< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 3 Kasım 2016; 1:10:12 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 3 Kasım 2016; 1:10:12 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
İki tane var bende, buradan indirebilirsiniz:
Ekleme: Bir tane daha buldum, üç oldu. https://cloud.mail.ru/public/KpNM/RuTMfajz7 |
İstifade ettiğim UserScriptlerden biridir. İyi ki diskime kaydetmişim. Kodu yazan Volkan K.'ye teşekkür ederim. Şuraya gönderdim:
ZyXEL VMG3312 Improved.user.js |
Teşekkürler değerli paylaşımınız için zyxel şu berbat arayüzü bir türlü değiştirmedi hat değerleri kısmı çok kötü ne yazıkki bir umutla yüklüyorum güncelleme gelince ama nafile.
|
İstediğin şey yapılabilir, ancak biraz karışık ve biraz ileri düzey deneyim gerekiyor.
Evin dışından böyle bir işlem yapmak istiyorsan, modemin web arayüzü için port yönlendirme yapman gerekiyor. Devamında, dış IP adresini internet tarayıcısına girerek web arayüzüne giriş yapacaksın ve wi-fi'yi ordan kapatıp açabilirsin. (ufak bir not, modemi her kapatıp açtığında, dış IP adresin değişecektir) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 13 Şubat 2016; 22:34:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 14 Şubat 2016; 16:26:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 3 Kasım 2016; 2:18:51 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 3 Kasım 2016; 2:30:3 > |