Şimdi Ara

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
3
Favori
384.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: savassim

Sonuçta bir sefer alınacak bişey en azından benim için öle sağlam ve istediğimi versin yeterli gerisi o kadarda önemli değil bence dedim ya alınca söylerim sana ok sende araştırmalara devam yardımcı ol bana olurmu konuyla ilgili fazla vaktim olmuyo 6500 slide ile ilgili resi bilgi vs. toplayabilirsen sevinirim karşılaştırma yapmam lazım şimdiden teşekkürler...

forumda nokia bölümünde 6500 slide ile ilgili başlık var... ayrıntıları ve resimleri buradan bulabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_18666727/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 15 Ocak 2008; 18:28:25 >

• ilk sayfadan beri takip ediyorum ve ilk mesajımı yazıyorum. telefonu aldıktan sonra baya bi ilgilendim o yüzden buraya bakmayı unuttum:) 2 hafta oldu herhalde alalı gayet memnunum. yazılan eleştirilerden sadece fotografı çektikten sonra çok beklemesi kısmına katılıyorum. sesi gayet güzel ama yanındaki kulaklık da iş yok. kamera çekimi gayet güzel. n91 almayı düşünüyodum sesden dolayı 2 gün kullandım sonra geri verdim. taşıması rahat değil ve bi telefon sadece sesi için taşınmaz diye düşünüyorum. 3.2 megapikselin hakkını veriyo. gece çekimleri ve makro çekimleri de güzel. ama dikkatimi çeken hoparlörden düşük sesle müzik dinlerken arada çıt çıt diye sesler geliyor sanki:) ama gelse de gelmese de ben telefonu çok sevdim ve tavsiye ederim herkese.

Orjinalden alıntı: advacatous

ilk sayfadan beri takip ediyorum ve ilk mesajımı yazıyorum. telefonu aldıktan sonra baya bi ilgilendim o yüzden buraya bakmayı unuttum:) 2 hafta oldu herhalde alalı gayet memnunum. yazılan eleştirilerden sadece fotografı çektikten sonra çok beklemesi kısmına katılıyorum. sesi gayet güzel ama yanındaki kulaklık da iş yok. kamera çekimi gayet güzel. n91 almayı düşünüyodum sesden dolayı 2 gün kullandım sonra geri verdim. taşıması rahat değil ve bi telefon sadece sesi için taşınmaz diye düşünüyorum. 3.2 megapikselin hakkını veriyo. gece çekimleri ve makro çekimleri de güzel. ama dikkatimi çeken hoparlörden düşük sesle müzik dinlerken arada çıt çıt diye sesler geliyor sanki:) ama gelse de gelmese de ben telefonu çok sevdim ve tavsiye ederim herkese.

izlenimlerini geçte olsa yazdığın için teşekkürler senin örne kfotolarını bekliyoruz........

• abi ben napiim şimdi yaa...
    sabah okula gittim sınıfa girdim eşyalarımı tam dolaba yerleştircekken en arkada oturan arkadaşımın önünde bişey gördüm...
    şirin mi şirin , iki yanında kırmızı şerit olan ve ekranında ööle animasyon dönen bişi.. 5610 =( benden önce gitmiş almış ama nasıl oldum anlatamam size.. gerçeğini görünce insan daha bi fena oluyomuş... off yani abi ya..

ben de istiyorum ya artık yeter..=(

bi de bişi sormak istiyorum bi program varmış o program sayesinde bluetooth la evdeki pc ye bağlanıp kablosuz internet bağlantısını kullanmak mümkünmüş 5610 da deneyen oldu mu veya başka bi telle deneyen oldu mu kullanışlı bi program mı sizce kullanmaya değer mi?

ooof of =(

Orjinalden alıntı: creaa9?

abi ben napiim şimdi yaa...
    sabah okula gittim sınıfa girdim eşyalarımı tam dolaba yerleştircekken en arkada oturan arkadaşımın önünde bişey gördüm...
    şirin mi şirin , iki yanında kırmızı şerit olan ve ekranında ööle animasyon dönen bişi.. 5610 =( benden önce gitmiş almış ama nasıl oldum anlatamam size.. gerçeğini görünce insan daha bi fena oluyomuş... off yani abi ya..

ben de istiyorum ya artık yeter..=(

bi de bişi sormak istiyorum bi program varmış o program sayesinde bluetooth la evdeki pc ye bağlanıp kablosuz internet bağlantısını kullanmak mümkünmüş 5610 da deneyen oldu mu veya başka bi telle deneyen oldu mu kullanışlı bi program mı sizce kullanmaya değer mi?

ooof of =(

en azından arkadaşın almış deneme inceleme fırsatın var ne güzel
    hoestwriter sen kocaelidenmi almıştın telefonu?bugün bikaç yere baktım nokia shopa sordum hala gelmemiş tel sen tam olarak nerden aldın(ben kocaeliyi pek bilmiyom )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 15 Ocak 2008; 20:33:09 >

• öle tabi ama.. ne bilim ya gerçekte daha güzelmiş=)

fethiye caddesini biliyorsundur.yukarı cıkmadan,çesmenın ordan sola dondunmu merkez bankasına dogru gıderken sagda awea bayısı war.nike a gelmeden sabri özeri geçince.

