Şimdi Ara

Yeni Mondeo Testi (CARVISER)---OTOMOBİL DÜNYAM(Eren Tekin) TESTİ EKLENDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
4.596
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç oldukça heybetli duruyor. Tasarımını çok beğendim. Jant pek göstermemiş kendini gerçi.

Şanzıman 6 ileri tork konvertörlü.
    Ara ara performanslı kullanım olsa da normal bir sürüş stiliyle İstanbul-Sapanca arasında ortalama 10.7 lt hafif trafikte 14 lt diyor.

*Eren TEKİN testi :

Performans ağırlıklı kullanımla 9.2 lt diyor Eren Tekin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 15 Şubat 2015; 22:25:36 >

• Her renk yakışıyor namussuza da yav...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu adamın her videonun sonunda "görüşmek üzere" diye haykırmasına hastayım

bak bu da makam arabası dedi mondeo'ya, arka diz mesafesi sınıf standartlarının üstünde diyor, otorite de makam arabası deyince ne alaka demiştim ama bagajın küçüklüğünün sebebi anlaşıldı
  • 61 plakada ayrı yakışmış. Bu araçları bayilere göndereceklerse dizelini test etmek için beklememiz gerekecek galiba.

• Bu yakıt tüketimiyle sanırım sadece 1.6 dizelden ekmek yiyebilecek.
    Gel gelelim araç görünümüyle sanki passata değilde cc'ye rakip gibi.çok başarılı

Konu dışı olacak ama şu adam her videosunda giyim firması kataloglarındaki elemanlardan daha şık giyiniyor yav.
    Bunu elbisesi kirlenmeden değiştirmeyen, yırtılmadan yenisini almayan biri olarak söylemek istedim
  • Bu aracın bagajı 600 litre olmalıydı.

Bence sakin günlük kullanımda 7-8 litre civarı yakar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Benide en çok kızdıran bagaj konusu. Acaba küçük stepne ile 515 işi nasil olacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mondeo konularında hiç değinilmedi ama bence aracın göstergeleride çok başarılı olmuş, yarı hayalet diyebiliriz galiba
  • 14 litre benzin mi? Hem de yoğun olmayan trafikte.
  • Hayır bu FORD benimde çift kavramali şanzimanim var diye artistlik yapmasini biliyoda neden amiral gemisine 10 yıl önceki eski sistem şanzımanı koyuyor. Hayır amaci ne yani depoda falan elde kalmiş mallar mi var ? onlar bitincemi ekleyecek ? :)

• Şakamı bu yakıt tüketimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla eski kasa gibiyse Liftback versiyonunun bagajı sedan versiyonundan daha büyük.
  • gh912 G kullanıcısına yanıt
    1500 ton 1.5 turbo benzinli otomatik bir araçtan ne bekliyordunuz?

D sınıfındaki rakiplerine bakınca Passat dışındakilerin hepsi bu civarlarda yakacaktır.

Bir de PSA grubun 1.6THPsi bir insaflıdır.

Örneğin İnsignia'da bu değerlerde hatta daha fazlasında dolaşıyor.

Beni şaşırtan değerler değil.Performans aramayan dizelini alır şayet illa Mondeo alacaksa.
  • Tork konventörlü koysun koymasınada mesela peugeotun 308 e koyduğu gibi bi şanzıman koysun yada volvunun ki gibi bi şanzıman koysun manuelden az tüketsin bu bildiğin içtirmiş yakıtı ama bence motorda çok tutumlu değil gibi geldi.
  • Uhh. Adam konusurken ben yoruldum. Konusmasina biraz daha dikkat etmesi lazim. Araba guzel tamam. Ama sanki resimlerde daha hos gorunuyordu yaniliyormuyum

• İngilterede liftback olarak satılıyor, hacim küçük ama en azından daha kullanışlı oluyor.

• şu jantlarla şu arabaya yazık ediyorlar 18 lik çok kollu karatılmış jantlarla olağanüstü duruyor aslında...

yakıt tüketimine gelince 1500 kilo otomatik ve 150 hplik bir motor için normal bence,neden çift kavrama kullanılmadığı konusu da ayrı tartışılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Ölü doğmuş bu yakıt tüketimiyle. Aynı koşullarda Passat 6-7 litre tüketirken bu 10 lt tüketiyor. Insignia bile makyajdan sonra yakıt tüketimine çeki düzen verdi. Bu motor maalesef ülkemizde araç alırken bir numaralı kriter olan yakıt kısmında kesinlikle sınıfta kalıyor.

6-7 litre ?

1.5 tonluk D-segment bir benzinli aracın şehir içi trafiğinde gerçekten 6 litre yakabileceğine inanıyor musunuz ?

Arkadaşımın Passat 1.4TSI DSG aracı şehir içini geçtim, şehirler arası yolda 7 litre yakıyor. 110-120 km hız ile elde ettiği değer bu ?
  • 14 litre yaktığını yeni gördüm, oha

Bu 14 yakıyorsa 1.6 dizelide ortalama 7, 7.5 yakar.

PowerShift olsa sanki, 1 litre kadar az yakardı bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

1500 ton 1.5 turbo benzinli otomatik bir araçtan ne bekliyordunuz?

D sınıfındaki rakiplerine bakınca Passat dışındakilerin hepsi bu civarlarda yakacaktır.

Bir de PSA grubun 1.6THPsi bir insaflıdır.

Örneğin İnsignia'da bu değerlerde hatta daha fazlasında dolaşıyor.

Beni şaşırtan değerler değil.Performans aramayan dizelini alır şayet illa Mondeo alacaksa.

Hocam şehir içi 14 litreden bahsediyor,hadi o düşsün 12 litreye ki istanbul içinde çok zor.Benim için çok anormal bir tüketim.Ben 1.4 tsi 160 lık cc ile şehir içi normal kullanımda 8,5-9 litrelerde geziniyordum ki performans olarak bu aracın içinden geçer.Birdaha bu yakıt tüketimlerini görünce passat alan adamlara laf etmem gibi geliyor.Tipi güzel fiyatı uygun ama tüketim doğruysa berbat.Hayır anlamıyorum çokmu zor zf den 8 ileri çift kavramalı şanzımanı alıp şu araca koymak.Tork konvertörlü şanzımanların çok yaktırdığı aşikar.Yazık benzinlisi ölü doğmuş,dizelinde de otomatik yok.Yine doğuşa gün doğdu.peynir ekmek gibi uçuk fiyatlara passat satmaya devam edecekler.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.