Şimdi Ara

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
3
Favori
384.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: tek_korsan

evet buldum arkadaşlar mobile-reviev de incelemişler ve5610la 20.5 saat müzik dinlenilmiş süper bi performans

böyle süper bi bilgi buldum kimse tşkkür etmiyo

• 600 ytl + kırmızı rengini aldım . .:)

arkadaşlar hoparlör sesi o kadar da yüksek değil idare eder k750i gb. bir fark yok ama kulaklık süper ben şimdiye kadar bir cep telefonundan bu kadar kalite almadım .

bir arkadaşın n73 ile 5610 'unun ekran çözürlüğünü kıyasladık 5610 daha parlak n73 daha canlı duruyor. 16 milyon renk çok fark atması lazım yada 5610 'da ekran ayarı var mı ? bilmiyorum ayrıca forumdaki bütün arkadaşlara sesleniyorum şu ''electro equalizer'' Eko.Temasını ben hareketli diye biliyordum hatta youtube 'de 5610 menü videolarında şayet hareketli bir şekilde dalgalanıyordu :) şuan sabit duruyor benim telefonda daha dün aldım telefonu normalde sabit mi? yoksa hareketlimi ? sizlerden yardımlarınızı bekliyoruzz.

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^

• Geçmiş olsun...

Orjinalden alıntı: tek_korsan

quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

beyler bu fotoğraflardaki noiseleri pcde düzeltmek için bildiniz bi program varmı?

buldum linkhttp://www.inndir.com/program.php?id=33746

saol

bu arada telefonu bugün aramada aldılar ama okul çıkışı gidip aldım

• alan arkadaşlara hayırlı olsun

ACD 8 yada 9 programi isini gorur..fotolari naturel rengine donusturuyor noiselari falan kaldiriyor..cok kolay bi program ben hep onu kullaniyorum.bi suru ozelligi var.ayrica photoshop var zaten..

Ahhh Ahhhh yuksek yuksek doviz kurlari yapmasinlar.ben telefonumu ozledimmmm diye turku yakacam haa.5610 istiyom beeeee...sahika gibi aniracam yakinda haa..AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa nokia cizgimden kaymak istemiyom..telefon verin banaaaaaaaaa
    tek korsan ben 20.5 saat müzik dinlenmesi olayına şaşırmadım çünkü bugü en az 3 saat telefonda oyun oynadı arkadaşlar ama bataryanın çeyreği gitti
    daha öncede zayıf batarya ile 2 saat fuul oyun oynamıştım.
    ben internette bulamadım
  • yokya euro dususe gecti yine.ben kararliyim nisan sonuna kadar bekliyecem.ayrica gittigidiyor sitesinde de uygun pazarliklar yapiliyor.mesela simdi 420 tl olan bi ane var. ama fiyati artiryolar o ayri.ordan da takip etmek gerek.taksit olanagi da var

Orjinalden alıntı: dr_mrh

arkadaşlar 5610 u gören bir nemesis service suit versiyonu var mı
    ben internette bulamadım

sitesindeki sürüm 5610 u görüyor.(nss v 1.0.38.12) eğer pc suite veya nokia cable driver yüklü değilse nss görmez.önce pc suite kur ondan sonra nss kullan.

buradan indirebilirsin
    http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastayashiTR -- 21 Mart 2008; 9:12:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nastayashiTR

quote:

Orjinalden alıntı: dr_mrh

arkadaşlar 5610 u gören bir nemesis service suit versiyonu var mı
    ben internette bulamadım

sitesindeki sürüm 5610 u görüyor.(nss v 1.0.38.12) eğer pc suite veya nokia cable driver yüklü değilse nss görmez.önce pc suite kur ondan sonra nss kullan.

buradan indirebilirsin
    http://www.b-phreaks.co.uk/index.php?main_page=page_2

nastayashiTR şimdi senin tel türkçe oldu dimi ?

• evet türkçe ama 4.81 farklarına gelince;şu ses sorunu bazı arkadaşlar düzeldi demiş bu versiyonda tamamiyle düzelmiş değil.yabancı forumları araştırırsanız v.4.81 de pek bi farklılık olmadıgını görürsünüz. eğer ses seviyesini 1.-2. seviyede test ederlerse puk puk diye ses yapmaya devam ediyor.ama her zaman yapmıyor.bazı arkadaşlarda restart sorunu varmış bende de arasıra yapıyordu ama şu an yok.kayar kapak sorunu (sesin 2-3 sn olayı)düzeltilmiş.bu versiyonda tel yazılımı tamamen silinmiyor üzarine yükleme yapıyor, ayarlarınız değişmiyor.bundan sonraki çıkacak versiyonda tel daha stabil olacak.benim en çok merak ettiğim hafıza kartı ara sıra tanımıyormuş neden defalarca sordugum halde kimse bişey yazmıyor? yeni bir hafıza kartı taktıgınız zaman mı tanımıyor yoksa kart takılı için arasıra hafıza kartını görmüyor mu?

