kapandı ve şarja taktım. Dolduğunda çıkardım düzeldi. Hatanın kaynağını da öğrendim. Usb 3.0 ile bağlamaya çalışınca bu hatayı veriyormuş.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.