Şimdi Ara

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
3
Favori
384.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: tek_korsan

quote:

Orjinalden alıntı: simurg

Arkadaşlar eğer telefonu bilgisayardan güncerllerseniz çok dikkatli olun.Telefon ile bilgisayar arası bağlantı kopunca hiç hoş şeyler olmuyor Bugün öğlen güncelleme yapayım dedim sonlara gelince birden koptu.Telefona baktım ekranda sadece ışık var.Neyseki satın aldığımız yere götürdük ve yaptılar.Bu sayede son versiyonu da yüklemiş oldum en azından .
    NOT:Arkadaşlar biri şu imzanın kodunu yazabilir mi?İnternetim çok yavaş olduğundan arama yapamıyorum ve sayfaların açılması da uzun sürüyor.

yeni versiyonun hayırlı olsun............. Allah tan telefonun çökmemiş şanslısın

Sağol Darısı senin başına

• beyler bu fotoğraflardaki noiseleri pcde düzeltmek için bildiniz bi program varmı?

Orjinalden alıntı: imozzi

beyler bu fotoğraflardaki noiseleri pcde düzeltmek için bildiniz bi program varmı?

bi ara n93 topicinde öyle bişeyler okumuştum oraya bi sor istersen... sanrım öyle bi program vardı

quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

quote:

Arkadaşlar eğer telefonu bilgisayardan güncerllerseniz çok dikkatli olun.Telefon ile bilgisayar arası bağlantı kopunca hiç hoş şeyler olmuyor Bugün öğlen güncelleme yapayım dedim sonlara gelince birden koptu.Telefona baktım ekranda sadece ışık var.Neyseki satın aldığımız yere götürdük ve yaptılar.Bu sayede son versiyonu da yüklemiş oldum en azından .
    NOT:Arkadaşlar biri şu imzanın kodunu yazabilir mi?İnternetim çok yavaş olduğundan arama yapamıyorum ve sayfaların açılması da uzun sürüyor.

yeni versiyonun hayırlı olsun............. Allah tan telefonun çökmemiş şanslısın

Sağol Darısı senin başına

inşallah.

• şimdi nokianın sitesinde kulaklıkla 22 saate kadar kesintisiz müzik dinlenilebilidği söylüyoya, 5610 sahipleri 22 saat yada 22 saate yakın müzik dinleyeniniz oldumu ? aslında yeni alınan bi 5610dan bunu beklemek şuan için yanlış olur telefon yeni olduğu için bataryada çok yeni anlamında.bi süre sonra belki gerçekten 20 saat falan dinleniyodur.bunu inceleme forumlarından araştırıcam bakalım gerçekten 22 saate kadar dinlenilebiliyomu diye ? şahsen ben 22 saate kadar kesintisiz müzik dinlesem ölürüm heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 19 Mart 2008; 23:13:54 >
  • arkadaşlar bende 5610 kervanına katıldım tabiki 6233'ü satarak :) size bir sorum olacak telefon herşeyi ile çok güzel yanlız otofocus özelliğini kavradım k750i gb. yarım basıyoruz . fakat makro modu, kırmızı göz düzeltme diye bişey bulamadım Asıl Merak ettiğim özelliği şu menüde , müzik çalarda arka fondaki ''electro equalizer'' Eko.Temasını ben hareketli diye biliyordum youtube 'de 5610 menü videolarında şayet hareketli bir şekilde dalgalanıyordu :) şuan sabit duruyor benim telefonda sizden ricam bunun bir ayarı olup olmadığını öğrenmek istedim. yardımlarınızı bekliyorum.!!!

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^

• hayırlı olsun kenacesur valla tek sorunun temanın hareketli olup olmaması olsun ne diyim ayrıca telde makro modu var fakat bildiğim kadarıyla 'açıp-kapama' seçeneğimiz yok,otomatik..ve bende daha önceden sormuştum kırmızı göz düzeltmeyi, öyle bi ayar olmadığı söylemişlerdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 19 Mart 2008; 23:21:08 >

Orjinalden alıntı: imozzi

beyler bu fotoğraflardaki noiseleri pcde düzeltmek için bildiniz bi program varmı?

buldum linkhttp://www.inndir.com/program.php?id=33746
  • korsan kardeş çok teşekkürler cevap için tema hareketlimi normalde yoksa sabit mi? yani benim telde bir problem varsa değiştirebilirim. hiç tereddürsüz ne olursa olsun 1 hafta içinde değiştirme hakkım var. daha dün aldım teli en azından bu hareketli temanın hareketlenmesi için bir ayarı vardır diye düşünmüştüm. ayrıca makro 'yu nasıl açıyoruz. bulamadım yahu kaynak gerekli :) yardımlarınızı bekliyorum. :)

Orjinalden alıntı: kenacesur

korsan kardeş çok teşekkürler cevap için tema hareketlimi normalde yoksa sabit mi? yani benim telde bir problem varsa değiştirebilirim. hiç tereddürsüz ne olursa olsun 1 hafta içinde değiştirme hakkım var. daha dün aldım teli en azından bu hareketli temanın hareketlenmesi için bir ayarı vardır diye düşünmüştüm. ayrıca makro 'yu nasıl açıyoruz. bulamadım yahu kaynak gerekli :) yardımlarınızı bekliyorum. :)

temanın hareketli olup olmadığını bugün içinde cvp alırsın makro olayı şöyle sen bi nesneye yakın çekim yapınca kendisi makro yapıyo zaten...dediğim gibi ekstra makro özelliği vb. yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 20 Mart 2008; 9:38:38 >

• evet buldum arkadaşlar mobile-reviev de incelemişler ve5610la 20.5 saat müzik dinlenilmiş süper bi performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 20 Mart 2008; 11:01:22 >

korsan kardeş çok tşk senin temanda mı? sabit kusura bakma durmadan soruyorum ayrıca bu olayı kafaya taktım hadi hayırlısı :)

tmm ben telefnu alınca söylerim .

bu arada merak etme dediğim gibi cevabı bügun alırsın...

Onbaşım mrb bende 5610 kervanına katıldım tabiki 6233'ü satarak :) size bir sorum olacak hatta Merak ettiğim özelliği şu menüde , müzik çalarda arka fondaki ''electro equalizer'' Eko.Temasını ben hareketli diye biliyordum youtube 'de 5610 menü videolarında şayet hareketli bir şekilde dalgalanıyordu :) şuan sabit duruyor benim telefonda daha dün aldım telefonu normalde sabit mi? yoksa hareketlimi ? senden ricam bunun bir ayarı olup olmadığını öğrenmek istedim. yardımını bekliyorum. bu arada Versiyonu 4.20 nasıl sence ? eksi artı yönü olarak bu versiyon nasıl ?
  • bende aldım müthişş bi tlfn aşık oldum tlfnuma resmen daha bugün beşinci günü ama tlfnm tamircide çünkü ben onu suya düşürdüm olmaz böle bişi ben hiçbi tlfnumu bu kadar sevmemiştim sakınan göse çöp batıı ölcem kahrımdan alın muhakkak ama dikkatli kullanın kimsenin benim gibi üzülmesini istemem

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_18666727/mpage_1/key_/tm.htm][

• quote:

...ernhrn...

Onbaşım mrb bende 5610 kervanına katıldım tabiki 6233'ü satarak :) size bir sorum olacak hatta Merak ettiğim özelliği şu menüde , müzik çalarda arka fondaki ''electro equalizer'' Eko.Temasını ben hareketli diye biliyordum youtube 'de 5610 menü videolarında şayet hareketli bir şekilde dalgalanıyordu :) şuan sabit duruyor benim telefonda daha dün aldım telefonu normalde sabit mi? yoksa hareketlimi ? senden ricam bunun bir ayarı olup olmadığını öğrenmek istedim. yardımını bekliyorum. bu arada Versiyonu 4.20 nasıl sence ? eksi artı yönü olarak bu versiyon nasıl ?

1-2 sayfa geride versiyon aralarındaki farklar yazıyo..

Orjinalden alıntı: ...ernhrn...

bende sonunda aldım 5610nu clup nokidan aldım ve orada anında versiyonu güncellettm. bi sorununz olrsa elimden geldigince cevaplamaya çalışırım...

kaça aldın-hangi rengini aldın ?

bu arada HAYIRLI OLSUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 20 Mart 2008; 14:14:09 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.