|
Bildirim
|
Honda pişmanlıktır
|
İmkan varsa ve ödemede güçlük çekmeyeceksen executıve al geç hocam hiç arkana da bakma...Şöyle düşün misal arabayı 5 yıl kullanacan,her seferinde keşke veya acaba executıve mi alsaydım sorusundan kurtulursun...Yok eğer 9000 lira bütçenizi ciddi derecede sarsacak ise o zaman elegance alın...
|
Executive
|
Elegance ile Executive arasında sadece donanım değil kalite farkı da var. İki aracın bagajını arka arkaya açıp kapatırsanız farkı hissedebilirsiniz.
Elegance donanımda maalesef ki maliyetten kaçmak için basit bir kumaş döşeme kullanmışlar. Executive'de yer alan suni deri ise oldukça kaliteli hissettiriyor. Multimedya ekranına android auto veya apple carplay ile bağlanıp bir iki yolculuk yapsanız aradaki fiyat farkının sürüş kalitesine konfor/eğlence olarak da yansıdığını görebilirsiniz. Led farlar harika aydınlatıyor ama sırf onun için olsa bir üst donanım seviyesine geçin diyemezdim. Ancak Deri koltuk döşemesi, Multimedya ekranı, Led farlar ve Anahtarsız çalıştırma için executive almaya değer diyorum. |
Uzun yolda denedim koltuk çok rahattı:)
Göstergesi güzel değişik bir hava katıyor arabaya. Boyutu değil işlevi önemli demiş atalar.. lolipop molipop basınca çalışıyormu çalışıyor.. Led varla philips ampul ne diyeyim. F1 vites güzel çalışıyor binmediğin arabayı eleştireceğim diye yerin dibine girmişsin.. bugun 1000 km yol yaptım araç güzel.. Donanımı çok iyi.. Bu fiyata alınabilecek en iyi araba.. Nick ve yorum uyumu.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|