Şimdi Ara

Yeni Mesaj Atmak İçin 2 Dakika Sınırı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence yeni bir forum için oldukça yüksek bir sınır olmuş. 30 veya 45 saniye olursa forum için daha iyi olabilir.

• aynen yüksek olmuş
  • Bencede o değiştirilse daha iyi olacak gibi duruyor
  • bence de çok yüksek yani yeni bir forum olduğu için bu kadar uzun süre olması gerekmez gibime geliyo
  • İstek üzerine 1 dk'ya düşürdük.
  • Bence konu dışı için 2 dk diğer bölümler için 1 dk olabilir. Malum konu dışında karışıklık çıkmaması adına ki bu haliyle bile bayağı karışıyordu bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

İstek üzerine 1 dk'ya düşürdük.

Daha güzel olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

büyüksün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Bence konu dışı için 2 dk diğer bölümler için 1 dk olabilir. Malum konu dışında karışıklık çıkmaması adına ki bu haliyle bile bayağı karışıyordu bölüm.

Aslında evet böyle olursa daha iyi olur. Burda sınır 1 dakika diye DH'den buraya akın edebilir herkes.

Ama sistem buna el vermez sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 23 Ocak 2012; 20:51:21 >
  • quote:

Oha ilk defa gun'un mesajını alıntılıyorum çok heyecanlıyım.Bana cevap verecek mi acaba?
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Tylėr Durden

quote:

Oha ilk defa gun'un mesajını alıntılıyorum çok heyecanlıyım.Bana cevap verecek mi acaba?

• Gayet yeterli olmuş 1 dk. teşekkürler..
  • 1 dk iyidir
  • 30 yada 45 saniye flood koruması için yeterli diye düşünüyorum. Ama böylede iyi...
  • 1 dk cok iyi olmus ama biraz daha azaltilabilir diye dusunuyorum.
  • Daha kısamayız sonuçta hiç mi okunmadan mesaj atılacak chat odası değil burası nihayetinde.

Konu dışı kontrolden çıkarsa 2 dk yaparız şimdilik böyle kalsın bakalım ne oluyor.
  • quote:

Daha kısamayız sonuçta hiç mi okunmadan mesaj atılacak chat odası değil burası nihayetinde.

Konu dışı kontrolden çıkarsa 2 dk yaparız şimdilik böyle kalsın bakalım ne oluyor.

Konu Dışındaki mesaj sayısı artırımınıda kaldırmanız gerekiyor diye düşünüyorum.. Az önce bir gireyim dedim, saçma sapan konular almış başını gitmiş..
  • 1 dk iyi olmuş sağolun :)
  • 2 DK olarak uygulanıyor ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.