Colt 5K Elegance Ön sis farları Krom kaplı ızgara çerçevesi Yağmur&far sensörü Arka park sensörü
CZ3 Sport
Ön sis farları Krom kaplı Egzoz ucu Marsbiyeller Arka Spoiler
Yeni Eklenen Renkler Elegance Paketiyle birlikte Colt gövde renklerine ASX’lerde getirilen granit kahve ve gece mavisi renkleri eklendi.
Özetlersek
-Colt Elegance paketiyle aracın konfor paketi genisletildi. Mevcut “invite” paketine ön sis farları, yağmur&far sensörü ve arka park sensörü eklendi. -CZ3 ise ön sis farları, krom kaplı egzoz ucu, arka spoiler ve marsbiyeller ile daha sportif görünüme kavustu. -4 hava yastığı, EBD destekli ABS, Fren Destek Sistemi ve acil durumlarda yanan dörtlü flasörlerle Güvenlik Paketi aynı kaldı.
Cok guzzel ama TEMSA kimbilir buna kac lira deger bicecek?
ESP istiyoruz :)
Aman ne güzel ve gerekli şeyler sunmuşlar sağolsunlar, krom egzos, çelik tencere. Yahu 2005 yılında bile ESP, perde havayastıkları, deri koltuk, koltuk ısıtması hatta sunroof alınabiliyomuş Instyle ile, yani anlayamıyorum, zamanında Türkiye' ye gelen Instyleların bazı satılmadı da mecburen geri mi iade ettiler Japonya' ya??? hiç sanmıyorum, tabi ki de hepsi satıldı, eee??? yine adam gibi donanım getir de yine satılsın TEMSAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: catalyst
Cok guzzel ama TEMSA kimbilir buna kac lira deger bicecek?
Tahminen 1000 liralık bir fark olacak. ESP bir güvenlik paketiyle getirilse ne kadar güzel olurdu. 2012 modellerde kasa değişikliği olmazsa(ki öyle bir haber yok şuan) gelir heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: sg83
Aman ne güzel ve gerekli şeyler sunmuşlar sağolsunlar, krom egzos, çelik tencere. Yahu 2005 yılında bile ESP, perde havayastıkları, deri koltuk, koltuk ısıtması hatta sunroof alınabiliyomuş Instyle ile, yani anlayamıyorum, zamanında Türkiye' ye gelen Instyleların bazı satılmadı da mecburen geri mi iade ettiler Japonya' ya??? hiç sanmıyorum, tabi ki de hepsi satıldı, eee??? yine adam gibi donanım getir de yine satılsın TEMSAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
oldu bitti mitsu usta aynı fotoğraftan aile bireyleri yapıyor zati çok tipsiz
quote:
Orijinalden alıntı: echomaniac
oldu bitti mitsu usta aynı fotoğraftan aile bireyleri yapıyor zati çok tipsiz
vw-audi ve kia ya ayak uyduruyor
aynen öyle arabaya bakınca amblem arar olduk yoksa anlaşılmıyo vw mi audimi
Buarada 2011 manuel coltlarda artık auto start &go (start stop) standart. Bu özellik karma veriyi 5 litreye kadar düşürmekte.
Esp gelmeyecekmiş...
Camlarında filmli olduğunu söylediler ama karartma mı değil mi biliyorum
Başlığı görünce heyecanlandım ama içeriği okuyunca koca bir "sıfır" olduğunu anladım. Arka camlar yine manuel yine manuel...
Sevgili Janissary,
Yeni kasa Colt'ların çıkış tarihi hakkında bir malumat var mı ? Ön konsolun kullanışsız ve sıradan, arka camlarında manuel olması tek sıkıntım.
quote:
Orijinalden alıntı: Vakkas.
Sevgili Janissary,
Yeni kasa Colt'ların çıkış tarihi hakkında bir malumat var mı ? Ön konsolun kullanışsız ve sıradan, arka camlarında manuel olması tek sıkıntım.
Yurtdışındaki makalelerden okuduğum ve bazı kaynaklardan öğrendiğim kadarıyla 2 sene daha aynı kasa colt devam edicek. Ondan sonra colt'un yerine daha küçük hacimli yeni bir araç getirmeyi düşünüyormuş japonlar. Konsepti japonyada çıkmış durumda.
Yeni Colt 1.3 INVITE AMT * 33.071 TL * 28.600 TL Yeni Colt 1.3 SPORT AMT * 33.071 TL * 29.900 TL
Yeni Colt 5 Kapı Yeni Colt 1.3 INVITE MT * 33.071 TL * 28.600 TL Yeni Colt 1.3 INVITE AMT * 34.162 TL * 30.100 TL Yeni Colt 1.3 ELEGANCE MT * 33.071 TL * 29.900 TL Yeni Colt 1.3 ELEGANCE AMT * 34.162 TL * 31.330 TL
Temsa'nın bu fiyatlarla işi zor. Bir fark yaratması lazım. Herkesin verdiği donanımlar, herkesin koyduğu fiyatlarla birde o kötü tipsiz tasarımla işleri zor. Köpekbalığı Lancer'e gayet uyum sağladı ama diğer modeller de emanet duruyor.
Daha geçen ay bir Nissan bayisinde araçlara bakmıştık, Micra' nın en dolu otomatik versiyonu, ki esp ve perde havayastıkları da var, 32.000TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Velhasıl, Mitsubishi veya Temsa babamın oğlu olmadığına göre, bu fiyatlarla hiç kusura bakmasınlar, iyi motorla falan da biryere kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: autoshow
Temsa'nın bu fiyatlarla işi zor. Bir fark yaratması lazım. Herkesin verdiği donanımlar, herkesin koyduğu fiyatlarla birde o kötü tipsiz tasarımla işleri zor. Köpekbalığı Lancer'e gayet uyum sağladı ama diğer modeller de emanet duruyor.
Fiyatlarin nesi var?
Benzer donanimda Fiesta ve Corsa'nin fiyatlari ne kadar bir bakin isterseniz.
Gonul ister ki daha ucuz olsun tabi ama B sinifi arac fiyatlari firladi, yapacak birsey yok. Colt hala bu donanimi ve bu fiyatiyla B segmentte alinabilecek en MANTIKLI araba bence.