Şimdi Ara

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.398
Cevap
3
Favori
384.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: lazminator

Örnek resimLere dewam !..

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^

^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^

birinci resim güzel

• ikincide güneş ışınLarı ısLak yaprakLardan yansıyınca yaprakların oLduğu kısım pek net çıkmadı !.. ama dere kısmı çok güzeL !..
    fotoLarı çekerken hiç sir ayar yapmadım !.. hep oto fokusta çekiyorum !..
  • arkadaşlar benim ilk telefonum 3230 du onunda sonradan birsürü sorunuyla karşılaştım 5610 u bu hafta alıcaktım eğer bölye bir bölüm olmasaydı gerçekten çok düşündüm harbiden almayayımmı diye çünkü kullanım hatalarını kişinin kendisiyle mi alakalı yoksa gerçekten telefondan gelen sorunlarmı olduğunu merak etmiştim ama sorun üzerine sorun... umarım doğru bir karar vermişimdir 6500slide alıcam creative ep630 kulaklıkla beraber sanırım iyi olur ...
    NOT:sizce yanlış mı yapıyorum???

Orjinalden alıntı: ooouuuzzz

arkadaşlar benim ilk telefonum 3230 du onunda sonradan birsürü sorunuyla karşılaştım 5610 u bu hafta alıcaktım eğer bölye bir bölüm olmasaydı gerçekten çok düşündüm harbiden almayayımmı diye çünkü kullanım hatalarını kişinin kendisiyle mi alakalı yoksa gerçekten telefondan gelen sorunlarmı olduğunu merak etmiştim ama sorun üzerine sorun... umarım doğru bir karar vermişimdir 6500slide alıcam creative ep630 kulaklıkla beraber sanırım iyi olur ...
    NOT:sizce yanlış mı yapıyorum???

Forum da oylama yapsan yarısından fazlası telefonla gelen sorunlar der,benim şimdiki akım olsa almazdım , ama şimdi kullanmak zorundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taciturnn -- 17 Haziran 2008; 22:22:57 >

• EVet sonunda bende slider tusu catlayan kullanicilar kervanina katildim..Bu slider tusu cok kotu malzemeden yapilmis sanirim.fazla kullanimdan diyecem ama olmuyacak cunku teli aldigimdan beri sadece 2 kez kullandim slider tusunu.ilk tel geldiginde ne ise yariyor diye bakmistim o kadar.,baska hic kullanmadim ama benimki de catladi

Orjinalden alıntı: u23

arkadaslar bu telefona uygun iyi bir jack cevirici bulan oldumu acaba???
    Yaninda gelen aparat bozulmaya basladi.. Adi yapmislar heralde...
    birde kullandiginiz kulaklik modellerini soylerseniz super olur..

Hem artik bu forumda telefonun sorunlarindan degilde nasıl iyi hale getirebileriz onu konusalim derim ben
    saygilar

ayni soruyu bir kac mesaj yukarda bende sordum ama kimse cevap vermedi.su anki aparattan hic memnun degilim.

• quote:

Orjinalden alıntı: CeSuR_MaNYaK

quote:

Hem artik bu forumda telefonun sorunlarindan degilde nasıl iyi hale getirebileriz onu konusalim derim ben
    saygilar

ayni soruyu bir kac mesaj yukarda bende sordum ama kimse cevap vermedi.su anki aparattan hic memnun degilim.

nokia ad-44 kumandasi var. onu kullan. ben kullaniyorum gayet guzel. ustune de bi tane guzel kulaklik taktin mi bomba gibi oluyor.
    arkadasin biri de video yu hiç guzel yapamadim dior. allok video converter ile super mp4 film cevriliyor ve altyazi eklenip izleniliyor haberiniz olsun.
    saygilar

• arkadaşlar yanlız şunu merak ettim media markt vs.. nokia nın bu telefonu dene amaçlı reyonlarına koydugu yerlerde gördüm elden ele dolaşıyor ve adamlar artık şarj bırakmamış düşünün artık siz ne kadar kurcukladıklarını ama o slide tuşu sapa sağlam üstelik gördüğüm tüm yetkililerede sordum henüz böyle bir sorunla karşılaşmadık dediler...Belkide fiyatının düşük olmasının sebepleri bunlardı kim bilir
    sen 6500 slide mi kullanıyorsun,yoksa bende 5610 nu satıp ondan almayı düşünüyorum

Orjinalden alıntı: taciturnn

LAPTOPÇU
    sen 6500 slide mi kullanıyorsun,yoksa bende 5610 nu satıp ondan almayı düşünüyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: taciturnn

6500 slide kullanan arkadaşlar, dışa ses vermede 6500slide yi 5610 la karşılaştırırsak hangisi üstün çıkarır

+ oLarak 5610 un ekran rengi 16 miLyondur diğerlerinin ki 256 ßin. TeLefonLarı eLimin üzerine tuttum diğer teLLer tenimin rengini hafif kırmızımtırak gösterirken 5610 gerçek renkLeri yansıttı !.. ßu testLer sonucu 5610 u aLdım !..

teLefonu 3 aydır kuLLanıyorum ve her gün defaLarca sLider tuşunu kuLLanırım !.. henüz hiç ßir şey oLmadı !.. maşaLLah diyeLim nazar değmesin !..

