Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Colt Elegance & CZ3 Sport (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu an pazarda b sınıfı için konuşuyorum. En mantıklı araçlar fabia 1.2 HTP, ve Nissan Micra. Verdiğin para ve aldığın karşılık olarak ve benzinli araç için konuşuyorum.

Orijinalden alıntı: sg83

Aman ne güzel ve gerekli şeyler sunmuşlar sağolsunlar, krom egzos, çelik tencere. Yahu 2005 yılında bile ESP, perde havayastıkları, deri koltuk, koltuk ısıtması hatta sunroof alınabiliyomuş Instyle ile, yani anlayamıyorum, zamanında Türkiye' ye gelen Instyleların bazı satılmadı da mecburen geri mi iade ettiler Japonya' ya??? hiç sanmıyorum, tabi ki de hepsi satıldı, eee??? yine adam gibi donanım getir de yine satılsın TEMSAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Hocam müthişsin vallahi sapına kadarda haklısın.

Aman ne güzel ve gerekli şeyler sunmuşlar sağolsunlar, krom egzos, çelik tencere. Yahu 2005 yılında bile ESP, perde havayastıkları, deri koltuk, koltuk ısıtması hatta sunroof alınabiliyomuş Instyle ile, yani anlayamıyorum, zamanında Türkiye' ye gelen Instyleların bazı satılmadı da mecburen geri mi iade ettiler Japonya' ya??? hiç sanmıyorum, tabi ki de hepsi satıldı, eee??? yine adam gibi donanım getir de yine satılsın TEMSAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Ona bakarsanız 50-55 milyarlık Golf lerde ESP yok.

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Ona bakarsanız 50-55 milyarlık Golf lerde ESP yok.

Onun için de şunu söyleyebilirim; Doğuş Oto sağolsun.

• önü çok çirkin arkasıda çok bayat olmuş.
  • araç güzel de,o egsoz ucu ne öyle PS yi biraz abartmışlar.lighting effectler falan

Daha geçen ay bir Nissan bayisinde araçlara bakmıştık, Micra' nın en dolu otomatik versiyonu, ki esp ve perde havayastıkları da var, 32.000TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Velhasıl, Mitsubishi veya Temsa babamın oğlu olmadığına göre, bu fiyatlarla hiç kusura bakmasınlar, iyi motorla falan da biryere kadar.

Micra ile coltu kıyas etmeniz colttan ne kadar bihaber olduğunuzu gösterir. Micra coltun olsa olsa bir alt sınıfı olur hacim ve motor olarak. Sınıfında 5 lt karma yakıt verisi olup 95 beygir güce sahip başka bir araç söyleyebilir misiniz?
  • Yeni micrayı otoşovda detaylı inceledim. Araçların içine bile oturmadan işkembeden yorumlar yapılıyor. Micranın koltuklarına oturan birisi colt ile nasıl kıyas yapabilir. Aracın koltukları1.55 boyundaki japon bayanlarına göre yapılmış nerdeyse inanılmaz rahatsız ve desteksizdi. Arka diz mesafesini söylemiyorum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary. -- 9 Aralık 2010; 10:47:38 >

Orijinalden alıntı: Janissary.

Yeni micrayı otoşovda detaylı inceledim. Araçların içine bile oturmadan işkembeden yorumlar yapılıyor. Micranın koltuklarına oturan birisi colt ile nasıl kıyas yapabilir. Aracın coltukları1.55 boyundaki japon bayanlarına göre yapılmış nerdeyse inanılmaz rahatsız ve desteksizdi. Arka diz mesafesini söylemiyorum bile.

6-7 ay kadar 2008 model, yani makyajsız kasa Amt Colt kullandım, Colt' u da çok severim hatta ama "koltuk" yerine "coltuk" yazacak kadar da fanatiği değilim hiçbir markanın.

quote:

Yeni micrayı otoşovda detaylı inceledim. Araçların içine bile oturmadan işkembeden yorumlar yapılıyor. Micranın koltuklarına oturan birisi colt ile nasıl kıyas yapabilir. Aracın coltukları1.55 boyundaki japon bayanlarına göre yapılmış nerdeyse inanılmaz rahatsız ve desteksizdi. Arka diz mesafesini söylemiyorum bile.

6-7 ay kadar 2008 model, yani makyajsız kasa Amt Colt kullandım, Colt' u da çok severim hatta ama "koltuk" yerine "coltuk" yazacak kadar da fanatiği değilim hiçbir markanın.

Güzel yakalamışsınız :) Evet biz çok seviyoruz mitsubishi club turkey üyeleri olarak mitsubishimizi.

• quote:

quote:

quote:

Güzel yakalamışsınız :) Evet biz çok seviyoruz mitsubishi club turkey üyeleri olarak mitsubishimizi.

Hocam dediğim gibi ben de çok seviyorum Colt' u ama Allahaşkına söyleyin, aynı araçta 2005 yılında alınabilen donanımların 2011' de alınamamasının açıklaması ne olabilir? Ben demiyorum ki tek donanım paketi olsun ve onda esp standart gelsin, yapın yine 2-3 değişik donanım paketi, isteyen espli alsın, isteyen de aynaları bile manuel kontrollü olan paketi alsın. Yani 3 kapılı Colttaki manuel seçeneğini bile çok gördüler müşteriye. bu arada Amt' nin manuelden daha avantajlı olduğunu ben de biliyorum ve alsam ben de Amt alırım ama manuel almak isteyen adamı niye kısıtlarsın ki??? Bu yüzden de Temsa' yı kınıyorum

• arkadaşlar konu hortlatmış olucam ama burayı okuyup cz3 alacak arkadaşlara uyarımdır, cz3 sportlarda 2 hava yastığı var ve cruise control yok.
    cz3 invite'larda (2009-2010) 4 hava yastığı ve cruise control var.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.