Farklı faal garantisiyle satıyor.
  • Yanlış düşünüyorsun bence ben mesela evet hassas davranıyorum fakat müzik için müzik çalar, resim için kamera, ve tabiiki konuşmak içi de telefonu ayrı ayrı taşımaktansa hepsini bir anda tek bir cihazda taşımak daha mantıklı değilmi ?
    quote:

Orjinalden alıntı: sindem09

joystick kullanışlı tam da joystick gibi deil.. ama en azından zarar görmücek cinsten... yaa eğer bu kadar ses konusunda hassaas herkes bence herkes bi cowon iriver mp3 çalar alsın.. bi telefondan bu kadar yüksek beklenti iiçinde olmak bence saçma... kamera ve ses konusunda gerçekten bu kadar hassaas olan kişiler gider bi kamera we mp3 çalar alır.. bunu ve diğer telefonları bu kadar çok inceleyenler bence gereksiz bi iş yapıyolar..
    neyse....

• Fikirlere daima saygım sonsuzdur fakat senin yazdığın konuşma uslubünde olanlara tabii ki...
    quote:

Orjinalden alıntı: honestwriter

bence incelemek şart ama bukadar iciğine ciciğine girmek ve yüksek beklentiler içinde olmak bencede doğru değil.

bence fonksyonellik on planda olmalı.Tek bir özelliğe abanmamalı bir telefon.Farklı ihtiyaçları asgari standartların üzerinde werebilmeli.

5610 a gelince.fiyat acısından,buforumda karsılastırılan telefonlara gore oldukca avantajlı(n81,n91 vs).iyi bir müzik kalitesi ve ses seviyesi var.

+ resim ve video kalitesi bir telefon için oldukca tatminkar.

ama sindem09 un dediği gibi,cok da incelemek bence de gereksiz.işin içine zevk girdiğinde ,model , boyut ,telefonun yapabilddikleri okadarda önemli olmuyorr.

Naciizane fikrimdir,polemik olussun diye kessinlikle yazmadım,

Saygılar

• Baktım oraya fakat beni tatmin etmedi oradakiler neyse teşekkürler genede ilgin için...
    quote:

Orjinalden alıntı: avanoss

quote:

Orjinalden alıntı: savassim

Sonuçta bir sefer alınacak bişey en azından benim için öle sağlam ve istediğimi versin yeterli gerisi o kadarda önemli değil bence dedim ya alınca söylerim sana ok sende araştırmalara devam yardımcı ol bana olurmu konuyla ilgili fazla vaktim olmuyo 6500 slide ile ilgili resi bilgi vs. toplayabilirsen sevinirim karşılaştırma yapmam lazım şimdiden teşekkürler...

forumda nokia bölümünde 6500 slide ile ilgili başlık var... ayrıntıları ve resimleri buradan bulabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_18666727/tm.htm

• Evet nokia shoplara gelmemiş henüz üşenmedim ve netten istanbuldaki nokia shopların tellerini buldum ve tek tek aradım sordum henüz gelmemiş onlara şubat sonu bekleniyo dediler.
    quote:

Orjinalden alıntı: honestwriter

en azından arkadaşın almış deneme inceleme fırsatın var ne güzel
    hoestwriter sen kocaelidenmi almıştın telefonu?bugün bikaç yere baktım nokia shopa sordum hala gelmemiş tel sen tam olarak nerden aldın(ben kocaeliyi pek bilmiyom )

fethiye caddesini biliyorsundur.yukarı cıkmadan,çesmenın ordan sola dondunmu merkez bankasına dogru gıderken sagda awea bayısı war.nike a gelmeden sabri özeri geçince.

