Şimdi Ara

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
3
Favori
384.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: aslin

arkadaşlar belki bu daha önce forumda verilmiştir ama ben bulamadım herkesin aklında bulunsun die sölüyorum (ben bilmediğim için tlfnm gitti)
    cep telefonunuz suya düşerse:
    -hemen bataryayı söküyosunuz ve asla takmıyosunuz neticede elektrik gitmediği sürece ıslak hiç bi parca yanmaz
    -sökebildiğiniz kadar parcasını söküyosunuz(batarya kapak tıştakımı falan)
    -asla sac kurutma makinasıyla yada kalorifer peteğinin üstünde kurutmuyosunuz ama tamirciye hemen götürme imkanınız yoksa pirinç dolu bi kavonozun içinde bekletebilirsiniz.
    -en yakın servisine götürün.
    ayrıca tlfn yeni alındıktan sonra 45 ytl'ye yapılan sigortalar var 1 senelik isterseniz uzatabiliosunuz paraya kıyıp yaptırın arkadaşlar giden gelmio 660 ytlye aldım 9 taksit (genpa garantili)ama 45 ytl ye kıyamadım şimdi tlfn tamirciyle cebelleşio

saç kurutma makinesinde neden kurutmuyoruz

ben okumuştum suya düşürdüm saç kurutma makinesi ile iyice kuruladım falan diye ??

• valla tamirci bana cok yanlış olduğunu söyledi.eğer ekrana falan su kaçmışsa kurutma makinesiyle kurutmak orda leke bırakıyomuş.zaten tamircilerde suya düşen telefonu (eğer bi yeri yanmamışsa)flu sanırım yada buna benser bi adı var böle bi sıvıyla siliolarmış ama kurutma makinesiyle kurutunca kalan lekeler bu sıvıyla temizlenmiomuş böle anlattı bana.yinede denememek lasım bence.

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_18666727/mpage_1/key_/tm.htm][
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslin

valla tamirci bana cok yanlış olduğunu söyledi.eğer ekrana falan su kaçmışsa kurutma makinesiyle kurutmak orda leke bırakıyomuş.zaten tamircilerde suya düşen telefonu (eğer bi yeri yanmamışsa)flu sanırım yada buna benser bi adı var böle bi sıvıyla siliolarmış ama kurutma makinesiyle kurutunca kalan lekeler bu sıvıyla temizlenmiomuş böle anlattı bana.yinede denememek lasım bence.

tşk. bilgi için eğer bişey olursa pirinç dolu kavanozun içinde bekletmek servise gidene kadar.. :S

bunu yaparım..

Orjinalden alıntı: kenacesur

arkadaşlar 5610 için kulaklık önerinizi bekliyorum. son sesde bass özelliğini koruyan kulaklık lazım cx 300 sizce nasıldır .?

genelde herkes cx300ü öneriyo .cx300 iyi sonuçlar veriyomuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 22 Mart 2008; 10:43:08 >
  • Tek korsan kardeş 5610 için CREATİVE ep-630 düşündüm fakat 3,5 jack girişli değil 5610 2,5 jack girişli ve ona istinaden bu kulaklığı aldığımda cx 300 yada CREATİVE ep-630 bunları nasıl 5610 'da kullanabilirim. dönüştürücü alsam diyorum 5610 'nun girişi 2,5 yani 3,5 jack çıkşını nasıl 2,5 dönüştürecem piyasada var mı? dönüştürücü

HTC HD 2

• quote:

Tek korsan kardeş 5610 için CREATİVE ep-630 düşündüm fakat 3,5 jack girişli değil 5610 2,5 jack girişli ve ona istinaden bu kulaklığı aldığımda cx 300 yada CREATİVE ep-630 bunları nasıl 5610 'da kullanabilirim. dönüştürücü alsam diyorum 5610 'nun girişi 2,5 yani 3,5 jack çıkşını nasıl 2,5 dönüştürecem piyasada var mı? dönüştürücü

5610un kutusunda3.5 mm jack dönüştürü çıkıyo resimdeki gibi.. ve piyasada dönüştürücer var,satılıyo..sorun yok yani

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 22 Mart 2008; 13:14:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seawolf

Arkadaşlar bu ürünündemi sahtesini yapmışlar çinliler yapmış olmalı.http://www.sahibinden.com/cift_hatli_nckia_ns5610_surgulu_mukemmel_urunWQQaXQQ6523837WQQpXQQdisplayitem?keyword=nokia

e günaydın

• HANGİ MARKA ALTINDA ÜRETİLİYOR (ORJİNALİNDEN Almayı düşünüyorum yurtdışından.

HTC HD 2
  • tamam kardeş şimdi aklıma geldi o tuşun yanında 3,5 jacklık giriş vardı . saol dosdum

tamam kardeş şimdi aklıma geldi o tuşun yanında 3,5 jacklık giriş vardı . saol dosdum

önemli değil

HTC HD 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: seawolf

Adamlar utanmasa Dünyayı kopyalıyacaklar.

bu çinlilerden herşey beklenir

Orjinalden alıntı: tek_korsan

quote:

arkadaşlar 5610 için kulaklık önerinizi bekliyorum. son sesde bass özelliğini koruyan kulaklık lazım cx 300 sizce nasıldır .?

genelde herkes cx300ü öneriyo .cx300 iyi sonuçlar veriyomuş..

aynı soruyu bende kulaklık bölümünde sormuştum eğer rap hiohp tarzı şeyler dinliosan sennheiser ıe4 mükkemmel

DH PSP Topluluğu
    PSP/ XBOX360/PS1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ...ernhrn...

yanlış hatırlamıyorsam bu forumda brisi 5610 nun orjinal temalarını bulmuştu. rica etsem linglerini verebilirmi tekrar... yakın bi arkadaşımbaya begendide..

bnde mavi temalarını arıorum

Orjinalden alıntı: imozzi

quote:

Orjinalden alıntı: ...ernhrn...

yanlış hatırlamıyorsam bu forumda brisi 5610 nun orjinal temalarını bulmuştu. rica etsem linglerini verebilirmi tekrar... yakın bi arkadaşımbaya begendide..

bnde mavi temalarını arıorum

bu linkte hem orjinaller var, hemde orjinalin üstünde biraz oynama yapmışlar değişik...

==== >>>http://www.zedge.net/themes/1476/nokia-5610-themes/0-5-1-xpress/

siteye üye olmanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 22 Mart 2008; 20:30:38 >

• he tabi bnm aradıgım temalar kırmızı olanlar
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.