+ oLarak piyasada çok az war !.. kim görse dizaynının etkisinde kaLıp modeLini özeLLikLerini soruyor !.. yani ßir N veya diğer teLLer gißi piyasada eskimiş ßir teL değiL !.. ve ortamda iLgi odağı oLması çok hoşuma gidiyor !.. egoLarımı tatmin ediyor !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 18 Haziran 2008; 21:13:23 >

• arkadaşım 6500slide nin ekranı 16.7 milyon renk içeriyor hatta bir ara 5610u 16 milyon renk sanıyordum meyer ikisied eşitmiş 256000 olan n73(benim şahsi fikrimse düz n73 hepsinden daha sepmatik
    quote:

Orjinalden alıntı: lazminator

arkadaşLar 5610 u aLırken telefoncuda hem N73 ü hemde 6500 sLidenin kamerasını denedim !.. en iyisi 5610 dur !.. denendi test ediLdi !..
    yok şunu kamerasının markası şudur yok ßudur olayı değiL ßizzat kendim test ettim !..

+ oLarak 5610 un ekran rengi 16 miLyondur diğerlerinin ki 256 ßin. TeLefonLarı eLimin üzerine tuttum diğer teLLer tenimin rengini hafif kırmızımtırak gösterirken 5610 gerçek renkLeri yansıttı !.. ßu testLer sonucu 5610 u aLdım !..

teLefonu 3 aydır kuLLanıyorum ve her gün defaLarca sLider tuşunu kuLLanırım !.. henüz hiç ßir şey oLmadı !.. maşaLLah diyeLim nazar değmesin !..

+ oLarak piyasada çok az war !.. kim görse dizaynının etkisinde kaLıp modeLini özeLLikLerini soruyor !.. yani ßir N veya diğer teLLer gißi piyasada eskimiş ßir teL değiL !.. ve ortamda iLgi odağı oLması çok hoşuma gidiyor !.. egoLarımı tatmin ediyor !..

• ewet 6500 sLide de 16 miLyonmuş !..

(bu arada laptopçu adli uye fake. mesaj sayisi artirmak için yazio oyle bos bos seyler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknylmz -- 19 Haziran 2008; 21:35:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: srknylmz

quote:

Orjinalden alıntı: CeSuR_MaNYaK

quote:

saygilar

nokia ad-44 kumandasi var. onu kullan. ben kullaniyorum gayet guzel. ustune de bi tane guzel kulaklik taktin mi bomba gibi oluyor.
    arkadasin biri de video yu hiç guzel yapamadim dior. allok video converter ile super mp4 film cevriliyor ve altyazi eklenip izleniliyor haberiniz olsun.
    saygilar

o ceviricinin fiyati 80 milyon ama.degmez 80 milyona..daha uygun ceviriciler yokmu acaba?

• 80 milyon değil. 30 ytl ye bulabilirsin gittigidiyorda yada eğer istanbulda oturuyorsan doğubanktan alabilirsin. inan ki diğer ucuzları hiç işe yaramıyor. cok kalitesiz oldukları için kulaklıga giden seste acaip derecede kısılma oluyor. 2 ytl lik cevirici adatorler var ama onlar da mikrofonu çalıştırmaz hale geliyor.
    zaten telefonla birlikte gelen kulaklıgın piyasa fiyatı 5o ytl. gerisini sen dusun. 30 ytl ver kafan rahar etsin. cok kaliteli bişey hem de. benim dusuncem bu. sana butun ihtimalleri soyledim bildigim. daha guzelini bulunca paylasirsan sevinirim
  • telefonla resim çektikten sonra 3 saniyelik önizleme süresi geçiyor ve resim otomatik olarak hafıza kartına ya da telefona otomatik olarak kaydedilirken önce bir sonra 3 defa tıkırtı gibi bir ses geliyor.Ses aynen bilgisayarlarda ki harddiskten gelen sese benziyor, tabiki daha hafifi.Sorun hakkında bilgisi ya da çözümü olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.