Binbaşı
08 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 53 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Aralık tarihinde yapı kredi World karta başvurdum 14 Aralık 2020 tarihinde kart tarafıma teslim edildi ve kartı aldım 5 nisan 2021 tarihinde kartım kendiliğinden kapandı ve tam alışveriş yaparken denk geldi neyseki başka kart vardı üstümde neyse internet şubesine girdim baktım kart gözükmüyor adıma tanımlı hiç bir kart yok müşteri hizmetlerini aradım ve onlarda kartı alırken imzladığım kağıtlar( imzalayıp imzalandığımı hatırlamıyorum) ellerine ulaşmadığından kartı iptal ettiklerini söylediler akabinde ben yeni sözleşme için talepte bulundum ve tarafıma yeni sözleşme geleceğini söylediler ama 2 aydır ortada sözleşme yok kimse takipte etmiyor bunların gevşekliği yüzünden ben şu an başka karta borçlanıyorum bu kredi kartı sözleşmesini ben imzalamasam nolur

internet şubesinden kart görünmediği için borcunuda istesemde ödeyemiyorum bu arada

Robot süpürge almayı düşünüyorum evime ama biraz araştırdım benim kafam basmadı robot süpürgelere çok bütçem 2500/3000 bu fiyata güzel bi robot süpürge alınabilir mi tavsiye edebiliceğiniz bi model var mı

Arkadaşlar bugün her yer kapalı o yüzden sizden Bilgi almak istedim daha önce böyle sorun yaşayan varsa tecrübelerinden yararlanmak isterim.
Aracım 2013 fluence 1.5dci Edc babam sürerken bugün arıza ışığı yakmış ve araç gaz yememeye başlamış ben araca baktığımda ilk çalıştırdım egzos emisyon hatası veriyordu az devirli süreyim diye yola çıktım aracı d ye alır almaz stop etti tekrar çalıştırdığımda
-esc hatası
-yokuş kalkış desteği arızası
- enjektör hatası
- hız sabitleme hatası
-egzos emisyon hatası
Bu arızaların hepsini bi anda vermeye başladı daha önce başına böyle bişey gelen yada neden olabileceği hakkında bilginiz varsa yardımcı olmanızı bekliyorum
Düzeltme: edc hatası değil esc(esp) hatası olucak
Arkadaşlar yeni pc topluyorum tüm parçalarım tamam sadece kasa psu kaldı aklımda cooler master mb520 500w psu lu modeli var ama rtx2060 ve ryzen 5 2600 e yetermi merak ediyorum başka kasa ve psu önerilerinede açığım
Arkadaşlar böyle bi sistem topladım itopya hazır sistemden özelleştirme bu fiyata nasıl sizce

Anakart tomahawk da olabilir elimde 250gb ssd olduğu için ssd almadım
Arkadaşlar ikinci el ekran kartı alcam ikisi arasından hangisini alcam 1050ti ye 100-150 lira fazla vercem
İyi günler arkadaşlar iki kart arasından hangisi tercih olur ikinci el alcam 1050ti ye 100/200 lira fazla vermem gerekiyor
Bi arkadaşıma pc topluyoruz max bütçe 4000-4100 falan şimdi biz bu pc ye gtx1060 3gb olandan düşünüyoruz ama 6GB olanınada takıldık baya arada 200-300TL fark var buda biraz aşıyor bizi sizce az bekliyip 6GB olanı mı alalım yoksa aradaki farka değmezmi
Arkadaşlar x550jk ralink wifi kartlı modelini kullanıyorum online oyunlarda ani ping yükselmesi ve bazen kopması artık can sıkıcı olmaya başladı bu yüzden ac destekli İntel 7260AC wifi kartı takmak istiyorum bu kartı ülkemizden temin edebileceğim biryer var mı? Birde daha önce bu işlemi yapmış arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum
Arkadaşlar hayırlısıyla 64gb iPhone 6 almayı düşünüyorum 3 senedir andorid kullanıyorum en son z2 kullanıyordum çok memmundum ama telefonu anneme verdim onunki bozulunca şu anda tek sorum andotoid de yapıpta ios da yapamayacağım birşey varmı ve benim için en önemlisi appstore de dizi ve film izlettirecek güzel uygulama varmı
Hakkında
Meslek: Hemşir
Forum İmzası:

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

MSI B450 TOMAWAWK
AMD R5 2600
MSI RTX2060 GAMİNG Z
CORSAİR VENGEANCE 3000Mhz 16GB 8x2 DUAL
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
amd
Otomobil
Volkswagen
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Vodafone
ISS
TTNET
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.819
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 26.699 (Bu ay: 178)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 585 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.