Farklı faal garantisiyle satıyor.
  • Öle bişey olduğunu sanmıyorum ki eğer varsa dai kısa mesafeler için yani bir odadan diğerine kadar olacak mesafede uzaklıkla çalışır yoksa daha fazla uzaklık için uyduyu kullanman gerekir oda telefonun wlan özelliğiyle mevcuttur yani zor bişey dedim ya sanmıyorum olduğunu ama eğer varsa uzak mesafeden devrim demektir o çünkü netede ulaşma şansın var demektir ama zorrr...

quote:

ooof of =(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savassim -- 15 Ocak 2008; 23:08:57 >
  • ben izmirde nokia shopta gördüm 590ytl. bide bişey sorcam wifile kaç metreye kadar çeker çok merak ediyom. kimileri 15 metreden sonra çekmiyor yazmışlar cepler için eğer ölese bi anlamı yook. yani notebook gibi çeker mi ?
    Guzel kardesim hic kullanmadigin eline dahi almadigin telefon icin kullanmiscasina yorum yapman insanlari yaniltir.Sen oldukca fazla sayida mesaj yazmis biri oldugun icin insanlarida bilmedigin bir sey hakkinda etkilemis oluyorsun ve yanlis secim yapmalarina sebep olursun. Basligi basindan beri takip ettigim icin senin yazdigin her mesaji okudum ve ciddi anlamda buyuk beklentilire girdim. Eger senin dediklerine guvenipte alsaydim, hayalkirikligi yasardim. N73ME yi bende dinledim ve daha once benim dinlediklerim arasinda disariya bu kadar yuksek ses veren telefon dinlememistim. Simdi burada telefonun sesi biraz dusuk diye yorum yapan telefonu satin almis veya bir sekilde bulupta test etmis insanlar var. Simdi sen 5610nun disa verdigi ses N73 ME den daha fazla diye kesin bir yorum yapinca ben ya bu 5610nun sesi biraz az diyen adamlar anlamiyorlar bu isten ya da yalan soyluyorlar diye dusunuyorum. Ya da sen 5610u cok sevdigin icin 5610u hic dusunmeden daha yuksek ses veren bir alet olarak goruyorsun.
    Neyse benim amacim tartisma ortami yaratmak veya kimseyi kirmak degil. Bu yuzden sana karsi yanlis bir ifadem olduysa kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradiye2 -- 16 Ocak 2008; 5:39:53 >

• Ya anlamıyorum arkadaşlar istanbul nokia shoplara henüz şubat ortası veya sonu giriş yapılacağı belirtiliyo fakat aynı shoplar il farklı nasıl oluyo orada alıcıya sunuluyo üstelik istanbul gibi bir mega kent te dai yok neyse şanşınız devam etsin...
    quote:

Orjinalden alıntı: wolwerin84

ben izmirde nokia shopta gördüm 590ytl. bide bişey sorcam wifile kaç metreye kadar çeker çok merak ediyom. kimileri 15 metreden sonra çekmiyor yazmışlar cepler için eğer ölese bi anlamı yook. yani notebook gibi çeker mi ?

Orjinalden alıntı: muradiye2

Tek_korsana
    Guzel kardesim hic kullanmadigin eline dahi almadigin telefon icin kullanmiscasina yorum yapman insanlari yaniltir.Sen oldukca fazla sayida mesaj yazmis biri oldugun icin insanlarida bilmedigin bir sey hakkinda etkilemis oluyorsun ve yanlis secim yapmalarina sebep olursun. Basligi basindan beri takip ettigim icin senin yazdigin her mesaji okudum ve ciddi anlamda buyuk beklentilire girdim. Eger senin dediklerine guvenipte alsaydim, hayalkirikligi yasardim. N73ME yi bende dinledim ve daha once benim dinlediklerim arasinda disariya bu kadar yuksek ses veren telefon dinlememistim. Simdi burada telefonun sesi biraz dusuk diye yorum yapan telefonu satin almis veya bir sekilde bulupta test etmis insanlar var. Simdi sen 5610nun disa verdigi ses N73 ME den daha fazla diye kesin bir yorum yapinca ben ya bu 5610nun sesi biraz az diyen adamlar anlamiyorlar bu isten ya da yalan soyluyorlar diye dusunuyorum. Ya da sen 5610u cok sevdigin icin 5610u hic dusunmeden daha yuksek ses veren bir alet olarak goruyorsun.
    Neyse benim amacim tartisma ortami yaratmak veya kimseyi kirmak degil. Bu yuzden sana karsi yanlis bir ifadem olduysa kusura bakma.

tmm amacın tartışma ortamı yaratmak değilse ve bununla ilgili msj yollarsan bana yolla olur biter..

• Yok tartışma amaçlı değil hemen parlama uyarıda bulunuyo sadece bende baktım sende uygun bir cevap verirsin olur biter kavga yok sakın ok morelleri sıfırlaaya gerek yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

quote:

Orjinalden alıntı: muradiye2

Tek_korsana

tmm amacın tartışma ortamı yaratmak değilse ve bununla ilgili msj yollarsan bana yolla olur biter..

• yok parladığım falan yok cvbımı pm ile ona yolladım......................................sadece buraya yazmasını istemedim.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.