Şimdi Ara

Yeni Mondeo Testi (CARVISER)---OTOMOBİL DÜNYAM(Eren Tekin) TESTİ EKLENDİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
4.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakıt konusunda benzinli, eve incir ağacı diker...bir de dizelin yakıtını görseydik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtıl -- 15 Şubat 2015; 20:54:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Uhh. Adam konusurken ben yoruldum. Konusmasina biraz daha dikkat etmesi lazim. Araba guzel tamam. Ama sanki resimlerde daha hos gorunuyordu yaniliyormuyum

Aynen adamın konuşmasında bir gariplik var, akıcı konuşmuyor. Fotoğraflarda daha güzel görünmesinin nedeni biraz da jantlar bence, küçük kalmış jantlar.
  • İstanbul sapanca arasında uzun yolda o değeri yakalaması için herhalde 150-160 km/h hızın altına düşmemiştir.
  • gh912 G kullanıcısına yanıt
    İsteseler Powershift koyarlardı ama koymuyorlar.

Amaç Ford depo temizliği yapmak.Bu modelin makyajlı kasası tahminimce powershift ile gelir.
  • Evet dediğiniz çok zor. Öncelikle bahsettiğiniz şanzıman çift kavramalı değil, tork konvertörlü. Ayrıca byine bahsettiğiniz şanzıman arkadan itiş araçlar için.

Sizin dediğinizin olabilmesi için 9 ileri ZF var. Ancak onun da kullanılması durumunda bu aracı aynı fiyatla satabilmek Ford adına ne kadar kolay olurdu bilemiyorum.
    @gh912

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda0666 -- 15 Şubat 2015; 21:23:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

şu adamın her videonun sonunda "görüşmek üzere" diye haykırmasına hastayım

bak bu da makam arabası dedi mondeo'ya, arka diz mesafesi sınıf standartlarının üstünde diyor, otorite de makam arabası deyince ne alaka demiştim ama bagajın küçüklüğünün sebebi anlaşıldı

Bence keskin bakisli spor araba

• Arkadas az yakan benzinli otomatik yapamadilar yine vw e yardimci oluyorlar. Kim ne derse desin tsi az yakiyor. cozum basit ya fiyati hep uygun tutacaklar ki musteri gelsin ya da dizel otomatik uygun gelsin. Yoksa vw trde rekor ustune rekor kiracak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuzluSoğan

Ölü doğmuş bu yakıt tüketimiyle. Aynı koşullarda Passat 6-7 litre tüketirken bu 10 lt tüketiyor. Insignia bile makyajdan sonra yakıt tüketimine çeki düzen verdi. Bu motor maalesef ülkemizde araç alırken bir numaralı kriter olan yakıt kısmında kesinlikle sınıfta kalıyor.

Ya birakin su Passat az yakiyor muhabbetini.Antalya,sıkısık olmayan trafik,1.4 tsi passat dsg 8.9 litre tuketim var.

• yalnız liftback daha yakışıklı sedana göre
  • Birde sonra hyundai için çok yakıyor diyorlar. Benzinli i30 nedeyse 1400 kilo ve şehiriçi max. 8 litre yakiyor turbosuz 135hp veriyor burada Fordu savunmaya çalışanlar hyundai ye gelince yerden yere vuruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

İngilterede liftback olarak satılıyor, hacim küçük ama en azından daha kullanışlı oluyor.

Hocam arabanın jantlar yakıyor . Adam arabanın liftback olduğundan bagaj kapağından şikayetçi olmuş. Bu arada cahilliğime verin bu videodaki arabanın iç kısmı neden değişik.

• Ekran kısmı farklı evet onlarda daha az tuş var, donanım seviyesiyle yada opsiyonel donanımlarla alakalı heralde.
  • Eren Tekin performans ağırlıklı kullanımla 9.2 lt yaktı diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Eren Tekin performans ağırlıklı kullanımla 9.2 lt yaktı diyor.

Hocam aynısını yazmaya geldim,gidiyorum

• Bilgilendirme için sağolun hocam.

• 14litre imkansiz yahu deposunda delik felan olmasin?

Saka bi yana ulkemizde 1 numarali kriter yakit
    İnsignianin tutulmama nedeni de yakitiydi adam ettiler bu sene umarim ford erken davranir hatasini duzeltir yoksa sadece bakmalik araclar listesine eklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 15 Şubat 2015; 22:33:17 >
  • bu sınıfta bir araca hala tekno paket standart değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu aracın bagajı 600 litre olmalıydı.

Bence sakin günlük kullanımda 7-8 litre civarı yakar.

Ooo hocam hoşgeldin bende forumdan uzaklaşmıştım eski tadı yok diye inş yorumlarınızla bana eski günlerdeki tadı yaşatırsınız

Bu arada yeni mondeo gayet başarılı ve çok güzel olmuş ama gene formun kronik anti-passat hastalığı nüksetmiş olacak ki
    2 tane cillop gibi arabayı birbirnin ayakları altına atıp iksinin de iyi olduğunu görememe noktasına gelmiş.Kardeşim neden
    kabul etmiyorsunuz yeni passat gayet iyi ve başarılı bir araba olmuş hee o para onun için çok fazla orası ayrı ama bu onu
    itin ...çına sokma manasına gelmemeli artık şu hastalıktan lütfen kurtulup rasyonel yorumlar ve değerlendirmeler yapın

Sonuç olarak yeni mondeo bayatlamadan ülkemize geldi ins satış olarak iyi bir sayı yakalar da haketttiği değeri görür.

• Bagajı 429 lt mi bu nasıl D sınıfı sedan,birde 14 lt yakıt nedir ya

• demek ki neymiş düşük hacimli turbo destekli motorlar tırtmış..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.