• Güncelleme yapacak arkadaşların dikkatine:
    Benim telefon paralel ithalat.
    Güncelleme yaparken dikket edilmesi gereken hususları yazacağım burda.
    Kendim bizzat denedim.

1-Nokia PC Suite açıkken NSS yi çalıştırdığınızda telefonu görmüyor. Bu yüzden NSS yi çalıştırmadan önce PC Suite'i kapatmalısınız.
    2-Telefonu USB'den bağlayıp telefondan "PC Suite modu" nu seçin.
    3-Sonra Nokia Software Updater programı aracılığıyla güncellemeyi yapın. Ama bunu yapmadan önce telefondan hafıza kartını çıkarın, simkart takılı olsun ve telefon "Genel" profil seçili olsun. Telefonun şarjı da ful olsun.
    4-Güncelleme tamamlandıktan sonra NSS aracılığıyla "Product Code" u değiştirin.
    nastayashiTR'nin verdiği kodlardan ben 2 tanesini denedim biri oldu.

nokia 5610 türkçe product numaraları :
    0553994 04.20 EURO_C_TURKEY, Latin, Warrior_Blue
    0553986 04.20 EURO_C_TURKEY, Latin, Sakura_Red
    0552217 04.20 EURO_C_TURKEY, Latin, Sakura_Red
    0552286 04.20 EURO_C_TURKEY, Latin, Warrior_Blue

Bunlardan ikinciyi denediğimde Product code değişti ancak yeniden güncelleme yapmadı.
    Tekrardan NSS ile burda verdiğim üçüncü kodu yükledim (0552217) bununla yeniden güncelleme yapabildim.

5-"Product Code" u değiştirdikten sonra NSS yi kapatıp Nokia Software Updater ı çalıştırın ve yeniden güncelleme yapın.

Artık telefonunuz Türkçe destekli 4.81 versiyon.

Peki güncelleme yaptıktan sonra neler değişti?
    Bende hiç bi şey değişmedi.
    Forumda bahsedilen şikayetlerden bende sadece aramalara cevap verirken kızağı kaydırdığınızda 2 sn kadar daha çalıyo telefon, ve sonra bağlanıyo. Bu durum değişmedi halen devam ediyor.
    Ancak daha önce video seyretmediğim için cızırtı varmıydı bilemiycem şu anda video seyrederken tam ekranda falan cızırtı yok.
    Diğer şikayetler bende yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drisert -- 21 Mart 2008; 15:22:11 >

• benim telefonda paralel ithalat ve benmde tek şikayetmm kızağını açınca konuşmanın 2 sn sonra başlaması , acaba güncelleme yapsam mı ne dersiniz

Orjinalden alıntı: kenacesur

600 ytl + kırmızı rengini aldım . .:)

arkadaşlar hoparlör sesi o kadar da yüksek değil idare eder k750i gb. bir fark yok ama kulaklık süper ben şimdiye kadar bir cep telefonundan bu kadar kalite almadım .

bir arkadaşın n73 ile 5610 'unun ekran çözürlüğünü kıyasladık 5610 daha parlak n73 daha canlı duruyor. 16 milyon renk çok fark atması lazım yada 5610 'da ekran ayarı var mı ? bilmiyorum ayrıca forumdaki bütün arkadaşlara sesleniyorum şu ''electro equalizer'' Eko.Temasını ben hareketli diye biliyordum hatta youtube 'de 5610 menü videolarında şayet hareketli bir şekilde dalgalanıyordu :) şuan sabit duruyor benim telefonda daha dün aldım telefonu normalde sabit mi? yoksa hareketlimi ? sizlerden yardımlarınızı bekliyoruzz.

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^

600 YTL Mİ BURDA 685 DİYORLAR

• quote:

Orjinalden alıntı: taciturnn

benim telefonda paralel ithalat ve benmde tek şikayetmm kızağını açınca konuşmanın 2 sn sonra başlaması , acaba güncelleme yapsam mı ne dersiniz

Ben güncelleme yaptım, bu problemim düzelmedi.
    Bana sorarsan yeni bi versiyon daha çıkıncaya kadar bekle.
    Çünkü 4.81 pek bi iyileştirme yapmıyo.
    Kızağı açınca konuşmanın geç başlaması problemini zaten çözmedi.
    Bekle bence. Hiç riske girme.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.