|
Merhabalar, 2011 model toyota aursis benzin/lpg 1.6 otomatik araç aldım, Gerek bu araç ile ilgili gerek genel araçlarla ilgili birkaç sorum olacak yardımlarınızı rica ederim. -araç BENZİN LPG Lİ şehir içinde az km li güzergahlarda benzinle gidip gelsem bu safkan benzinli ibaresindeki lpg takılmamış gibi onun olumsuzluklarından uzak kalırmıyım. -otomatik araçlarda herkes N ye al El frenini çek Sonra P ye al denilir, bu araçta kontağı Vites P de değilken söndürdüğünde araç sürekli ötüyor. -aracı yeni aldım sanayideki toyota ustası akrabam olur onla beraber detaylı inceledik yağı iyi dedi su tankı çok doluydu o kalsın dedi, LPG bakımını ayarını vs yaptırmam gerektiğini nasıl anlarım. -birde dün aldıktan sonra yakıt almaya giderken benzin iyice azaldı yakıt ışığı yandı BENZİN/LPG li araç hava yaparmı bir sıkıntı olur mu? - aracın içinde bardak koyacak yer yok bardaklıklar bozuk nasıl bir alternatif yol bulabilirim. ![]() -farların auto kısmı çalışmadığını farkettim aldıktan sonra bunun sebebi ne olabilir. -BU ARACI KULLANAN ARKADAŞLAR HANGİ AKSESUARLARI ALMASI GEREKİR. KIYMETLİ YORUMLARINIZI VE DESTEKLERİNİZİ RİCA EDERİM. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt