Şimdi Ara

Yeni Modemler Superonline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
7.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam , Süperonline ile sözleşmem bitiyor fakat ben modemden memnum değilim hız konusunda problem yok , saha ekibiyle görüştüm 2020 model modemler gelmiş onu takarsak yeni üyelik açarız dedi bu yeni gelen modemler hakkında bilginiz varmı nasıldır ? şuanki modem huawawei hg255s memnum değilim.

• Denemesi bedava, modemin fişini çekip arıza kaydı bırakman yeterli. Eve ekip geldikten sonra değişecek mecbur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Denemesi bedava, modemin fişini çekip arıza kaydı bırakman yeterli. Eve ekip geldikten sonra değişecek mecbur
    Mevcut paketimin üzerinden yeni modem değişikliği yapmıyorlarmış hem Müşteri hizmetleri hem Saha ekibi söyledi

Yeni modemleri yeni abonelik açanlara vereceklerini söylediler hocam , dilersem mevcut aboneliğimi iptal edip yeni abonelik açıp modemi takacaklarını söylediler ama yeni modemde aynı huawei gibiyse hem fazla para vermiş olacağım hem değişen birşey olmayacak
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    İlginç modem bozuk olsa ne vereceklermiş?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

İlginç modem bozuk olsa ne vereceklermiş?
    Dediğiniz gibi daha önce arıza kaydı yaptırdım ekip geldi modemin aynısını taktı gitti problem devam ediyor . ısrar edersem belki huawei hg253 takabilirlermiş sanırım ama o daha kötü diye yorumlar okudum. En iyisi saha ekibinden yeni modemi öğrenmek.

Bunlar bir kenara eve daha önce 2-3 kere ekip geldi farklı farklı hepsine dedim ki huawei hg255S kronik problemli millet sırf bu modem yüzünden acces point router alıyor bana dedilerki yok öyle birşey forumlara inanmayın , modemde sıkıntı yok evimizde kullanıyoruz bizde falan ama dün aradığım farklı saha ekibi bana diyorki " evet o modemler problemleydi isterseniz yeni aboneliğe geçin yeni modem takalım "

• Alakası yok. Hiç abonelik kapatmadan 253s 255s ve şimdi de ZTE kullanıyorum. Online işlemlerden talep açıp ZTE nin kullandırıma başladığı hafta değiştirttim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni routerlar ilgili model ve marka bilgisi ya da foto var mı acaba?

Halen en yeni router olarak ZTE v2 var deniliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jademugla kullanıcısına yanıt
    Platin paket altındakilere 2020 itibarı ile router değişikliği için belirgin bir arıza yoksa ücret talep ediyorlar, ayrıca servis için de ücret talep edildiğini duydum. Platin paketlerde ve kurumsallarda şimdilik sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jademugla

Alakası yok. Hiç abonelik kapatmadan 253s 255s ve şimdi de ZTE kullanıyorum. Online işlemlerden talep açıp ZTE nin kullandırıma başladığı hafta değiştirttim
    ZTE nasıl hocam bilgi verirmisiniz ? huawei hg'ye göre
  • Arkadaş daha geniş bilgiye sahip ama genel yorum yaparsam 5GHz durup dururken kopma sorunu yok, modemin uzun dönem açık kalması sonucu hızın 2mbitte sabit kalması sorunu yok, her gece yarısı otomatik reset sorunu yok. LAN portlar gbit sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jademugla -- 23 Ağustos 2020; 18:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jademugla

Arkadaş daha geniş bilgiye sahip ama genel yorum yaparsam 5GHz durup dururken kopma sorunu yok, modemin uzun dönem açık kalması sonucu hızın 2mbitte sabit kalması sorunu yok, her gece yarısı otomatik reset sorunu yok. LAN portlar gbit sanırım.
    Hocam peki huawei gibi ZTE modemin iki ayrı band frekans varmı 5ghz ve 2.4 ghz gibi yoksa tek kanalmı ?

Sizce online işlerdemlerden talep açıp zte marka isteyimmi ?
    Huawei 255s vardı bende. Wifi çok kötüydü kabloluda da sorun yaşamaya başlayınca teknik servis geldi yeni modemle değiştirdi getirdikleri modem ZTE'di. Bu modem oldukça iyi. Kablosuz performansı da çok iyi. 2.4 ghz ve 5 ghz var, birden fazla wifi ağı da oluşturabiliyorsunuz vs. Bu arada 5 ghz performansı çok iyi, beni memnun etti. 100 Mbps interneti, salondan kullanabiliyorum. Modem odamda duruyor, iPhone 8+ cihazımla salondan 5 ghz ağa bağlı 100 Mbps alabiliyorum.

Kendim modem alıp MAC clonlayarak kullanacaktım ama bu getirdikleri beni oldukça memnun edince vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9ED59218A -- 25 Ağustos 2020; 13:11:12 >
    Okuyunca şaşırdım açıkcası. Genelde sorun yaşayınca forumlara yazıyoruz bu kez de sorun çözülünce yazayım dedim. Ben 25 Ağustos sabahı online işlemlerden internetimde sorun var, modemim eski Huawei yazdım, akşam servis geldi. Sorgusuz sualsiz yeni tv+ (Ufak siyah cihaz) ve Zte modemi kurdular. Eski modemimle kopmalar yaşıyordum ve evin bir odasında hiç çekmiyordu. Zte ile şu an için tüm kopma, yavaşlama problemleri bitti. Ve çekmeyen odada 3 bar çekiyor. Zte'de 2 band ayrı ayrı olarak 2.5 ve 5ghz var. Yeni tv+ kutusunda kanal geçişleri eskisine oranla çok hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guideozo -- 27 Ağustos 2020; 5:56:28 >
  • Komediye bak sol adamlarına mesaj attırmaya başlamış !
  • quote:

Orijinalden alıntı: guideozo

Okuyunca şaşırdım açıkcası. Genelde sorun yaşayınca forumlara yazıyoruz bu kez de sorun çözülünce yazayım dedim. Ben 25 Ağustos sabahı online işlemlerden internetimde sorun var, modemim eski Huawei yazdım, akşam servis geldi. Sorgusuz sualsiz yeni tv+ (Ufak siyah cihaz) ve Zte modemi kurdular. Eski modemimle kopmalar yaşıyordum ve evin bir odasında hiç çekmiyordu. Zte ile şu an için tüm kopma, yavaşlama problemleri bitti. Ve çekmeyen odada 3 bar çekiyor. Zte'de 2 band ayrı ayrı olarak 2.5 ve 5ghz var. Yeni tv+ kutusunda kanal geçişleri eskisine oranla çok hızlı.
    Yukarı yorumlarda başka bir üye daha ZTE modem övmüştü sanırım bende ZTE modem talep edeyim umarım hiç pişman olmam , ZTE modeli nedir hocam direk onu talep edeyim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerli01

Komediye bak sol adamlarına mesaj attırmaya başlamış !
    Ben mi SOL adamıyım. Çok güldüm :).
    Modemin arkasında yazan ZXHN H267Av2. Oldukça büyük bir modem bu arada.
  • guideozo G kullanıcısına yanıt
    Nick belirtmedim yalnız. Niye alındın , ilginç !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni değiştirdim. Zte çok iyi geldi huawei den sonra özellikle kablosuzda ateş ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • guideozo G kullanıcısına yanıt
    Hocam fotografını atabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.